首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、This Thursday. B、Right After the interview of two more applicants. C、Within a week. D、It is not mentioned. C对话的最后,面试官提到,他们公司的做
A、This Thursday. B、Right After the interview of two more applicants. C、Within a week. D、It is not mentioned. C对话的最后,面试官提到,他们公司的做
admin
2021-09-18
104
问题
M: Mm… I think we see eye to eye there. How about those languages? I can hear how good your English is. How is it you can speak both Cantonese and Mandarin?
W: I grew up speaking both languages. My father is a native speaker of Mandarin, and my mother’s Mandarin is very good. And of course I have always spoken Mandarin to my grandparents and my other relatives. I studied French in school and now at university.
M: And how good is your French now?
W: Not as good as my English. I can read it easily and write with no more than a few mistakes, but, I have never spent more than a few weeks in a French speaking country, so neither my listening comprehension nor my speaking are fluent.
M: Mm. Now. How much do you know about the sort of work that the Marketing Officer Trainee does in a company like ours?
W: Well. My reading of the job description suggests that a trainee probably starts as an apprentice working closely with an experienced Marketing Officer, learning how to keep records, identify opportunities, and implement plans and, I suppose, gradually taking on more responsibility and exercising more initiative.
M: Well, Miss Chan, one of your referees say you left a place where you were employed, unexpectedly, in circumstances, and not entirely clear. What happened?
W: I’m not sure what he means. I have certainly never been dismissed. But I did give in my notice and leave a part time job when I had the offer of a university place. I said very little about my reasons for going. They would have been thought strange and rather snobbish.
M: Mm. I see. Well, on another topic altogether. Do you see a use for your languages in all this?
W: Well. Not on a daily basis. My experience is that if you do have a control of several languages, then you put that to use only occasionally—but the occasion is often a highly critical one! You are in a position to be—well, just for that moment—extremely useful! And that is very satisfactory.
M: Well, mm. Any questions you would like to ask, Miss Chan?
W: Mm, just one. It has to do with, mm progression in your company, I notice there is a three-month probationary period followed by six months further training. Well, what happens then? Where are successful applicants say urn, eighteen months after they join your company?
M: Earning very competitive salaries—well we don’t want to lose them—on their way to developing one of several specialisms we require.
W: Thank you. Thank you for your time. I hope I’ll hear further from you soon.
M: Hmm. We have two more applicants to interview on Thursday. Well, our Company practice is to advise all short-listed applicants whether they have been successful or not by telephone or by mail within a week after that. Well. Goodbye Miss Chan. We’ll be in touch with you.
Questions 6 to 10 are based on what you have just heard.
6. What can we learn about Miss Chan’s language skills?
7. According to Miss Chan, what is a Marketing Officer Trainee supposed to do?
8. What does one of Miss Chen’s referee say about her?
9. How long is the probationary period?
10. When will Miss Chen know the result of the interview?
选项
A、This Thursday.
B、Right After the interview of two more applicants.
C、Within a week.
D、It is not mentioned.
答案
C
解析
对话的最后,面试官提到,他们公司的做法,无论结果如何,都会在一周内(within a week)通过电话或邮件告知申请人结果,故C项为正确答案。B项的干扰性较大,虽然面试官提到周四还要面试两个申请人,但不是面试后就马上会通知Miss Chen结果,故B项错误。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wfIK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
PASSAGETHREEWhatdoes"sciencefictionwithequations"inPara.4referto?
PASSAGETWOWhatisthemainargumentinPara.10?
A、Theypossessahighmotivation.B、Theyarebetterlanguagelearners.C、Theyalreadyknowmorethanonelanguage.D、Theyapply
ImprovingYourMotivationforLearningEnglishI.TheimportanceofthetechniquesforimprovingmotivationA.Necessityforlea
时代变了,像她这样一个经历了两种社会,大起大落,酸甜苦辣,极度变化的演员,一旦当她走出本来生活的小圈子,走出舞台,走进社会生活的深水里、激流中,以她异常敏感的眼睛、富有情感的心灵去观察生活、体会生活时,她发现那些纷至沓来的新鲜事物,根本来不及用电影去表现。
A、ShedevelopsvirtuallynativelevelofMandarin.B、HerFrenchisobviouslybetterthanEnglish.C、ShespeaksFrenchonmanyoc
A、English.B、French.C、Bengali.D、Spanish.C对话中明确提到Chitra的母语是“孟加拉语”(Bengali)。考生就算不知道Bengali的意思,但听音辩形也能选出答案。
TheInternethasbecomesuchanintegralpartofourlifethatitseemsalmostimpossibletothinkofdayswithoutit.Areyoua
A、Threemonths.B、Sixmonths.C、Ninemonths.D、Itisnotfixed.AMissChan提及她在招聘信息中看到该职位要求有三个月的试用期(probationaryperiod),故A项正确。注意
(1)Assomewhohaslivedwithoutacarforthepastthreeyears,Iamnofanoffreewaysorexpressways.Butforgivemeamoment
随机试题
马克思和恩格斯的社会分工理论。
企业文化战略有哪些类型?其基本内容是什么?
下列关于狂犬病毒的说法不正确的是
和保泰松合用可致出血的药物是()
下列账户属于资产类账户的是()。
若反映宗地地价水平,()指标更具说服力。
按照有关旅游法规,旅游者的法律救援权是指其合法权益受到侵害而又得不到满意的解决时,有()的权利。
劳动法一般由()制度组成。
如图所示,空气中有一折射率为的玻璃柱体,其横截面是圆心角为90°,半径为R的扇形OAB,一束平行光平行于横截面,以45°入射角照射到OA上,OB不透光。若只考虑首次入射到圆上的光,则上有光透出部分的弧长为()。
以下关于Cache(高速缓冲存储器)的描述,(9)是错误的。
最新回复
(
0
)