首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
TO: Events Staff FRO M: Marinella Garnet, Project Manager SUBJECT: Upcoming Seminar DATE: September 23 As announced at the recen
TO: Events Staff FRO M: Marinella Garnet, Project Manager SUBJECT: Upcoming Seminar DATE: September 23 As announced at the recen
admin
2018-11-19
49
问题
TO: Events Staff
FRO
M: Marinella Garnet, Project Manager
SUBJECT: Upcoming Seminar
DATE: September 23
As announced at the recent meeting, our company is organizing a three-day business seminar on e-commerce.The seminar, to be held six months from now, will be attended by small and medium business owners wishing to learn how to sell their products and services on the Internet.
In line with this, I have posted a list of seminar committees and their members on the bulletin board.The committees are as follows:
Speakers Committee, Venue Committee, Food Committee,
Marketing Committee, Registration Committee
You will notice that, except for the marketing committee, all committees are composed of new members. The marketing committee must coordinate with Mr. Donaldson, our marketing director, so that they will be familiar with the company’s new sponsorship packages. Since the seminar is free, I would like the marketing committee to look for many sponsors so that majority of the seminar’s costs may be assumed by income from advertisers. Make sure that sponsors are aware of the benefits they will receive in return for their assistance, including the use of their logos in promotional materials for the seminar.
Furthermore, I also want the speakers committee to present a list of potential guest speakers. If possible, invite executives from online books, arts and crafts, computers, and clothing retailers.
What is the topic of the seminar?
选项
A、Employee management
B、Brand development
C、Online marketing
D、Event planning
答案
C
解析
本题问的是研讨会的主题,所以应注意理解文段的前半部分。文中提到“…our company is organizing a three-day business seminar on e-commerce.”,即公司正在准备举办有关电子商务的为期三天的商业研讨会,之后又说“The seminar…will be attended by…business owners wishing to learn how to sell their products and services on the Internet.”,即希望学习互联网产品和服务销售方法的中小企业业主将会参加本次研讨会,所以正确答案是(C)Online marketing。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wi4d777K
本试题收录于:
托业阅读题库托业(TOEIC)分类
0
托业阅读
托业(TOEIC)
相关试题推荐
A、Wearethecreditcardholders.B、Wearethebankwhocanencashthecard.C、Wearethecreditcardcompany.D、Westoppedyour
Intheforeignexchangemarket,whichismadeupofbanks’tradersandbrokers,prices【61】everyminute【62】tosupplyanddemand.
ImaginethataBritishmarketingfirmisdoingresearchinyourcountry.Youhaveagreedtoparticipateinatelephoneinterview
FROM:M.Eaton,SpringValleyTravelTO:J.Moore-EuropeanAdventureToursSUBJECT:Openingforoverseas
Theeagerlyawaitedfirst_______ofdevelopmentoftheCentropolisconstructionprojectwillbeattendedbyagroupofauthoriti
WALTERSCORPORATION3255TrentonAvenue,Columbus,OH43216
YouareviewingouronlineHotelandAirPackagesTravelvalidfromSeptember10toDecember1*TokyoComfortZoneInn
CentralEngineeringCompanyBoardofDirectorsMeetingWednesday,November15,208:30A.M.-11:30A.M.Place:Suite
AdmissionsNoticeJohnWashington,Wehave(150)yourcompletedapplicationformandallnecessarydocumentsandmaterialsand
Theskiseasonis______over,somanypeoplewillheaduptothemountainsthisweekendforonelasttime.
随机试题
工作设计中的工作扩大化是指【】
妊娠期妇女头晕目眩,伴心悸健忘,少寐多梦,神疲,懒言,方药宜选
质监机构通过电子邮件向评审专家发送评审所需资料的时限是在评审前的()日内。
在选择资产时,下列说法不正确的是()。
SW上市公司已发行股份100股。以下是证券交易所发生的四起买卖SW股票的事件,其中哪些违反了《证券法》的规定?()
科学合理地安排幼儿一日生活,时间安排应有相对的(),既有利于形成秩序,又能满足幼儿合理需要,照顾到个体差异。
下列关于会议记录的说法错误的是()。
直线型组织结构的特点是()。
下列中国古今地名对应不正确的是:
下列关于赋值运算符=重载的叙述中,正确的是
最新回复
(
0
)