首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Intergovernmental Panel on Climate Change concluded that global warming is no game. They provide evidence that heat-trapping
The Intergovernmental Panel on Climate Change concluded that global warming is no game. They provide evidence that heat-trapping
admin
2013-01-12
50
问题
The Intergovernmental Panel on Climate Change concluded that global warming is no game. They provide evidence that heat-trapping gases related to human activities--such as carbon dioxide from burning coal, oil, and gas--are in part driving global warming by increasing the amount of the sun’s heat trapped in the earth’s atmosphere. This extra heat is making the global climate system unstable. Because the climate system is complex, scientists cannot predict precisely how much and how fast the climate will change. But sophisticated computer simulations project a range of scenarios for increases in average surface temperature between 1.8° and 6.3°F (1° and 3.5℃) by the year 2100. (Bear in mind that seemingly small changes in temperature can produce major changes in climate. During the last Ice Age, global temperatures were only 5° to 9°F cooler than they are today, but that was sufficient to bury what is now Canada, New York, and New England under a kilometer of ice.)
Within the next 20 years, various regions of the world may experience severe changes in climate. Some may be vulnerable to longer droughts, others to more coastal flooding, and many to more frequent bouts of extreme weather. And if global warming continues unchecked, we could well see greater risk to human health as diseases previously found in tropical areas spread to higher latitudes and elevations. Also, insect-borne diseases such as malaria and dengue fever are already moving northward from tropical regions. Forests and wetlands provide critical benefits to human health, by filtering our air and water, and to human welfare, by providing opportunities for recreation and commerce. Changes in regional climate put many such ecosystems at risk by hindering their ability to grow and regenerate. The survival of these wetlands--often are as of high biodiversity that also provide protection against floods--depends on the water’s temperature, flow, and level. Scientists are confident that global warming will reduce the area of wetlands and change their distribution. Arctic and subarctic wetlands, which are critical refuge and breeding grounds for large numbers of migratory species, are among the most vulnerable. Other coastal zone habitats--including marshes, mangroves, coral reefs and atolls, and river deltas--will also be threatened.
Avoiding these costly damages justifies immediate action to turn off the road to ruin. Scientists and economists have identified many technically feasible, cost-effective opportunities for emissions reductions, including energy-efficiency measures, advanced vehicle technologies, cuts in oil and coal subsidies, and investments in clean, renew-able energy sources like wind and solar power. To take advantage of these opportunities, governments and industry must work together. The Union of Concerned Scientists (UCS) is working to advance policies that will turn our society aside from the ruinous road to a global warming future.
The author mentions all of the risks listed below except ______ .
选项
A、the decreases in natural habitats such as wetland and forest
B、the persistent flooding will endanger the coastal wetlands
C、species which are unable to migrate will face extinction
D、the big temperature changes are likely to cause epidemics
答案
C
解析
作者在文章第2段里提到很多我们将会面临的危险,但没有提到鸟类不能迁徙就面临灭绝,因此选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wj9O777K
0
考博英语
相关试题推荐
Mostpeoplewhotravellongdistancescomplainofjetlag.Jetlagmakesbusinesstravelerslessproductiveandmoreprone【51】maki
Tounderstandbettertheforcesthatcontrolhumanagingandlongevity,wehavetriedtodeterminewhetherthelongerlifespano
AttheKyotoconferenceonglobalwarminginDecember1997,itbecameabundantlyclearhowcomplexithasbecometoworkoutint
NearlytwothousandyearshavepassedsinceacensusdecreedbyCaesarAugustusbecamepartofthegreateststoryevertold.Man
Ourresearchhasfocusedonadrugwhichisso______astobeabletochangebrainchemistry.
______,therearemoresimilaritiesbetweenvariouspeopleoftheworldthantherearedifferences.
Mostinsulationdevicesofthiskind,______manufacturedforsuchpurposes,areextremelyexpensivetoinstall.
Thedevelopmentofwritingwasoneofthegreathumaninventions.Itisdifficult【51】manypeopletoimaginelanguagewithoutwri
Asfarasrankisconcerned,anassociateprofessoris______toaprofessor,thoughtheyarealmostequallyknowledgeable.
Oneofthebasiccharacteristicsofcapitalismistheprivateownershipofthemajormeansofproduction-capital.Theownership
随机试题
在二腹肌三角(下颌下三角)内,下颌舌骨肌和舌骨舌肌之间自下向上有()
技术上或经济上不宜继续使用的旧资产,用新资产更换或用先进的技术对原设备进行局部改造指的是__________。
平胃散的组成药味是异功散的组成药味是
烧结属于铁前生产工序,主要为高炉生产提供烧结矿和球团矿。C烧结厂共有生产、设备、安全、综合办4个职能科室,第一烧结车间、第二烧结车间、第三烧结车间、第四烧结车间、原料车问、环保车间、仪器车间、维修车间共8个车间;主要生产设备有烧结机5台,烧结点火炉5台,主
关于建设单位可以书面授权材料取样和送检见证人的单位是()。
伪造会计凭证,是指用涂改、挖补等手段来改变会计凭证的真实内容,歪曲事实真相的行为。()
下列不属于境外主要股票价格指数的是()。
《义务教育地理课程标准(2011年版)》规定:“义务教育地理课程的总目标是:掌握基础的地理知识,获得基本的地理技能和方法,了解环境与发展问题,增强爱国丰义情感,初步形成全球意识和可持续发展观念。”一般从知识与技能、过程与方法、情感态度与价值观三个方面来表述
(2011年第17题)1971年,迪斯尼乐园的路径设计获得了“世界最佳设计”奖,设计师格罗培斯却说,“其实那不是我的设计”。原因是在迪斯尼乐园主体工程完工后,格罗培斯暂停修筑乐园里的道路,并在空地上撒上草种。五个月后,乐园里绿草茵茵,草地上被游客踏出了不少
ThecitizensofFranceareonceagaintakingapastingontheopedpages.Theirfailingthistimeisnotthattheyarecheese-ea
最新回复
(
0
)