首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、When they are no longer useful. B、When they become ill. C、When they become escapees. D、When they get too old. C文中提到杀死“坏老鼠”则不需要
A、When they are no longer useful. B、When they become ill. C、When they become escapees. D、When they get too old. C文中提到杀死“坏老鼠”则不需要
admin
2022-07-26
39
问题
The University of Tennessee’s Walters Life Sciences Building is a model animal facility, spotlessly clean, careful in obtaining prior approval for experiments from an animal-care committee. Of the 15,000 mice housed there in a typical year, most give their lives for humanity. These are "good" mice and as such won the protection of the animal-care committee. At any given time, however, some mice escape and run free. These mice are "pests". They can disrupt experiments with the bacteria organisms they carry. They are "bad" mice and must be captured and destroyed. Usually, this is accomplished by means of sticky traps, a kind of fly paper on which they become increasingly stuck. But the real point of this cautionary tale, says animal behaviorist Herzog, is that the labels we put on things can affect our moral responses to them. Using stick traps or the more deadly snap traps would be deemed unacceptable for good mice. Yet the killing of bad mice requires no prior approval. Once a research animal hits the floor and becomes an escapee, says Herzog, its moral standing is instantly diminished. In Herzog’s own home, there was a more ironic example: when his young son’s pet mouse Willy died recently, it was accorded a tearful ceremonial burial in the garden. Yet even as they mourned Willy, says Herzog, he and his wife were setting snap traps to kill the pest mice in their kitchen. With the bare change in labels from "pet" to "pest", the kitchen mice obtained totally different moral status.
9.What does the passage say about most of the mice used for experiments?
10.Why did the so-called bad mice have to be captured and destroyed?
11.When are mice killed without prior approval?
12.Why does the speaker say what the Herzogs did at home is ironical?
选项
A、When they are no longer useful.
B、When they become ill.
C、When they become escapees.
D、When they get too old.
答案
C
解析
文中提到杀死“坏老鼠”则不需要经过事先批准。由上一题的分析可知,那些逃跑的老鼠就是“坏老鼠”。由此可知,杀死逃跑的老鼠不需要经过事先批准,故答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wlx7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Theyareinterestedinthemarket.B、Theyareinterestedinnaturelifeandsports.C、Theycanchangethestrategyquickly.D、
A、Wewishtohideourindifferencetotheirmisfortune.B、Wesimplycannothelpreactinginstinctivelythatway.C、Wethinkits
A、Encouragingotherstofollowhiswrong-doingB、Stealingendangeredanimalsfromthezoo.C、Organisingpeopleagainsttheautho
A、Ithelpspeoplegetupearly.B、ItproducesVitaminD.C、Itkillscoldviruses.D、Itenablesustolookhealthy.BB为两次提及的明示信息,
A、Ithelpspeoplegetupearly.B、ItproducesVitaminD.C、Itkillscoldviruses.D、Itenablesustolookhealthy.BB为两次提及的明示信息,
A、Over87,000workerswilllosetheirjobsinautocompanies.B、Manypeoplewillhavetosaybye-byetotheirhighsalaries.C、T
A、WhentheEngland’sKingplannedtosendtroopstocontroltherebellion.B、WhenthedelegatesattendedtheFirstContinentalC
A、Theyfeeltiredoftheirwork.B、Theyaretoobusytotakecareoftheirfamily.C、Theycanmakeabalancebetweentheirwork
A、Itisgettingthingsdonethroughotherpeople.B、Itishelpinganorganizationfindtherightstaff.C、Itisassemblingpeopl
A、Spring.B、Summer.C、Autumn.D、Winter.D女士问男士为何冬天是最好的观鲸季节,男士进行了详尽的回答,故选D。选项都是季节,听音时要注意对号入座。
随机试题
社会主义民主是新型民主和最高类型的民主,是由于()。
最可能含N-亚硝基化合物的食品是()。
针灸治疗扭伤的基本原则是
下列提示糖尿病微血管病变的是
以下有关“变态反应”的叙述中,最正确的是
某房屋耐用年限为40年,已使用4年。在竣工前1年申请补办土地使用手续,但直到建成2年后才补办完土地使用权手续。确定的土地使用权年限为30年;经评估人员现场勘察鉴定,房屋结构、装修、设备部分损耗得分分别为20%、15%、17%,三部分评分修正系数可定为0.6
商用房贷款信用风险的主要内容包括()。
(2016年)根据票据法律制度的规定,下列关于票据转让背书无效情形的表述中,正确的是()。
习近平总书记在2019年3月5日参加十三届全国人大二次会议内蒙古代表团审议时强调,内蒙古要探索以()为导向的高质量发展新路子。
Punishmentdependsasmuchonpoliticsasitdoesoncrime:crimerateshavebeenstableinrecentyearsbutthere’sbeenastri
最新回复
(
0
)