首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Old stereotypes die hard. Picture a video-game player and you will likely imagine a teenage boy, by himself, compulsively hammer
Old stereotypes die hard. Picture a video-game player and you will likely imagine a teenage boy, by himself, compulsively hammer
admin
2015-01-31
39
问题
Old stereotypes die hard. Picture a video-game player and you will likely imagine a teenage boy, by himself, compulsively hammering away at a game involving rayguns and aliens that splatter when blasted. Today a gamer is as likely to be a middle-aged commuter playing "Angry Birds" on her smartphone. In America, the biggest market, the average game-player is 37 years old. Two-fifths are female. Even teenagers with imaginary rayguns are more likely to be playing "Halo" with their friends than playing alone
Over the past ten years the video-game industry has grown from a small niche business to a huge, mainstream one. With global sales of $56 billion in 2010, it is more than twice the size of the recorded-music industry. Despite the downturn, it is growing by almost 9% a year.
Is this success due to luck or skill? The answer matters, because the rest of the entertainment industry has tended to treat gaming as being a lucky beneficiary of broader technological changes. Video gaming, unlike music, film or television, had the luck to be born digital: it never faced the struggle to convert from analogue. In fact, there is plenty for old media to learn.
Video games have certainly been swept along by two forces: demography and technology. The first gaming generation—the children of the 1970s and early 1980s—is now over 30. Many still love gaming, and can afford to spend far more on it now. As gaming establishes itself as a pastime for adults, the social stigma and the worries about moral corruption that have historically greeted all new media, from novels to pop music, have dissipated. Meanwhile rapid improvements in computing power have allowed game designers to offer experiences that are now often more cinematic than the cinema.
The industry has excelled in two particular areas: pricing and piracy. In an era when people are disinclined to pay for content on the web, games publishers were quick to develop "freemium" models, where you rely on non-paying customers to build an audience and then extract cash only from a fanatical few. In China, where piracy is rampant, many games can be played online for nothing. Firms instead make money by selling in-game perks and "virtual goods" to dedicated players. China is now the second-biggest gaming market, but does not even rank in the top 20 markets for the music business.
As gaming comes to be seen as just another medium, its tech-sawy approach could provide a welcome shot in the arm for existing media groups. Time Warner and Disney have bought games firms; big-budget games, meanwhile, now have Hollywood-style launches.
How does technology promote the development of video games?
选项
A、It allowed game designers to offer awesome experiences.
B、It helps to produce more complex games.
C、It makes characters in games more powerful.
D、Making scenes in the games look like the real life.
答案
A
解析
细节题。根据题于中的video games可以定位到第四段,从文中Meanwhile rapid improvements in computing power have allowed game designers tooffer experiences that are now often more cinematic than the cinema.从中可以看出科技使游戏设计者可以制造出超越电影院的体验。A项中的awesome experiences是对原文中的同义转述,符合原文。B、C在原文没有直接提及。D是画面逼真,这是完美体验的一部分。因此,正确答案是A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wmh7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
HereareSofiaFranco,thefoodwriterandstylist’stop11tipsforahealthydiet:1.Drinklotsofwater.Takea1.5literbo
Themost【B1】______problemcreatedbytherapidincreaseinpopulationisa【B2】______offood.Moremouthshavetobe【B3】______eve
A、Shecannotfindahusbandforherself.B、Thefemalespiderislargerthanthemaleone.C、Thefemalespiderofteneatsherhus
A、Mostspiderswillnotbiteevenwhenhandled.B、Mostspidersarepoisonousanddangerous.C、Mostspidersarelikelytoattack
Economicsandweatherhavealotincommon.Knowingwhatconditionswillbelikeinthefutureweeksormonthsisnoteasy.One
Manypeoplebecomequietandtensewhentheyfirstmeetsomeonetheydonotknow,orwhentheyfaceanewsituation.Theybecome
ImprovingthebalancebetweentheworkingpartofthedayandtherestofitisagoalofagrowingnumberofworkersinrichWe
ImprovingthebalancebetweentheworkingpartofthedayandtherestofitisagoalofagrowingnumberofworkersinrichWe
A、Theaverageageofthesubjectswas49inthefirststudy.B、Thesubjects’familyhistorywasinvestigatedinthefirststudy.
A、Lackofvitaminsisthemaincauseofskincancer.B、Newresearchprovesthatsunbathingcausesnoproblemsatall.C、Thedang
随机试题
通信中涉及两类基本成员,即发送者和接收者,相应地有两个不可否认的基本类型:源的不可否认性和()
阅读下面一段文字,回答问题。既而大叔命西鄙、北鄙贰于己。公子吕日:“国不堪贰,君将若之何?欲与大叔,臣请事之;若弗与,则请除之,无生民心。”公日:“无庸,将自及。”大叔又收贰以为己邑,至于廪延。子封日:“可矣,厚将得众。”公日:“不义不呢,厚将崩
你认为咨询工程师的选择正确吗?是否可选用概率树方法进行风险分析?为什么?咨询人员在分析投资的概率分布时采用了专家调查法,试回答:(1)专家组成员应由哪些人组成?(2)具体操作中,应怎样形成分析结论?
某项目厂区占地面积8000m2,建(构)筑物占地面积20500m2,露天堆场占地面积3500m2,道路及广场占地面积25000m2,绿化面积3000m2,地上地下工程管线占地面积5000m2,建筑物散水占地面积360m2。该项目没有专用铁路。经计算、该项目
关于钢桥特点的说法,错误的是()。
证券投资基金通过发行基金单位集中的资金,交由( )管理和运作。
玉米的体细胞含有20条染色体,一般情况下,玉米种子内的胚乳细胞和子叶细胞的染色体数目分别是()。
下列我国重大科技成就时间先后顺序排列正确的是:①第一颗人造卫星发射成功②第一台亿次巨型计算机研制成功③神舟五号载人飞船成功返航④第一株籼型杂交水稻培育成功⑤第一颗原子弹爆炸成功⑥三峡大坝全线修建成功
Intheearly1450sculturalchangeinEuropefueledagrowingneedfortherapidandcheapproductionofwrittendocuments.Be
A、Writeacampaignspeech.B、Makecampaignposters.C、Answersupporters’questions.D、AttendtheEnglishclass.A
最新回复
(
0
)