首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
James and Bonnie Sturgis are the kind of parents any school would like to claim. He’s highly educated, has four degrees. She’s a
James and Bonnie Sturgis are the kind of parents any school would like to claim. He’s highly educated, has four degrees. She’s a
admin
2010-02-22
61
问题
James and Bonnie Sturgis are the kind of parents any school would like to claim. He’s highly educated, has four degrees. She’s an energetic, stay-at-home mom who spends hours each week carting their four children to activities near their Palm Beach County, Fla., home.
They are involved parents, committed to their children’s education—just not committed to the public schools.
The Sturgises are home-schoolers, part of a growing movement that rejects many of the practices-and, at times, the very premises—of public education. Home-schoolers believe that parents are the best teachers, that family-centered education trumps the typical K-12 experience anytime, that only by separating themselves from a cumbersome and, some say, morally corrupt system can they retain control of their children’s lives.
In the past, the response of many school board members has been: "If they don’t want what we offer, let them go." And on those occasions when home-schooled students asked to try out for the football team, play in the band, or enroll in high-level science classes, the response has often been "no".
But that’s changing. More school districts are opening courses and extracurricular activities to home-schoolers, and the rhetoric is softening.
The district’s former policy toward home-schooling "wasn’t friendly at all," says Renee Sessler, a board member for the Reynolds School District, near Portland, Ore.. "It said, we’re not going to do anything for you." Last year, the board opened physical education, music programs, and other activities and courses to home-schoolers.
Extracurricular activities have also been opened to home-schoolers in Palm Beach County and districts throughout Florida since a state law was passed in 1996. Now every school system in the state has a coordinator who handles relations between the district and home-schooling parents.
"I think, certainly, in the last five years or so there’s a different climate," says Mike Smith, president of the Home School Legal Defense Association (HSLDA), which advocates for the interests of home-schoolers and goes to court on their behalf. "Not everywhere, but it’s changing."
Why the new attitude? For one thing, it’s good public relations. As any board member knows, it’s better to work with disillusioned parents than drive them farther away. And it’s good business to get a portion of the full-time equivalent funding for the period that home-schoolers are in school.
选项
A、their four children will be welcomed to ally school.
B、they are the typical American family pattern.
C、schools prefer the parents with good-education and enough time.
D、they will not send their children to schools.
答案
C
解析
推理判断题。由题干中的Sturgises定位至首段。开篇提到Sturgis夫妇是学校喜欢的父母类型。接着对其进行解释:父亲受过高等教育,拥有四个学位。母亲精力充沛,是全职母亲。由此可以推断出美国学校喜欢受过良好教育、有足够的时间陪孩子的学生父母。首段末句提到Sturgis夫妇有四个孩子,该段只提到学校对这对夫妻的评价,没有对孩子做出评价;虽然学校对Sturgis夫妇赞赏有加,但文中没有对其家庭模式做出任何评论;第三段首句The Sturgises are home-schoolers表明Sturgis的孩子目前正在家接受教育。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wo44777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Manyparentsadmitthatthereisthegenerationgapbetweenthemandtheirchildren.Howcanweeliminatethegap?Inthissecti
SupposelastweekendyouwenttoBrian’shomeandenjoyedhospitalityfromhisfamily.Writehimaletterto1)thankhim,and
WhatdoRussia’sBelgorodprovinceandsomeschoolsinFloridaandConnecticuthaveincommon?Theyareunlikelyrecruitstothe
WhatdoRussia’sBelgorodprovinceandsomeschoolsinFloridaandConnecticuthaveincommon?Theyareunlikelyrecruitstothe
WhatdoRussia’sBelgorodprovinceandsomeschoolsinFloridaandConnecticuthaveincommon?Theyareunlikelyrecruitstothe
Ifyouwanttoloseweight,butarenotafanofthegym,theresultsofanewstudycouldofferawelcomealternative.Peoplew
Ifyouwanttoloseweight,butarenotafanofthegym,theresultsofanewstudycouldofferawelcomealternative.Peoplew
Ifyouwanttoloseweight,butarenotafanofthegym,theresultsofanewstudycouldofferawelcomealternative.Peoplew
Ifyouwanttoloseweight,butarenotafanofthegym,theresultsofanewstudycouldofferawelcomealternative.Peoplew
Ifyouwanttoloseweight,butarenotafanofthegym,theresultsofanewstudycouldofferawelcomealternative.Peoplew
随机试题
()是指在一定时期内,在各种可能的价格下,生产者愿意并且能够提供商品或劳务的数量。
在历史上中国共产党曾提出:①“鼓足干劲,力争上游,多快好省地建设社会主义”;②“一切反动派都是纸老虎”;③“中华人民共和国万岁”;④“打倒蒋介石,解放全中国”。按时间先后顺序排列正确的是()。
全陪在与领队核对和商定旅游日程安排应以组团社的()为依据。
生物群落是植物、动物、微生物有序协调统一的群体。()
下列哪种行为是不属于可产生意思表示效力的默示行为?()
反常积分收敛,则()。
招标人于2006年4月1日发布招标公告,2006年4月20日。发布资格项目预审公告,2006年5月10日发售招标文件,投标人于投标截止日2006年6月10日及时递交了投标文件,2006年7月20日招标人发出中标通知书,则要约生效的时间是()。【20
微分方程xy′+2y=xlnx满足的特解为__________,
SitcomsasaToolforELTEnglishteachershavebeenusingvideosintheclassroomfordecadesandnowsitcomsemergeinclassr
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarerequiredtowriteabusinessletteraccordingtothefollowin
最新回复
(
0
)