首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
According to a recent survey, employees in many companies today work longer hours than employees did in 1979. They also take sho
According to a recent survey, employees in many companies today work longer hours than employees did in 1979. They also take sho
admin
2012-09-11
66
问题
According to a recent survey, employees in many companies today work longer hours than employees did in 1979. They also take shorter vacations than employees in 1979. It seems that Americans are working harder today than ever before. Or are they? A management consultant, Bill Meyer, decided to find out. For three days, he observed an investment banker hard at work. Meyer wrote down everything the banker did during his long workday. At the end of the three-day period, Meyer reviewed the banker’s activities with him. What did they find out? They discovered that the man spent 80 percent of his time doing unnecessary work. For example, he attended unnecessary meetings, made redundant (多余的) telephone calls, and spent time packing and unpacking his two big briefcases.
Apparently, many people believe that the more time a person spends at work, the more he or she accomplishes. When employers evaluate employees, they often consider the amount of time on the job in addition to job performance. Employees know this. Although many working people can do their job effectively during a regular 40-hour work week, they feel they have to spend more time on the job after normal working hours so that the people who can promote them see them.
A group of headhunters (猎头) were asked their opinion about a situation. They had a choice of two candidates for an executive position with an important company. The candidates had similar qualifications for the job. For example, they were both reliable. One could do the job well in a 40-hour work week. The other would do the same job in an 80-hour work week just as well. According to a headhunting expert, the 80-hour-a-week candidate would get the job. The time this candidate spends on the job may encourage other employees to spend more time at work, too. Employers believe that if the employees stay at work later, they may actually do more work.
However, the connection between time and productivity (生产率) is not always positive. In fact, many studies indicate that after a certain point, anyone’s productivity and creativity begin to decrease. Some employees are not willing to spend so much extra, unproductive time at the office. Once they finish their work satisfactorily, they want to relax and enjoy themselves. For these people, the solution is to find a company that encourages people to do both.
Which of the following statements is TRUE?
选项
A、The more time a person spends at work, the more he or she accomplishes.
B、Employers do not judge their employees’ job performance according to the amount of working time.
C、Some people work more than 40 hours a week in the hope of getting promotion.
D、All employees are willing to spend extra time at work.
答案
C
解析
本题考查考生对文章细节的理解。由第二段的“Although many working people can do their job effectively during a regular 40一hour work week,they feel they have to spend more time on the job after normal working hours so that the people who can promote them see them.”可知C项是正确的。A项说一个人工作的时间越长就能取得更大的成就。虽然第二段开头提到这一说法,但从第四段“However,the connection between time and productivity(生产率)is not always positive.”可以得出文章的主旨,即工作时间和工作效率并不总是成正比的,因此A项不正确。B项说雇主并不根据工作时间长短来评价雇员,但由第二段的“When employers evaluate employees,they often consider the amount of time on the job in addition to job performance.”可知雇主衡量雇员工作除了工作表现还看工作时间,故B项是错误的。另根据第四段的“Some employees are not willing to spend so much extra,unproductive time at the office.”可知D项也是错误的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/woDO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Onlythoroughlyunpleasantpeopleleavethe______oftheirpicnicstospoiltheappearanceofthecountryside.
Industrialsafetydoesnotjusthappen.Companies【C1】______lowaccidentratesplantheirsafetyprograms,workhardtoorganize
UntilrecentlymosthistoriansspokeverycriticallyoftheIndustrialRevolution.They【C1】______thatinthelongrunindustria
Hissuggestionmetwitha(n)______refusal,hehadtoholdhistongue.
Withthepossibleexceptionofequalrights,perhapsthemost【C1】______issueacrosstheUnitedStatestodayisthedeathpenalt
Withthepossibleexceptionofequalrights,perhapsthemost【C1】______issueacrosstheUnitedStatestodayisthedeathpenalt
Withthepossibleexceptionofequalrights,perhapsthemost【C1】______issueacrosstheUnitedStatestodayisthedeathpenalt
Withthepossibleexceptionofequalrights,perhapsthemost【C1】______issueacrosstheUnitedStatestodayisthedeathpenalt
Man:Didyounoticeafteralmost10yearsintheUnitedStates,Mr.LeestillspeaksEnglishwithsuchastrongaccent.Woman:Y
随机试题
彼得.圣吉在《第五项修炼:学习型组织的艺术与实务》中提出了五项修炼,下列不属于五项修炼的内容的是()
Dannywasjusttiredaboutthewaythingsweregoing.HismomcametotheschoolandwentonandontalkingaboutRickJackson.
Peoplehavewordedaboutsmogformanyyears,andthegovernmenthasspentbillionsofdollarstotrytocleanuptheairofbig
A.温脾汤B.实脾散C.归脾汤D.健脾丸E.保和丸
女,45岁。l天前感冒后出现发热,全身无力,厌食,口渴,既往席汉综合征15年。口服泼尼松5mg/d治疗。查体:T38.1℃,BP82/40mmHg,神志淡漠,肺部听诊未见异常,心率92次/分,FBG(空腹血糖)3.3mmoL/L。目前最有效的治疗是
设备、材料采购评标,如果采用全寿命费用评价方法,其正确的做法是()。
同一建设单位其工程由几个施工单位独立承担时,由()负责收集、整理立卷工程文件。
不属于创造价值的原则的是()。
借款人目前偿还贷款本息没有问题,但存在一些可能对偿还产生不利影响的因素,此种贷款是()。
精神分裂症患者通常会表现出()。
最新回复
(
0
)