首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Learn to Give Up Wisely 1.遇到困难,很多人会坚持,而有些人则会明智地放弃 2.为什么很多时候应该明智地放弃 3.我的观点
Learn to Give Up Wisely 1.遇到困难,很多人会坚持,而有些人则会明智地放弃 2.为什么很多时候应该明智地放弃 3.我的观点
admin
2012-07-28
30
问题
Learn to Give Up Wisely
1.遇到困难,很多人会坚持,而有些人则会明智地放弃
2.为什么很多时候应该明智地放弃
3.我的观点
选项
答案
Learn to Give Up Wisely The saying "Never Give Up" has long been accepted by many people as a positive attitude towards life. Persistence often takes an important part in one’s success. However, it might be wiser to give up than to persist blindly in many cases. There are several reasons to support that point of view. In the first place, our goal might be unpractical occasionally. If we persist in it blindly, it will eventually bring us nothing but failure. At this time, what we should do is to abandon the current goal and reset a more practical one. In the second place, not all results deserve persistence. For a very simple example, keep waiting in line for hours only to have a lunch at the restaurant may be unwise. Finally, to give up wisely does not mean admitting your failure. On the contrary, it might give a ray of new hope of success. Considering all the above mentioned, we can come to the conclusion that giving up wisely shows a kind of more mature life attitude. Though it may be painful and costly to give up. what we gain will definitely far outweigh what we lose in the long run.
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wsb7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Directions:Forthispart.youareallowed30minutestowriteashortessayentitledHowtoCultivateTeamSpirit?Youshouldw
TheUniversityLibraryisoneofthelargest【B1】______librariesinthecountry,witha【B2】______ofsometwomillionvolumes.T
TheUniversityLibraryisoneofthelargest【B1】______librariesinthecountry,witha【B2】______ofsometwomillionvolumes.T
A、Heishardtoworkwith.B、Heistherightmantogetthejobdone.C、Heisamanwithgoodprofessionalskills.D、Heisnotl
A、Itdropssharply.B、Itfallsslowly.C、Itstaysthesame.D、Itincreasesslowly.B女士问男士对突然降温的古典音乐的看法,男士则回答说这并不是一个突发的情况,而是多年来缓慢
A、Morethan20million.B、Morethan1billion.C、Morethan80million.D、Morethan3billion.C文章开始便提到情人节是人们互诉衷肠的日子,人们赠送卡片、鲜花、巧克
A、Hehastofillinforsomeone.B、Hehasanappointment.C、Hehasameeting.D、Hedoesn’tgiveareason.C目的原因题。对话中男士问女士明天下午1:3
1.近年来,各类培训班如雨后春笋不断涌现,很多大学生报名参加各类培训;2.很多人认为参加培训班有诸多好处……3.你的观点。
A、Doubtful.B、Opposing.C、Supportive.D、Neutral.B短文在提出话题后,给出了两方的意见和看法,第一方是消费者群体,另一方是政府机构。文中提到后者的态度是disagreedstrongly,[B]中的Oppo
Weshouldalwaysbeconfident,______(而不是将自己视为没有目标的年轻人).
随机试题
万能分度头的侧轴通过交错轴斜齿轮传动与分度盘相联系。()
关于胎头侧脑室的描述,不正确的是
根据《维也纳条约法公约》,以下关于条约保留的说法中正确的是哪些?()
关键部位或技术难度大、施工复杂的分项工程施工前,承包单位的技术交底书(作业指导书)要报( )审查。
关于合同的变更,下列说法正确的有()。
中国于()年正式加入《世界文化和自然遗产保护公约》。
长江中游城市群省会城市第四届会商会于2016年3月1日召开就2016年重点开展的合作事项形成《南昌行动》。()将共同打通长江中游城市群水、陆、空交通大通道。
调查显示,在经济较为依赖农业的中亚和南亚部分地区,水资源供应正面临严峻挑战。气候记录表明这些地区的干旱可能持续数年。气候变化可能会进一步加剧这些地区的水资源短缺。而一项研究显示,亚洲高山冰川夏季融水约36立方千米,足以满足2.21亿人的基本需求。有人据此得
HowmanydaysinoneweekdocsthemanhaveEnglishclasses?
Wemust______thattheexperimentiscontrolledasrigidlyaspossible.
最新回复
(
0
)