首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For any Englishman, there can never be any discussion as to who is the world’s greatest dramatist (剧作家). Only one name can possi
For any Englishman, there can never be any discussion as to who is the world’s greatest dramatist (剧作家). Only one name can possi
admin
2022-11-01
63
问题
For any Englishman, there can never be any discussion as to who is the world’s greatest dramatist (剧作家). Only one name can possibly suggest itself to him:that of William Shakespeare. Every Englishman has some knowledge, however slight, of the work of our greatest writer. All of us use words, phrases and quotations from Shakespeare’s writings that have become part of the common property of the English–speaking people. Most of the time we are probably unaware of the source of the words we used, rather like the old lady who was taken to see a performance of Hamlet and complained that it was full of well–known proverbs and quotations.
Shakespeare, more perhaps than any other writher, makes full use of the great resources of the English language. Most of us use about five thousand words in our normal use of English;Shakespeare in his works used about twenty–five thousand.
There is probably no better way for a foreigner to appreciate the richness and variety of the English language than by studying the various ways in which Shakespeare used it. Such a study is well worth the effort ( it is not, of course, recommended to beginners) even though some aspects of English usage, and the meaning of many words, have changed since Shakespeare’s day.
English people________.
选项
A、have never discussed who is the world’s greatest dramatist
B、never discuss any issue concerning the world’s greatest dramatist
C、are sure who is the world’s greatest dramatist
D、do not care who is the world’s greatest poet and dramatist
答案
C
解析
细节理解题。原文第一句话For any Englishman, there can never be any discussion as to who is the world’s greatest dramatist,意思是对于英国人来说,关于谁是最伟大的戏剧家根本不会有争论,因此选项C“英国人对于谁是最伟大的戏剧家态度非常明确”符合原文意思。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wtSD777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
Thevarietyofsuccessfulcareersavailableintoday’svideogamesindustryisoneofthebest-keptsecretsaround.Studiosint
Psychologistsusedtobelievethatgreaterprejudiceamongolderadultswasduetothefactthatolderpeoplegrewupinlesseg
Psychologistsusedtobelievethatgreaterprejudiceamongolderadultswasduetothefactthatolderpeoplegrewupinlesseg
[A]Evaluateyoursystem[B]Developasystemofyourown[C]Mixbusinesswithpleasure[D]Neverforgetyour
Somedoctorsaretakinganunusualnewapproachtocommunicatebetterwithpatients—theyareletting【C1】________readthenotest
Amongtheraftofbooks,articles,jokes,romanticcomedies,self-helpguidesandotherwritingsdiscussingmarriage,somefamil
WhogaveLilyflowers?
(1)TheWestlifestoryreallybeganwaybackinDecember1996whenthethreeoriginalmembersofWestlifewereperforminginal
Thenewtaxlawwillnottake________untilnextmonth.
Sheis________rudeandmean.Ireallycan’tunderstandwhyyou’refriendswithher.
随机试题
单釜连续操作,物料在釜内停留时间不一,因而会降低转化率。()
甲国公民史密斯在乙国旅游期间,驾车驶过某村庄,恰逢该村几百名村民举行反政府集会。史密斯被酗酒的集会者攻击而受伤。据悉,乙国地方政府在集会的当时已派出了警力增援。在史密斯受到攻击时警察及时赶到,井阻止了伤害的进一步扩大。基于以上情况,根据国际法,下列判断哪些
理论计算法是根据( )等,从理论上计算材料的净用量。
下列选项中,会引发总量性货币失衡的是()。
某市利达汽车修配厂私自拼装一辆汽车,欲将其出售,但惧怕该行为被发现,便委托朋友汪某代为推销,答应事成后给一笔数目可观的好处费。汪某隐瞒汽车真相,与外市郊区农民吴某签订了买卖汽车合同,并收取人民币5万元。吴某接到汽车后,发现该车是私自组装的,便向利达汽车修配
公元962年,奥托一世在圣彼得大教堂加冕称帝,形成了“神圣罗马帝国”。以下对“神圣罗马帝国”理解不正确的是()
“一五”计划的主要任务是()
设y=y(x)满足y′=x+y,且满足y(0)=1,讨论级数的敛散性.
YesterdayAlisawalkedawayfromthetopic.Otherwise,shemightsaysomethingshewouldregretlater.
Attheapartment,wefoundanunshaven,grey-hairedmansittinginashabbyrecliner.Hehadan【B1】______grinonhisface.His
最新回复
(
0
)