首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
According to the report, how many people are HIV-positive worldwide?
According to the report, how many people are HIV-positive worldwide?
admin
2014-05-14
62
问题
According to the report, how many people are HIV-positive worldwide?
On the 20th anniversary of the first official report on AIDS, the head of the United Nations’ AIDS program warns the deadly disease may only be at its early stages in many parts of the world. Dr. Piot said the disease has already reached staggering proportions since first being identified in 1981. 58 million people worldwide have contracted the HIV virus, which causes AIDS, while 22 million have died from related illnesses. The UN estimates the world’s HIV-positive population at 36 million, including 25 million in sub- Saharan Africa. International officials warn the disease will have disastrous political, social and economic consequences in many developing countries.
选项
A、22 million.
B、36 million.
C、25 million.
D、58 million.
答案
B
解析
本题测试对有关人数的细节内容的理解能力。根据文中的相关内容“The UN estimates the world’s HIV-positive population at 36 million",可直接得出正确答案为 B。但由于这篇新闻中出现了很多数字,因此我们要抓住题目要求,剔除不相关的数字内容。在做此类题目时一定要作些笔记。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/x2TK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Consumersandproducersobviouslymakedecisionsthatmoldtheeconomy,butthereisathirdmajor(1)_____toconsider:therole
Whenshopkeeperswanttolurecustomersintobuyingaparticularproduct,theytypicallyofferitatadiscount.Accordingtoa
Summerisanidealtimeforjuniorstogetthejumponcollegeadmissionsessay.Theselesshurriedmonthsbeforethecomingof
Whatisthepassagemainlyabout?
Wherecanpeopletakeadulteducationcourses?
Allherenergiesare______uponherchildrenandsheseemstohavelittletimeforanythingelse.
Thespeakerfelt______whenhisfatheraskedhimtohelpcutgrass.
Atschoolwewentoveroursocialnetworkingguidelines.(1)_____theobvious—don’tbeinappropriatewithstudentsthroughtextin
Accordingtothe2006anti-smokingrestrictions,smokingwasNOTallowedin
Whilebeingquestionedonthecourt,themandenied______theoldlady’snecklace.
随机试题
阅读梁实秋的《谈时间》中的一段文字,回答问题。时光不断地在流转,任谁也不能攀住它停留片刻。“逝者如斯夫,不舍昼夜!”我们每天撕一张日历,日历越来越薄,快要撕完的时候便不免矍然以惊,惊的是又临岁晚,假使我们把几十册日历装为合订本,那便象征我们的全部
不属于免疫耐受机制的是()
麻醉药品和第一类精神药品的使用单位必须采取的措施包括()。
环境管理应该从()方面提出要求。
管理层股东是指控制( )或以上的投票权,并能对管理层作出指令或发挥影响力的股东。
图5是某雌性生物正在进行分裂的细胞示意图,下列叙述不正确的是()。
简述马斯洛的需要层次理论。
莫扎特既不知道什么是暴力,也不知道什么叫做惶惑和______,他不像贝多芬那样,对于“为什么”这个永久的问题,在音乐中寻找答案;他不想_______人生的谜。填入画横线部分最恰当的一项是()。
Doyouknowwhataresolutionis?It’sapromise.Mostpromisesaremade【C1】______otherpeople("Mom,IpromiseI’lltidymyr
Choosethecorrectletter,A,BorC.Whatissuggestedfromthereports?
最新回复
(
0
)