首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Shopping has become a very secret and mysterious affair. Conspicuous consumption does not look good during a recession, which ex
Shopping has become a very secret and mysterious affair. Conspicuous consumption does not look good during a recession, which ex
admin
2023-02-10
42
问题
Shopping has become a very secret and mysterious affair. Conspicuous consumption does not look good during a recession, which explains why so many of us are embracing e-commerce. Online shopping on these shores is projected to grow from sales of S8.9bn to around £21.3bn by the end next year.
Often people proclaim they’ve embraced e-commerce because it’s "
green
". This is understandable. If many shopping bags in a recession look bad, bricks and mortar retail—huge out-of-town shopping centres, retail emporia (大百货店) that insist on leaving their doors open even in winter and grocery stores full of the most inefficient freezers—look terrible during an ecological emergency.
Should we buy the idea that e-commerce is any better? Several studies have tried to answer this with cold, hard data. A 2000 study on Webvan, a US online grocer that does not exist any more, concluded that a wider adoption of e-commerce would not give us environmental gains, while a 2002 study of US book retailing found no greater energy savings selling online. But the study that all e-retailers are talking about is a new one from Carnegie Mellon University, which has found that shopping online via Buy.com’s e-commerce model for electronic products uses 35 per cent less energy consumption and CO
2
emissions than a traditional bricks-and-mortar model.
This is largely because it avoids the usual retail distribution model and, of course, the impact of consumers driving to a store. And, from the shopper’s perspective, online buying often allows you to avoid the ephemera (便宜的日常小用品) of retail, like the 100m coat hangers that end up in landfill each year, or lengthened cash register receipts.
But both models are flawed, because online or on the high street, retailers are dependent on a hydrocarbon-fuelled delivery system. Trucks deliver 4.8m tonnes of freight each day in the UK, which works out at about 80kg per person. To make matters worse, after a truck drops off the goods it often returns empty to the storehouse. A 2002 study of 20,000 haulage trips found that only 2.4% of return journey legs found suitable backloads. This journey represents a large part of the impact of what we buy.
Online shopping may prove marginally greener in terms of energy saving, but we shouldn’t forget progressive traditional retail. Places such as Ludlow in Shropshire, a trade town based on ethical trading ideas, where the independent high street has been hard earned. It brings consumers face to face with products with a just background, shortened supply chain and with values. This is a wiser and wider retail experience; anything else could leave you feeling short changed.
The author is most likely to think that Ludlow in Shropshire________.
选项
A、provides pleasant shopping experience
B、makes less profit than online shopping
C、will soon be greener than online retail
D、should try to extend its supply chain
答案
A
解析
该段第2句提到的ethical、independent,第3句提到的just、values和第4句提到的wiser等词都表明作者对Ludlow in Shropshire做出了正面的评价,表明在Ludlow in Shropshire的购物经历会很好、很愉快。因此,本题应选A。该段第2句中的hard earned是被动结构has been hard earned的一部分,这一结构应理解为independent high street是来之不易的,所以这一句并不是说这条商业街很难赚钱,应排除B;该段第1句提到同上购物可能略有较为绿色环保的性质,因此C不正确;原文中的shortened supply chain(缩短了的供应链)是Ludlow in Shropshire的一个优点,供应链短了,购物者的中间费用就能减少,这样一个优点是不需要更改的,D错误。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/x3vD777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Simon:Linda,doyouknowwhenthevisitorsfromIndiaarecoming?Linda:Weofferthemthree【K1】________(choose):thee
InJanuary2009,duringthefirstweeksofasix-monthstayattheChildren’sHospitalofPhiladelphiaforleukemia(白血病)treat
假定你是李明,你的英国朋友Dave与你在同一个城市工作。你去邀请他和你一起参观一个中国画展。他不在,请你根据以下要点给他写个留言条。要点:1.介绍画展中国画历代名画展展期:本月8日~18日地点:艺
IwrotedownthenumbersothatI________rememberit.
Someacademiccriticismofpopularnovelshasbeen(i)________incharacter,beingbasedontheassumptionthatthatwidertheap
Althoughnotenoughto________theconventionalviewofthemanuscript’sprovenance,thenewstudywasthoughttohaveweakenedt
Lowwages,chronicunemploymentandunderemploymentleadtolowincome,lackofpropertyownership,absenceofsavings,absence
Afterthedevastatingdisaster,somepeoplestartedtospendprodigiouslyonentertainment,whichwasconsideredatypicalrespo
HowtoReadLiteratureCriticallyThefirststeppayattentionto【L1】________language—whilereading,makenotesof【L2】_
Inalittle-knownpartofthecounter-terrorismworld,oneofthemosteffectivedetectionsystemsisa600-poundanimal【C1】____
随机试题
腹膜后隙介于_________与_________之间;此间隙向上经腰肋三角与________相通,向下与__________相延续。
硫酸链霉素的鉴别反应,下列不正确的是
此病例最大可能的诊断治疗中选何种药物
根据《建设工程质量管理条例》的规定,()必须按照工程设计要求、施工技术标准和合同约定,对建筑材料、建筑构(配)件、设备和商品混凝土进行检验,检验应当有书面记录和专人签字;未经检验或者检验不合格的,不得使用。
近代中国社会的性质是()。
某日下午5点,正是学生放学时间,A学校门口一位老太太被一辆摩托车撞倒,当场昏迷,摩托车逃逸,引起很多学生、学生家长和群众围观,造成该路段交通拥堵。对于赶到现场的交警,下列做法正确的有()。
某些食品包装袋内有一小包物质,用来吸收氧气和水分,以防止食品腐烂,这种物质常被称为“双吸剂”。下列物质属于“双吸剂”的是:
根据现有的物理学定律,任何物质的运动速度都不能超过光速,但是最近一次天文观测结果向这条定律发起了挑战。距离地球遥远的ⅠC310星系拥有一个活跃的黑洞,掉入黑洞的物质产生了伽马射线冲击波。有些天文学家发现,这束伽马射线的速度超过了光速,因为它只用了4.8分钟
以下定义数组中错误的是
Peopletakephotographsfora【C1】______ofreasonsbutthemost【C2】______istomakearecordofsomethinginordertoshowot
最新回复
(
0
)