首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Our bodies are wonderfully skilful at maintaining balance. When the temperature jumps, we sweat to cool down. When our blood pre
Our bodies are wonderfully skilful at maintaining balance. When the temperature jumps, we sweat to cool down. When our blood pre
admin
2013-03-09
46
问题
Our bodies are wonderfully skilful at maintaining balance. When the temperature jumps, we sweat to cool down. When our blood pressure falls, our hearts pound to compensate. As it turned out, though, our natural state is not a steady one. Researchers are finding that everything from blood pressure to brain function varies rhythmically with the cycles of sun, moon and seasons. And their insights are yielding new strategies for keeping away such common killers as heart disease and cancer. Only one doctor in 20 has a good knowledge of the growing field of "chronotherapeutics," the strategic use of time (chronoa) in medicine. But according to a new American Medical Association poll, three out of four are eager to change that. "The field is exploding", says Michael Smolensky. "Doctors used to look at us like, ’What space ship did you guys get off of?’ Now they’re thirsty to know more."
In medical school, most doctors learn that people with chronic conditions should take their medicine at steady rates. "It’s a terrible way to treat disease," says Dr. Richard Martin. For example, asthmatics (气喘患者)are most likely to suffer during the night. Yet most patients strive to keep a constant level of medicine in their blood day and night,whether by breathing in on an inhaler (吸入器) four times a day or taking a pill each morning and evening. In recent studies, researchers have found that a large mid-afternoon dose of a bron chodilator (支气管扩张剂) can be as safe as several small doses, and better for preventing night-time attacks.
If the night belongs to asthma, the dawn belongs to high blood pressure and heart disease. Heart attacks twice as common at 9 a. m. as at 1l p. m. Part of tile reason is that our blood pressure falls predictably at night, then peaks as we start to work for the day. "Doctors know that", says Dr. Henry Black of Chicago Medical Center," but until now, we haven’t been able to do anything about it. "Most blood pressure drugs provide 18 to 20 hours of relief. But because they’re taken in the morning, they’re least effective when most needed. "You take your pill at 7 and it’s working by 9," says Dr. William White of the University of Connecticut Health Center. "But by that time you’ve gone through the worst four hours of the day with no protection," Bedtime dosing would prevent that lapse, but it would also push blood Pressure to dangerously low levels during the night.
选项
A、They adjust themselves timely in line with their physical conditions.
B、People increase or lower the body temperature by sweating.
C、People’s hearts pound to compensate when the blood pressure goes up.
D、Our natural state is not a steady one.
答案
A
解析
由题干how do human bodies maintain balance定位到原文中首段第一句Our bodies are wonderfully skilful at maintaining balance.推断题。根据文章首段的前三句,我们的身体会根据身体状况作调整。所以A)正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/x4I7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Thisisnotabout______peopleaccusedofcrimesoftheirlegitimaterights,includingthepresumptionofinnocence.
There’sa______inthefactthatalthoughwe’relivinglongerthaneverbefore,peoplearemorepuzzledbyhealthissuesthanth
Relationsbetweenthecountrieswereformally______in1997.
Thescientistcorrespondswithcolleaguesinordertolearnaboutmatters__________toherownresearch.
Muchtimeandefforthasbeendedicatedtoresearchingthementalhealthbenefitsofflexibleworkenvironments.Butcantheabi
Bynow,howtheimmunesystemisaffectedbystresshasbeenwell-documented.Inonestudy【C1】______newlywedcouples,forexampl
OneofthoserarelocalcreationsofAmerica,cowboypoetryhasalongandvividhistory,drivenbyitscolorfulpractitionersa
WorldExpoisthelargestthemeexhibitionwheretheorganizerandparticipantscancommunicateandpromotethespecificconcept
FollowingNature’sSignpostsFormany,"navigation"hascometomeantheuseofnavigationalinstrumentsandmaps.However,
A、Itispopularamongpeopleofallages.B、IthasalreadybeenoneofthebestsellersinJapan.C、Itsreadersarebeyondhise
随机试题
甲公司拥有一栋专门用于出租的厂房,该厂房于2×14年12月31日建造完成达到预定可使用状态并于当日用于出租,成本为17000万元。从2×17年1月1日起,为减少投资性房地产公允价值变动对公司利润的影响,甲公司将出租厂房的后续计量由公允价值模式变更为成本模式
为了指导计算机网络的互联、互通和互操作,ISO颁布了OSI参考模型,其基本结构分为()。
A.绿豆B.细辛C.花椒D.冰片E.丹皮对抗贮存中
吴某生产了价值20余万元的伪劣洗发水,正准备运往市场销售,恰逢工商行政管理工作人员依法检查,吴某指使工人使用暴力阻碍检查,将国家工作人员打成轻伤。吴某的行为:
WhichofthefollowingstandardCharterPartyformsisusedinaVoyageCharter?______
代理的种类不包括()。
互联网区别于其他直复营销媒体的关键是()。
学校教育与家庭教育相互配合的方法有()
关于3D打印技术,下列说法正确的是()。
下列关于数据库系统的故障的叙述中,哪一个是不正确的?
最新回复
(
0
)