首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Read the following text and answer the questions by choosing the most suitable subheading from the list A- G for each numbered p
Read the following text and answer the questions by choosing the most suitable subheading from the list A- G for each numbered p
admin
2016-03-21
50
问题
Read the following text and answer the questions by choosing the most suitable subheading from the list A- G for each numbered paragraph(41-45). There are two extra subheadings which you do not need to use. Mark your answers on the ANSWER SHEET.(10 points)
[A]The visa system is not perfect
[B]The selling of visa is on the rise
[C]Auction makes Britain competitive
[D]Selling visas is beneficial to Britons
[E]Methods to rectify the flaw of visa system
[F]Immigration brings negative economic impact
[G]Auction may be a solution to current visa system
Should the British government be in the business of selling visas? In effect it already is. For years wealthy folk who invest in the country have been given permission to live there. But according to a report released on February 25th by the Migration Advisory Committee, an independent group, Britain could do it better.
【R1】______
At present migrants who invest substantial sums in gilts or in British registered companies can apply for permanent residence. A million pounds($1. 7m)gets them leave to remain after five years: £5m reduces the waiting time to three years and £ 10m to two. They need not speak English and can bring their families. Between 2009 and 2013 Britain flogged 1,628 such visas, about half to Chinese and Russians. The market is heating up: 560 went last year.
【R2】______
This system is deeply flawed. The minimum investment level has not gone up since 1994. Because the value of an investment must remain above £ lm until residency is granted, most applicants pile into low-risk gilts, for which buyers are already plentiful. Investors are likely to sell those gilts when they obtain settlement. Rich foreigners, who prize London’s private schools and England’s legal system, are benefiting more than the country that hosts them, thinks the committee.
【R3】______
To redress this, it recommends raising the threshold to £2m and expanding the range of qualifying investments to include venture-capital schemes and infrastructure bonds. Gilts might be excluded. The committee also suggests introducing "premium" visas, which would entail quick settlement rights and less onerous residency requirements. These could be auctioned off with a reserve price of £2. 5m.
【R4】______
An auction would have two clear advantages over the current system: the number of visas could be easily controlled, and they would sell for more. A revenue-maximising government should prefer an auction based on single sealed bids, as the committee suggests. More than an "English" auction, where bids are public, this would play on applicants’ fear of missing out, encouraging high rollers to bid closer to what they are willing to pay, rather than just a fraction more than their competitors, says Paul Klemperer, an auction theorist at Oxford University. To keep people guessing, and prices high, the government could keep the winning bids secret.
Auctions would also enable would-be settlers to weigh Britain against other countries. Portugal offers residency to those who buy property worth 500,000(£412,000). Malta offers citizenship for 1. 15m in return for a combination of cash, property purchases and investment.
Still, the committee’s proposals could be improved upon. More than venture capital or private infrastructure investment, and much more than foreign property buyers, Britain needs cold cash. Instead of trying to determine what is and is not a useful investment, it could auction all rich folk visas and spend the proceeds.
【R5】______
A government obsessed with cutting immigration is unlikely to follow the committee’s advice, let alone economic theory. But mere talk of selling settlement is healthy. More than half of Britons believe immigrants have a negative economic impact. A bidding war for British visas, with the proceeds going to hospitals and schools, might disabuse them of that notion. It might even make them feel better about the country where they live.
【R3】
选项
答案
E
解析
上文提到:This system(visa system)is deeply flawed.而该段首句的to redress this中this就指代上文提到的签证体制漏洞百出这一问题,而redress一词意思为“纠正”,故本段首旬就告诉我们,该段主题是讨论如何纠正签证体制中存在的问题,故选项[E]Methods to rectify the flawof visa system正确,其中to rectify“改正”=to redress;the flaw of visa system=this指代内容。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/x4sZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
In1979theUnitedAutoWorkers(UAW)hadmorethan1.5mmembers,andnineofthecountry’stenbestsellingcarswereAmericanbra
TheFederalReservedoesn’twantanyonetothinkit’stakingsidesinpolitics.Soinanelectionyear,theFedismorelikelyt
TheWarrantyHoldingsGroup,aEuropeanleaderinmechanicalbreakdowninsuranceandaresearcherandcommentatorontrendsinm
Environmentalmovementisstrongerthaneverbutseemstobefightingalosingbattle.Despitearecordflowoffinancialresour
Afewyearsback,manyhospitalsinAmericawereembarrassedbyrevelationsthatsomeoftheirneediestpatients,theuninsured,
Whenoneofhisemployeesphonedinsicklastyear,ScottMcDonald,CEOofMonumentSecurityinSacramento,California,,decided
Whenoneofhisemployeesphonedinsicklastyear,ScottMcDonald,CEOofMonumentSecurityinSacramento,California,,decided
Judgingfromrecentsurveys,mostexpertsinsleepbehavioragreethatthereisvirtuallyanepidemicofsleepinessinthenatio
Judgingfromrecentsurveys,mostexpertsinsleepbehavioragreethatthereisvirtuallyanepidemicofsleepinessinthenatio
Judgingfromrecentsurveys,mostexpertsinsleepbehavioragreethatthereisvirtuallyanepidemicofsleepinessinthenatio
随机试题
下列不属于有效领导者具有的共同特性的是()
工作簿是Excel中存储电子表格的一种基本文件,其系统默认扩展名为.xls。()
机体的内环境是指
妊娠腹痛的发病机制主要是
A.阻止维生素K的利用B.抑制血小板聚集C.激活纤溶酶D.增强抗凝血酶Ⅲ的作用E.抑制环加氧酶双香豆素的作用机制是
复式记账的基本理论依据是资产=负债+所有者权益。( )
案例九:李均夫妇有一个女儿,今年8岁,为了让孩子在今后的成长过程中接受高质量的教育,李军夫妇打算为孩子建立教育储备金。李均一家的财务状况为:李均今年30岁,是某贸易公司的业务员,每月税前工资为12000元。妻子周燕今年28岁,就职于某事业单位,每月税前收
假设银行系统的原始存款额为1000亿元,法定存款准备金率为8%,超额准备金率为2%,现金漏损率为10%。根据以上资料,回答下列问题:如果超额准备金率和现金漏损率都为0,银行系统的存款乘数为()。
我国开展综合利用的潜力本来很大,综合利用的产业应该有更大发展,但并没有收到预期的效果。其中重要原因之一,是()的问题。
环境学家认为,随着许多野生谷物的灭绝,粮食作物的遗传特性越来越单一化,这是人类面临的最严重的环境问题之一。人类必须采取措施,阻止野生谷物和那些不再种植的粮食作物的灭绝,否则,不同遗传特性的缺乏,很可能使我们的粮食作物在一夜之间遭到毁灭性破坏。例如,1980
最新回复
(
0
)