首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Around the world more and more people are taking part in dangerous sports and activities. Of course, there have always been peop
Around the world more and more people are taking part in dangerous sports and activities. Of course, there have always been peop
admin
2009-03-15
60
问题
Around the world more and more people are taking part in dangerous sports and activities. Of course, there have always been people who have looked for adventure -- those who have climbed the highest mountains, explored(探询) unknown parts of the world or sailed in small boats across the greatest oceans. Now, however, there are people who look for an immediate pleasure from a dangerous activity which may only last a few minutes or even seconds.
I would consider bungee(蹦极) jumping to be a good example of such an activity. You jump from a high place about 200 meters above the ground with an rope tied to your ankles. You fall at up to 150 kilometers an hour until the rope stops you from hitting the ground. It is said that 2 million people around the world have now tried bungee jumping. Other activities which most people would say are as dangerous as bungee jumping include jumping from tall buildings and diving into the sea from the top of high rocks.
Why do people take part in such activities as these? Some psychologists(心理学家) suggest that it is because life in modem societies has become safe and boring. Not very long ago, people’s lives were constantly under danger. They had to go out and hunt for food, and life was a continuous battle for survival(生存).
Nowadays, according to many people, life offers little excitement. They live and work in relatively safe conditions; they buy food in shops; and there are doctors and hospitals to look after them if they become ill. The answer for some of these people is to look for danger in activities such as bungee jumping.
选项
A、It is more dangerous,
B、It is much easier to do.
C、It is hard to find a proper place for it.
D、It takes much shorter time to get pleasure.
答案
D
解析
文章第一段最后说,人们寻找即时刺激的活动,第二段开始,作者认为蹦极是个很好的例子,所以蹦极运动的特殊之处是能在非常短的时间内体会到极大的刺激。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xB8d777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Somanypeopleusethecellphonesofrequentlyeveryday.But【C1】______littleiscertainaboutthehealtheffectsofitsuse.
Thelawyerisapersonwithaveryspecialknowledgeofthelaw—boththecivilandcriminal.Becauseofthisknowledgethelawye
Liu:Tome,workisfirstandmychildissecond.Iworkmoreformyselfthanformychildbecauseit’stheonlywaytobe
Whydidthewomandecidetocancelhervacation?
Alocalenvironmentalgroupisrecruitingvolunteersatthemoment.Youarewillingtobecomeoneofthem.Writeanemailtothe
Withtheworld’spopulationestimatedtogrowfromsixtoninebillionby2050,researchers,businessesandgovernmentsarealr
Whenyoubecomeaparent,muchofyourfocusshiftsfromyourownfuturetoyourkids’future.Butoneofthemosteffectiveway
StevelandMorrisisahouseholdnameinAmerica.AskStevelandMorrisandhe’lltellyouthatblindnessisnotnecessarilydisab
Severalpassageswerefound______whenthebook______me.
随机试题
风寒外束,寒饮内停之喘咳证,治宜
中国共产党和中国人民在社会主义民主形式方面的伟大创造是()
心脏检查常用声窗和切面的叙述,错误的是
单侧侧脑室前角扩张,其阻塞部位在
控制轻、中度支气管哮喘症的首选药是()。
货币主义认为,扩张性的财政政策如果没有相应的货币政策配合,就只能产生( )。
下列做法中,体现企业会计信息质量的谨慎性要求的有()。
下列选项中,行政机关处于行政法律关系中并具有行政主体地位的是。
(2011下项管)某项目的工期为40周,每周可以使用12个工时。若用于完成该项目所有活动的资源只有192个工时,则此时项目资源使用率为______。
Thefactory______itswasteintotheriver.
最新回复
(
0
)