首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In Your Face Why is this man so angry? We don’t know the reason, hut we can see the emotion in his face. Whatever culture yo
In Your Face Why is this man so angry? We don’t know the reason, hut we can see the emotion in his face. Whatever culture yo
admin
2013-08-25
41
问题
In Your Face
Why is this man so angry? We don’t know the reason, hut we can see the emotion in his face. Whatever culture you have, you can understand the feeling that he is expressing.
Forty years ago, psychologist Paul Ekman of the University of California, San Francisco, became interested in how people’s face show their feelings. He took photographs of Americans expressing various emotions. Then he showed them to the Fore people, who live in the jungle in New Guinea. Most of the Fore had never seen foreign faces, but they easily understood American’s expressions of anger, happiness, sadness, disgust, fear, and surprise.
Then Ekman did the same experiment in reverse. He showed pictures of Fore faces to Americans, and the results were similar. Americans had no problems reading the emotions on the Fore people’s faces. Fkman’s research gave powerful support to the theory that facial expressions for basic emotions are the same everywhere. He did more research in Japan, Brazil, and Argentina, and got the same results.
According to Ekman, these six emotions are universal because they are built into our brains. They developed to help us deal with things quickly that might hurt us. Some emotional triggers are universal as well. When something suddenly comes into sight, people feel fear, because it might be dangerous. But most emotional triggers are learned. For example, two people might smell newly cut grass. One reason spent wonderful summers in the country as a child, so the smell makes him happy. The other person remembers working very hard on a farm and being hungry, so he feels sad.
Once we make an emotional association in our brain, it is difficult, and sometimes impossible, to change it. "Emotion is the least changeable part of the brain. " says Ekman. But we can learn to manage our emotions better. For instance, we can be more aware of things that make us angry, and we can think before we react.
There are many differences between cultures, in their languages and customs. But a smile is exactly the same everywhere.
Ekman did research in several countries and got different results.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Not mentioned
答案
B
解析
题意:埃克曼在几个不同的国家做了研究并得出不同的结果。关键词是results。依据此关键词,可在文中第三段最后一句找到相关叙述:“He did more researchin Japan,Brazil,and Argentina,and got the same results.”(他还在日本、巴西和阿根廷做了更多的研究,并且得到了一样的结果),由此可见,得出的结果是相同的,故此题说法为“错误”的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xEhd777K
本试题收录于:
职称英语卫生类A级题库职称英语分类
0
职称英语卫生类A级
职称英语
相关试题推荐
AActionsTakentoHelpBTreatmentofVomitingCTheDifferencebetweenLifeandDeathDMedicalImportanceofFirstAidE
AActionsTakentoHelpBTreatmentofVomitingCTheDifferencebetweenLifeandDeathDMedicalImportanceofFirstAidE
AManagement’sReactiontotheLaborMovementBTheDeclineofanEarlyUnionCReasonsforStartingaUnionDComparisonbe
LanguageandCommunicationAlanguageisasignalingsystemwhichoperateswithsymbolicvocalsounds(语声),andwhichisused
HospitalMistreatmentAccordingtoastudy,mostmedicalinternsreportexperiencingmistreatment,includinghumiliationbyseni
A.CommonSecondaryLungCancersB.TheAdvantagesBroughtaboutbyRoutineChestCheckupC.RelationshipBetweenMortalityRate
Policeofficersworkingonthemurderhavequestionedhundredsoffamilies.
Plussubstantialrealestatetaxabatementsandotherfinancialincentives.
Coldsarecausedbyexposuretosevereweather.Coldvirusescanremaininfectiousforupto10hours.
Menofacertainagearealwaysreadytotalkabouttheirfatproblem.Menolderthanthejournalistneverhesitatetotalkabo
随机试题
某个Excel单元格中的数值为大于0的数,但其显示却是“########”。使用______操作,可以正常显示数据而又不影响该单元的数据内容。
视觉电生理检查包括
女性,60岁,跌倒,左前臂旋前,腕关节背伸,手掌着地,引起左腕关节肿胀、畸形、功能障碍。最正确的诊断和处理是
[2011年,第38题]下列各组元素原子半径由小到大排序错误的是()。
()是股份有限公司通过发行股票向社会公众筹集资金的市场。
负责煤矿安全监察和非煤矿山、危险化学品、烟花爆竹等行业领域的安全生产监督管理工作的部门为()。
某个人独资企业2014年经营收入48万元,税务机关采取核定征收办法,已知应税所得率为10%,则全年应纳所得税为()。
"Watchout,it’llhurtforasecond."Notonlychildrenbutalsomanyadultsgetuneasywhentheyhearthosewordsfromtheirdo
Toseehowbigcarrierscouldcontroltheonlineworld,youmustunderstanditsstructures.EarthlinkgivesJenniferaccesstot
NiagaraisanIndianword,whichmeans"roaringwater".Indeed,theroarofthe【C1】______waterofNiagaracanbeheardwithina
最新回复
(
0
)