首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
自考
Black Friday Everyone likes to shop for gifts for the holiday season, but few people know the history of holiday shopping. W
Black Friday Everyone likes to shop for gifts for the holiday season, but few people know the history of holiday shopping. W
admin
2017-04-25
44
问题
Black Friday
Everyone likes to shop for gifts for the holiday season, but few people know the history of holiday shopping. While people have heard of Black Friday, most do not know its origins. Black Friday is the day after Thanksgiving (感恩节). On this day most retail stores open their doors very early— some as early as 4 am. In addition, they provide their customers with great discounts on products. With this in mind, it is clear to see why so many shoppers buy many of their Christmas gifts on Black Friday.
Black Friday is not as old as many people think. In fact, it is believed that the first Black Friday was held in the 1970s in the USA. It was a day when stores decided to mark the start of the holiday season. In order to draw more customers, they offered great discounts. All products sold very well.
This large success resulted in the name Black Friday. It was so named because the stores were in the black". This financial term means the stores made a lot of money. However, it was not until around 2002 that Black Friday really started to gain in popularity. Today in the USA, countless advertisers proudly announce their Black Friday sales. They hope to attract shoppers into their stores. Black Friday is a day when many shoppers in the USA go out and buy gifts, even though Christmas Eve is still a more popular day to shop. Thanks to the Internet, it is now possible to get some excellent Black Friday deals online. So if you don’t want to get to the stores by 4 am, this is the perfect way to still get items at reduced prices.
Black Friday is no longer popular.
选项
A、True
B、False
C、Not Given
答案
B
解析
由第二段倒数第二、三句“…2002 that Black Friday really started to gain in popularity.Today in the USA,countless advertisers proudly announce their Black Friday sales.”可知,直到2002年以后黑色星期五才开始真正流行;如今在美国无数广告商都极大宣传他们的黑色星期五销售活动。由此可知,黑色星期五依然很流行。题干的表述与文章不一致,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xG8R777K
本试题收录于:
英语(二)题库公共课分类
0
英语(二)
公共课
相关试题推荐
人民群众创造历史的活动受历史条件的制约。这种观点是说
Americansareaveryenergeticandmobilepeople,alwaysontherun,rushingfromoneappointmenttoanother,fromaPTA(Parent-Tea
Howoftenonehearschildrenwishingtheyweregrownup,andoldpeoplewishingtheywereyoungagain.Eachagehasitspleasures
Therearethreekindsofbookowners.Thefirsthasallthestandardsetsandbest-sellers-unread,untouched.Thistypeofperson
ImethimontheInternetandwechattedforseveralmonths.EverytimeIsuggestedwemeetinperson,hewouldcomeupwithane
ImethimontheInternetandwechattedforseveralmonths.EverytimeIsuggestedwemeetinperson,hewouldcomeupwithane
Weshouldtakea______(globe)viewofourbusiness.
Foreignlanguageteachersareinterestedinhowchildrenlearntospeaktheirnativelanguageforaveryimportant【C1】______Ift
Ihavegivenuptryingtoconvincehim;thereisnopoint______withhim.
MarriageAdvertisementsinIndiaEverySundaymorningmillionsofIndianssettledownwithacupofteaandspecialweekend
随机试题
格形钢板桩结构的格形墙体前板桩的设计入土深度,对于中密砂土地基不应小于()m,且不宜大于()m。
焊缝金属中氢的危害也有()。
下列哪种物质同时抑制电子传递和ATP生成
()指的是商业银行为保证客户在银行为客户对外出具具有结算功能的信用工具,或提供资金融通后按约履行相关义务,而与其约定将一定数量的资金存人特定账户所形成的存款类别。在客户违约后,商业银行有权直接扣划该账户中的存款,以最大限度地减少银行损失。
外资独资银行、合资银行、外国银行分行开办需要批准的个人理财业务,应按照有关外资银行业务审批程序的规定,报()审批。
企业收入的发生往往会引起()。
临时导游证必须由旅行社根据需要向旅游行政部门申请领取。()
“严慈相济”体现的德育原则是()
1KB的准确数值是()。
______theflood,theshipwouldhavereacheditsdestinationontime.
最新回复
(
0
)