首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Diego Chiapello, legally blind since birth, isn’t one of Italy’s famous. "mama’s boys" who live with their parents into adulthoo
Diego Chiapello, legally blind since birth, isn’t one of Italy’s famous. "mama’s boys" who live with their parents into adulthoo
admin
2010-06-11
50
问题
Diego Chiapello, legally blind since birth, isn’t one of Italy’s famous. "mama’s boys" who live with their parents into adulthood. The 27-year-old lives alone in Milan, works as a network administrator, loves diving and dreams of sailing across the Atlantic with a sight-impaired(有视力障碍的) crew.
Obviously, he’s not your average disabled person-- but especially so in Italy. The country has more barriers to integration than almost anywhere else on the Continent: among European countries, Italy ranks third from the bottom in accessibility for the disabled, ahead of only Greece and Portugal. People who use wheelchairs, especially, find it difficult to navigate the country’s cobblestone(鹅卵石) streets, ride buses or visit restaurants, shops and museums. Less than a quarter of Italy’s disabled hold jobs, compared with 47 percent for Europe.
But the biggest obstacle for the country’s physically challenged may, in fact, be the fabled Italian family. Because of the social defect that still attaches to disabilities, "they tend to keep disabled people at home" and out of public view, explains Giovanni Marri, head of an employment training center in Milan that caters to the handicapped. Thus while 15 percent of the country’s families include a disabled person, according to surveys, only 2 percent of Italians report going to school with a disabled person and only 4 percent work with one.
Italians are beginning to recognize the problem. Over the past decade, the government has passed laws targeting everything from workplace discrimination to accessibility requirements. A recent study by the European Union found that 85 percent of Italians admit that public transportation and infrastructure are inadequate for the handicapped, and 97 percent say action is needed. But the biggest barrier is psychological. "Italian companies are afraid of hiring disabled people," says Chiapello. The only way to alter that, he says, is for Italy’s disabled to do what he did-- get out of the house and demand change.
Italy’s disabled should ______to demand a change.
选项
答案
get out of the house
解析
从文章最后一句话“the only way to alter that,he says,is for Italy’s disabled to do what he did—get out of the house and demand change”可以得出结论。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xGKK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Mostpeopledon’tenjoyfacingthedifficultsituationsthatsometimesoccurwithcoworkersintheworkplace.Suchsituationsma
A、Becausetheydon’tgetmuchpracticewiththem.B、Becausetheyoftenusethemintheirwork.C、Becausetheyhavetopassates
A、Sheordereditthroughthemail.B、Amalestudentgaveittoherasabirthdaypresent.C、Itwasapresentfromherparents.D
A、Becauseitgivesthemself-confidenceandbetterchance.B、Becauseitmakesthesecondgenerationlovetheirmotherland.C、Bec
Astudyrevealsthatthebrainareasthatrespondwhenfearislearnedthroughpersonalexperienceareal-sotriggeredwhenwes
A、Theopeningupofnewmarkets.B、Theprintingofhighqualitycopies.C、TheincreaseduseoftheInternet.D、Therapiddevelop
A、HethinksDavidisnotreliable.B、He’swillingtotrustDavid.C、HehastoldhisdoubtstoDavid.D、HethinksDavidwillbene
A、Hisfather’sadvicehelpedhimtodecidewhichjobtotakeup.B、Workinginthesportsteamwashismostimportantexperience.
A、Theman’sprofessor.B、Theman’sroommate.C、Aneighbor.D、Theman’sbrother.B由文中的相关词“movein,apartment,aroomchange”可推断出他们是
随机试题
男,34岁,车祸后20分钟出现休克。腹穿检查提示腹腔内大量积血,留置尿管尿液呈淡血色,无血块;急诊B超显示脾破裂,左肾被膜下血肿2cm。以下哪一种处理最为正确
该患者应考虑为对该患者的治疗应首先考虑
知识产权的权利主体依法享有独占使用智力成果的权利,他人不得侵犯,例如未经专利人许可不得使用其专利就表现了专利权的()。
下列法律中,不属于保险法调整范围的是( )。
现代教育的基本特征是()
高校去行政化不等于否定行政权力,学术权力和行政权力协调是高校发展的必要条件。正是大学行政管理和学术管理的共同作用,才能保证大学在整体有序的状态下不断发展和提高。现在,有些高校行政权力在很大程度上取代了学术权力,学术权力被削弱。高校去行政化,应该改变现有的资
根据下列资料,回答问题。2010年我国在线教育市场规模为491.1亿元,到2015年在线教育市场突破千亿元大关,达1171亿元。与热闹的市场相对的是,行业整体面临较大的盈利困难。截至2015年年底,我国约有9500家从事互联网教育的公
人们在充分利用森林的经济价值时,由于忽视了它的生态价值以及过度砍伐,对人的生存和发展带来了严重后果,不仅破坏了生态平衡,而且影响了经济的持续发展。这一事实从哲学上说明()。
IapologizeifI______you,butIassureyouitwasunintentional.
IwilldepartChinaafterthreeandahalfyears’workinghereintheChinesecapital.Ileavewith【S1】______feelings.Ononeha
最新回复
(
0
)