首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、She understands the needs of common people. B、She is an experienced career politician. C、She fights against big business inter
A、She understands the needs of common people. B、She is an experienced career politician. C、She fights against big business inter
admin
2023-01-29
30
问题
Ladies and gentleman. Our country has come to a crossroad, and now you have the power to change the political landscape of America. As I have said time and time again, if you elect me to be your face in congress, there are several things I will do to ensure that your needs are met day in and day out across this land.
First of all, I plan on proposing new laws that will invest more tax dollars in our public schools, not only to meet the needs of today, but to encourage developing minds for the future. Such new funding would be used to hire and retain good teachers, build new schools, and reduce the tax of classroom teachers. To accomplish this, I am proposing no new taxes increases, but rather are channeling of our existing tax revenue to meet these demands. Now, the current government leaders have been talking about this for years with little progress. I plan to change all of this now.
Second, economic development is on the minds of most of you, particularly with regard to our downtown area. For many years, economic prosperity has been neglected by current government leaders, and I plan to change all of that. I am proposing a city center revitalization project that would promote new businesses, new residential areas, and new open green areas to bring people back to the heart of our city. Current leaders have allowed the new city to die, preferring to invest in sport fields in the remote areas.
And third, I am proposing the construction of a light rail train system, to be built over the next decade, to meet the growing demands of better and more efficient transportation for years to come. My opponent and his administration have lacked the vision of long-term solutions, preferring to take a look-and-see approach. Such a short sighted stance fails to consider the needs of future generations… our children and our grandchildren.
And finally, my opponent has cited my inexperience as a reason why you shouldn’t vote for me. However. I am not a career politician who has lost touch with the everyday needs and concerns of day-today people. My work as an educator and business owner has given me a unique perspective on the pains and challenges you face.
If elected, I promise to give my all to my elected position and make sure your issues and concerns are fully addressed at the local and national level.
Thank you.
19. What do we learn about the candidate’s proposal on taxes?
20. What is the candidate’s main point about economic development?
21. What can we infer from the candidate’s point on transportation?
22. What reason is given for voting for the candidate at the end of the speech?
选项
A、She understands the needs of common people.
B、She is an experienced career politician.
C、She fights against big business interests.
D、She protects educators and business owners.
答案
A
解析
短文中,候选人声称自己不是一名对人们日常生活需求和所关注的事情一无所知的职业政客,而是一名教育工作者和企业家。她对人们所面对的痛苦和挑战具有独特的见解,从而为自己的竞选赢得支持。由此可知A项“她理解普通人的需求”为正确答案。录音中提到,候选人声称自己不是一名职业政客,故B项“她是一位有经验的职业政治家”不正确;C项“她反对大企业的利益”和D项“她保护教育工作者和企业家的利益”在录音中没有相关信息。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xHvD777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
WhatislackinginNorthAmerica’sretailindustry?
ThepagesoftheHarvardBusinessReviewarenotusuallypopulatedbynovelists.ButJosephFinderisjustsuchararity.Recent
Thereisdistinctionbetweenreadingforinformationandreadingforunderstanding.【D1】________Thefirstsenseistheonei
Somedevelopedcountriesaretryingto________theseriousproblemsresultingfromtheenergycrisis.
ThewaypeopleintheUStraveltoandfromworkhaschangedalotinthelastfiftyyears.【T1】BeforetheSecondWorldWar,most
Geologistssuggestthatasthemostproductiveoilreservoirsbegintodryup,theexpensivecostandhighriskofdrillingint
Thoughthepromiseofawinterbreakattheendofitmight________thephysicalconcerns,thementalchallengewouldremain.
A细节辨认题。本题的重点在于题干中的plantodointhefuture。对话中,女士说NEA基金会通过和EverFi合作,增加教师和学生使用科技和数字工具的机会、对关键技能领域提供支持、免费提供数字资源,这些都是已经实施的项目,由“Ourp
(1)Weknowthephysicalbenefitsexercisehasonourbodies,butthewondersitcandoforyourbrainaren’tlimitedeither."I
A.transportationB.shockedC.plugD.explosionE.rivalsF.combinedG.chargesH.seeminglyI.enforc
随机试题
油基钻井液以水为分散相,油为连续相,并添加适量乳化剂、润湿剂、亲油的固相处理剂、石灰和加重材料等形成的()体系。
下列选项中,不属于唇裂流行病学特点的是
李某,男,排便时肛门滴出鲜血,不痛,应考虑是( )。【历年考试真题】
简述简单移动平均法的优缺点及适用范围。采用六个月的简单移动平均法对2010年第一季度的洗衣机销售量进行预测。
下列关于上市公司公开发行股票的说法正确的有()。Ⅰ.发行价格可以为公告招股意向书前20个交易日公司股票均价Ⅱ.可以全部或部分向原股东优先配售Ⅲ.可以对网下配售机构投资者进行分类,同一类别的投资者可以设定不同的配售比例
国际结算汇款的方式有()。
甲公司为增值税一般纳税人,适用的增值税税率为17%,适用的所得税税率为25%,按净利润的10%计提盈余公积。甲公司与收入有关的资料如下: (1)2012年3月25日,甲公司向丙公司销售一批商品,不含增值税的销售价格为3000万元,增值税税额为510万元
甲企业为在最短时间内扩大企业规模,使企业迈上一个新台阶,决定采用并购的形式收购另外一家企业,但最终未能成功。以下选项中不属于并购失败原因的是()。
中国的“五行”学派认为,世界的本原是金、木、水、火、土,“五行”相生相克,衍生万事万物。下列关于这种观点的表述,哪项是不正确的?()
Howmuchshouldthewomanpayforthestamps?
最新回复
(
0
)