首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
You want to know where the safest place for young children is in the car? Experts all say the back seat is the safest place for
You want to know where the safest place for young children is in the car? Experts all say the back seat is the safest place for
admin
2009-05-15
73
问题
You want to know where the safest place for young children is in the car? Experts all say the back seat is the safest place for a child of any age. In the back seat, the child is farthest away from the force or effect of a head-on collision (迎头撞击) , which can cause the most injuries. Just as important, the child in the back seat is removed from the passenger airbag, if there is any. If your child is under eight years of age and weighs more than 80 pounds, it is necessary to fit your car with a special child-safety seat.
The child-safety seat comes in three types or sizes: The first type is designed for babies from birth to one year of age, until the baby weighs about 20 pounds; the second size is for children between one and four years of age, who weigh between 20 and 40 pounds; the third kind is used by older children big enough to use the car’s belt system. Moreover, all these safety seats must be fitted and held in place on the car’s back seat. If your child does need your attention while. you are driving, don’t look back with only one hand on the wheel. Just pull over.
选项
A、how a child-safety seat can protect a child
B、why the back seat is the safest place in a car
C、how a child can be kept safe while riding m a car
D、what causes passengers the most injuries
答案
C
解析
题干意为“这篇文章主要讨论了什么?”文章围绕着开车时将孩子安放在什么地方最安全的话题来展开讨论,即文章是说如何保证开车时孩子的安全。所以本题的正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xHyd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
LondonerssettheirwatchesbyBigBenbecause______.IfanythinggoeswrongwithBigBen,______.
【B1】【B20】
【B1】【B19】
【B1】【B16】
【B1】【B11】
【B1】【B8】
【B1】【B4】
Hehasmadeanotherdiscovery,______ofgreatimportancetoscience.
—Whatabouthavingarest?
Fromhis______eyes,wecanseethatheis______
随机试题
互购贸易作为一种对销贸易,下列符合其特点的是()
某男童,9岁,近期家长发现皮肤没有光泽,毛发枯黄,脸上生癣,吃饭不好,生长发育缓慢,免疫功能下降,易生病。该症状提示男童可能缺()
下列关于造成猪肉涨价原因的描述,错误的是()。
单用户操作系统是只为某一个人使用计算机提供服务的程序。()
甲有一套商品房欲出售,经人介绍,与乙签订房屋买卖合同,丙知道后找到甲,表示愿意以更高的价格购买,甲便与丙订立合同并办理房屋过户手续。下列说法正确的是()。
阅读关于“外力作用和地表形态”的图文资料,按要求完成教学设计任务。材料一《普通高中地理课程标准(实验)》中的内容标准要求:“结合实例,分析造成地表形态变化的内外力因素。”材料二某版本教科书中关于“外力作用和地表形态”的相关内容。要求
行政相对人只能对损益性行政行为申请法律救济,而对授益性行政行为则不能申请救济。()
关于对国家机关公务员进行处分的说法,下列哪一选项是正确的?()
历史的车轮滚滚向前,我们依然________理性、良知、责任。我们认为冷静的力量,同样能让人________。冷静,代表着不被表面的喧嚣干扰,不为外界的繁华________,不被情绪裹挟,不受利益诱惑。填入划横线部分最恰当的一项是:
Theunhealthyingredientsandlownutritioncontentofthefoodcanmakeyoulessactiveandlazy,newresearchshows.Nosurpri
最新回复
(
0
)