首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Up to 600 stations for monitoring air pollution across England could be shut down under new government plans to save money by cu
Up to 600 stations for monitoring air pollution across England could be shut down under new government plans to save money by cu
admin
2015-08-26
55
问题
Up to 600 stations for monitoring air pollution across England could be shut down under new government plans to save money by cutting regulations.
Ministers want to remove obligations on local authorities to assess air quality in their areas, resulting in less monitoring. But environmental campaigners are accusing them of trying to hide one of the country’s biggest public health problems.
Government advisers have estimated that one type of pollutant—miniscule(微小的)particles from diesel engines, fossil fuel power stations and other sources—is killing 29,000 people a year in the UK, and costing health services about £ 16 billion.
But European air pollution limits meant to protect health are being breached in urban areas across the country, with the highest levels in London. According to the Department for Environment Food and Rural Affairs(Defra), the limits for the toxic exhaust gas, nitrogen dioxide, were exceeded in 40 of the UK’s 43 air quality zones in 2010.
But now Defra has launched a six-week consultation, due to close on 30 August, proposing a radical overhaul of the local air quality management regime that has been in place since 1997. The proposals are aimed at helping meet ministers’ "red tape challenge" to roll back legislation in order to help businesses(choice).
The favoured option is to drop existing requirements for councils to make detailed assessments of air pollution. Defra’s analysis shows that this could lead to the closure of 600 monitoring sites, all of which measure nitrogen dioxide and a quarter of which also test for pollution from tiny particles.
The closures could save councils nearly £ 50m over 10 years, Defra suggests. The proposals only apply to England, and have been rejected by the Scottish government on the grounds that they "would deliver no obvious benefit".
"The UK government wants to hide air pollution and cares nothing for public health," said Simon Birkett, director of the campaign group, Clean Air in London. He points out that the consultation is taking place in the summer holidays and describes the financial saving as illusory.
He added: "Worse, the changes would mean the loss of key protections in the planning system and the very monitors and expertise needed now to improve air quality. "
Prof. Duncan Laxert, the managing director of Air Quality Consultants in Bristol, said that much of our understanding of air pollution has come from local authority monitoring: "It will be a retrograde step if the government’s preferred option is to lose this local knowledge. "
Defra insisted that the aim is to "reinvigorate and refocus" local air quality management. It said that the current regime was " diagnosis driven" and that " the level of local reporting can distract resources from air quality improvement".
According to Paragraph Five to Eight, which of the following statements is INCORRECT?
选项
A、The current local air quality management regime has existed for less than 15 years.
B、A consultation has been launched by Defra to inspect the air management regime thoroughly.
C、Defra’s analysis shows that about 150 monitoring sites test for pollution from tiny particles.
D、People hold diverse opinions about whether the closure proposals could save money or not.
答案
A
解析
细节题。据第五段首句描述the local air quality management regime that has been in place since1997,当地的空气质量管理制度于1997年便产生了。由此可以推断,其距现在应该超过了15年,[A]中less than 15 years与原文不符,故为错误陈述,应选[A]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xNXK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Weareattheverycoreofeverycommunicationweengagein.Evenwhenwearenotengagedininterpersonalcommunication,weare
Almosteverynewinnovationgoes【C1】______threephases.【C2】______initially【C3】______intothemarket,theprocessof【C4】______is
AncienttreeswithrichtalescanbefoundacrosstheUK.Theyarethesilentwitnessestothestoryoftheseislesthatwelive
Whatisthefirstthingthatpeopleoughttodoinfaceofpollution,accordingtotheauthor?
Anewdirection,resultingfromchangingvaluesandlifestyles,istheincreaseinpart-timeorjob-sharedwork.【C1】______nu
Thefirespreadthroughthehotelveryquicklybuteveryone______getout.
Heturnedhisbackonthemwhentheymostneededhim.Theunderlinedpartmeans
Allhercousinsandtheirchildrenhavefairhair.Theunderlinedpartmeans______.
Asimplecomputerprogramthatteacheschildrentodistinguishbetweensoundscandramatically【C1】______theirlisteningskills.
A、Mineralwater.B、Coffee.C、Wine.D、Sugar-freesodas.A
随机试题
幽门螺杆菌与胃癌有关的可能机制是
A.两眼鼻侧视野受损B.两眼颞侧视野受损C.同侧眼鼻侧和颞侧视野均受损D.同侧眼鼻侧视野和对侧眼颞侧视野受损E.同侧眼颞侧视野和对侧眼鼻侧视野受损切断视交叉将出现
在传染病区,护士穿好隔离衣后禁止进入的区域是
Ⅱ类洞与髓室顶平行的壁接近牙龈的壁
室外电缆线架空敷设时,应沿墙壁或电杆设置,严禁用金属裸线作绑线,电缆的最大弧垂距地面不小于()。
英国、美国采用间接标价法,欧元区采用直接标价法。()
背景材料:××年7月15日,长沙市组团参加了在广州召开的“泛珠三角贸易洽谈会”。会上,该市一老牌中型国有企业——星城汽车制造厂引起了一家台商——宏远汽车股份有限公司的投资兴趣。当日下午,双方在广州市天地宾馆举行了洽谈。
解决劳动力就业问题
Eatinghealthilycostsabout$1.50moreperpersondaily,accordingtothemostthoroughreviewyetoftheaffordabilityofahe
ThehistoryofWesternmusicproperlybeginswiththemusicoftheChristian,Church.ButallthroughtheMiddleAgesandevent
最新回复
(
0
)