首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To test the strength of a friendship. B、To bring friends even closer. C、To know more people who are in need. D、To make your fr
A、To test the strength of a friendship. B、To bring friends even closer. C、To know more people who are in need. D、To make your fr
admin
2019-09-18
56
问题
Recently, a professor of philosophy in the United States has written a book called Money and the Meaning of Life. He has discovered that how we deal with money in our day-to-day life has more meaning than we usually think. One of the exercises he asked his students to do is to keep a record of every penny they spend for a week. From the way they spend their money, they often see what they really value in life.
He says our relation with others often becomes clearly defined when money enters the picture. You might have wonderful friendship with somebody and you think that you are very good friends.[10]But you will know him only when you ask him to lend you some money. If he does, it brings something to the relationship that seems stronger than ever before. Or it can suddenly weaken the relationship if he doesn’t. This person may say that he has a certain feeling, but if it is not carried out in the money world, there is something less real about it.
People just have an idea of making more and more money, but what is it for? How much do I need for any given purposes in my life? In his book, the professor uncovered an important need in modern society: to bring back the idea that money is an instrument rather than the end. Money plays an important role in the material world, but expecting money to give happiness may be missing the meaning of life.
9 What has the professor discovered in his book Money and the Meaning of Life?
10 What’s the suggested purpose of borrowing money from your friends?
11 What is the professor’s attitude towards money in his book?
选项
A、To test the strength of a friendship.
B、To bring friends even closer.
C、To know more people who are in need.
D、To make your friends feel they are helpful.
答案
A
解析
①不定式选项表目的,故猜测本题询问做某事的目的。②原文提到,你也许认为你和某人拥有美妙的友谊,或者你认为你们是好朋友。其实只有当你向他借钱时你才会真正地了解他。故可推断。此处提到的向朋友借钱的目的是为了测试友谊。故A为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xVW7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
FeedingtheMassesaLoadofManureTheGreenRevolutionMyth,NormanBorlaug,andWorldHunger[A]Mostpeopledo
FeedingtheMassesaLoadofManureTheGreenRevolutionMyth,NormanBorlaug,andWorldHunger[A]Mostpeopledo
FeedingtheMassesaLoadofManureTheGreenRevolutionMyth,NormanBorlaug,andWorldHunger[A]Mostpeopledo
PeoplewhospendalotoftimesurfingtheInternetaremorelikelytoshowsignsofdepressionBritishscientistssaidonWedne
A、Askherparentstopayforthetrip.B、Discusstheplanwithherparents.C、Dosomepart-timejobsduringthevocation.D、Stay
Throughoutevolution,humanshavebeenactive.Ourancestorschasedpreyashunter-gatherersand【C1】______frompredators.Morer
Whilethemissionofpublicschoolshasexpandedbeyondeducationtoincludesocialsupportandextra-curricularactivities,the
Atattoomaygiveparentsofchildrenwithfoodallergiessomepeaceofmindwhentheysendtheirkidsofftoschool.Yes,atat
Theideaofusingyourdishwashertocookamealhasbeenaroundsincethe’80s.It’sbeenusedtocook【C1】______mainlyfish.Th
A、Twodimensional.B、Threedimensional.C、Colorful.D、Detailed.A①选项都是描述特点的形容词,注意与相关主体的匹配。②女士说:“为了加强画的二维性(平面性),GeorgiaO’keffe还去
随机试题
下列药物属于清热泻火类的药物有
以下有关像素和体素的表达,正确的是
患者停经近7周时诊断为早孕,人工流产术失败,继续妊娠至16周时,患者突然出现剧烈下腹部疼痛,伴心悸头晕,四肢湿冷,面色苍白,移动性浊音(+),最可能的诊断是
一女性在一次不洁性交后出现子宫颈红肿、阴道分泌物增多、排尿困难等症状,医生疑为淋球菌感染,取分泌物行细菌学检查。培养条件为
钙测定的参考方法是
关于老年人药效学方面的说法中正确的是
关于上市公司不得公开发行证券,下列说法中,错误的是()。
某服务公司主要从事人力资源中介服务,2012年1月份发生以下业务:(1)接受某用工单位委托安排劳动力,取得该单位支付的价款共计50万元。其中,28万元用于支付劳动力的工资和福利费、12万元用于支付劳动力的社会保险费、2万元用于支付劳动力的住房公积金、1万
SincetheGreatDepression,theUnitedStatesgovernmenthasprotectedfarmersfromdamagingdropsingrainprices.
下列关于交割结算价的选取不同交易所存在差异的说法中,正确的有()。
最新回复
(
0
)