首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
There are always good reasons for people to care about the welfare of animals. Ever since the Enlightenment, their treatment has
There are always good reasons for people to care about the welfare of animals. Ever since the Enlightenment, their treatment has
admin
2016-11-11
42
问题
There are always good reasons for people to care about the welfare of animals. Ever since the Enlightenment, their treatment has been seen as a measure of mankind’s humanity. It is no coincidence that William Wilberforce and Sir Thomas Foxwell Buxton, two leaders of the movement to abolish the slave trade, helped found the Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals in the 1820s. An increasing number of people go further: mankind has a duty not to cause pain to animals that have the capacity to suffer. Both views have led people gradually to extend treatment once reserved for mankind to other species.
But when everyday lives are measured against such principles, they are fraught with contradictions. Those who would never dream of caging their cats and dogs guzzle bacon and eggs from ghastly factory farms. The abattoir and the cattle truck are secret places safely hidden from the meat-eater’ s gaze and the child’s story book. Plenty of people who denounce the fur-trade(much of which is from farmed animals)quite happily wear leather(also from farmed animals).
Perhaps the inconsistency is understandable. After hundreds of years of thinking about it, people cannot agree on a system of rights for each other, so the ground is bound to get shakier still when animals are included. The trouble is that confusion and contradiction Open the way to the extremist. And because scientific research is remote from most people’s lives, it is particularly vulnerable to their campaigns.
In fact, science should be the last target, wherever you draw the boundaries of animal welfare. For one thing, there is rarely an alternative to using animals in research. If there were, scientists would grasp it, because animal research is expensive and encircled by regulations. Animal research is also for a higher purpose than a full belly or an elegant outfit. The world needs new medicines and surgical procedures just as it needs the unknowable fruits of pure research.
And science is, by and large, kind to its animals. The couple of million(mainly rats and mice)that die in Britain’s laboratories are much better looked-after and far more humanely killed than the billion or so(mainly chickens)on Britain’s farms. In fact, if Darley Oaks makes up its loss of guinea pigs with turkeys or dairy cows, you can be quite sure animal welfare in Britain has just taken a step backwards.
With which of the following statements would the author most probably agree?
选项
A、Even if they deplore the activitist’ s use of intimidation and violence, animal lovers everywhere can sure rejoice today.
B、Science shouldn’t be the target of protests, whatever you think of animal rights.
C、Over the years something good has come from the campaign against the animal industry.
D、It is a sensible move that Darley Oaks makes up its loss of guinea pigs with turkeys or dairy cows.
答案
B
解析
本题是一道细节题,考查考生对原文段落主题句的理解能力。本题的答案信息来源在第四段的首句,该句的大意是:“实际上,无论人们对动物权利做出何种界定,科学应该是最不应受到指责和攻击。”由此可以推断本文作者可能会认同B选项的内容,即“Science shouldn’t be the target of protests,whatever you thinkof animal rights”(科学不应成为指责的目标,无论人们对动物权利抱有何种想法或观点)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xXoZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Iamaddictedtoelectricity.Soareyou.Andsoisyourbusiness.Weliveinan"alwayson"world—airconditioners,streetlight
PublichealthofficialsgrapplingwiththeobesityepidemichavedebatedawiderangeofapproachestohelpingslimtheAmerican
Telecommuting,Internetshoppingandonlinemeetingsmaysaveenergyascomparedwithin-personalternatives,butasthedigital
Eatinghealthilycostsabout$1.50moreperpersondaily,accordingtothemostthoroughreviewyetoftheaffordabilityofahe
Whatdoesthehamburgersayaboutourmodernfoodeconomy?Alot,actually.OverthepastseveralyearsWaldoJaquithintendedt
Aperson’shomeisasmuchareflectionofhispersonalityastheclotheshewears,thefoodheeatsandthefriendswithwhomh
Aperson’shomeisasmuchareflectionofhispersonalityastheclotheshewears,thefoodheeatsandthefriendswithwhomh
Optimistsoutlivepessimists,anewstudyshows.Ofnearly100,000women【C1】______intheWomen’sHealthInitiative,thosewhoga
Optimistsoutlivepessimists,anewstudyshows.Ofnearly100,000women【C1】______intheWomen’sHealthInitiative,thosewhoga
随机试题
Bacteriaaresometimes________toosmalltobeseenwithoutamicroscope.
下列哪一支不是门静脉高压症的侧支循环
某派出所所长姜某身穿制服在一饭店二楼吃饭期间,闻知楼下有人打架即去劝解和调停。参与斗殴人之一的杨某在姜某表明身份、鸣枪示警后仍不停手,反而大骂姜某。对方见杨某仍不停手,又和其对打起来。杨某突然操起一啤酒瓶,并在桌上敲碎后刺向对方。姜某开枪,击中杨某右肩致其
方程x3-3x+1=0在区间(0,1)内()。
污泥浓缩法中,使用最广泛的是()。
A公司2010年2月从二级市场购入M公司100000股,并将其划分为交易性金融资产,购买日该股票公允价值为每股20元,实付的价款中含已宣告发放尚未支取的现金股利每股1元,另外支付相关交易费用2000元。该业务涉及的会计科目有()。
一、注意事项 1.申论考试,与传统作文考试不同,是对分析驾驭材料的能力、解决问题能力、语言表达能力的测试。 2.作答参考时限:阅读材料40分钟,作答110分钟。 3.仔细阅读给定的材料,按照后面提出的“申论要求”依次作答。二、给定材料 因
Thephysicalshapeandcoloringofmanyanimalsaretheresultofgradual______toparticularcircumstances.
私もあなた 同じ考えです。
A、 B、 C、 C本句是询问将电话转给谁的Who(Whom)疑问句。
最新回复
(
0
)