首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because it will rain tomorrow. B、Because it will not be free tomorrow. C、Because it might be harder to enter tomorrow. D、Becau
A、Because it will rain tomorrow. B、Because it will not be free tomorrow. C、Because it might be harder to enter tomorrow. D、Becau
admin
2018-02-08
57
问题
W: Oh, Peter, there you are. You’ve been ages. What kept you so long?
M: I’m sorry I’m so late, Sally. Have you been waiting long?
W: Oh, half an hour. But it doesn’t matter. I’ve had a coffee and I’ve been reading this guidebook for tourists. Sit down. What would you like to drink?
M: [6]I’d love a really chilled mineral water or something. Will you have another coffee?
W: [6]Yes, I will. Ah, here’s the waitress. Let’s order. Do you want anything to eat, or shall we just have a drink?
M: Well, I’m hungry, and we’ve got a lot of sightseeing to do, so let’s just have a snack and a drink.
W: Sounds good to me!
M: Well, let’s decide what we’ll see today. I guess the best place to start is the Cathedral, and then the Castle. What are the opening times for those two?
W: Well, according to this guidebook, the Cathedral is open morning and afternoon. The Castle is just open from one to five, so we can’t go there until after lunch. [7]I really want to spend some time in the Art Gallery, because they’ve got this wonderful painting by Rembrandt that I’ve always wanted to see.
M: What else should we see?
W: Well, the guidebook says the Botanical Gardens are worth spending some time in and they’re open all day, from eight to six, so we can go there any time. [8]I’d like to go to the Markets near the river too, but... oh... no, wait, that’s only in the morning, too.
M: As well as today and tomorrow, we can see some other places on Monday, you know. But I don’t think the Markets will be open then; [8]they only open on Thursday, so we’ve missed them for this week. [9]Maybe we should go to the Cathedral today because it’s Sunday tomorrow, and even though it’s open every day it might be more difficult to get in tomorrow because of the church services.
W: That’s true, but the Art Gallery isn’t open on Sundays at all, so we’ll have to go there today. The Castle’s open every day except Mondays, so we’re OK there, and the Gardens of course only close at night.
M: Are all these places free or do we have to pay to go in? What does the guidebook say?
W: [10]I think there’s a charge for all of them except the Botanical Gardens. Oh, and the Markets, of course you don’t pay to go in.
M: OK, well it looks like our plan is this: we’ll go to see the painting you like first, the Rembrandt, then have lunch and go on to the Castle after that, and then the Cathedral.
W: OK, well, that’ll be more than enough for today. Then, tomorrow, let’s go to the Botanical Gardens and have a picnic.
6.Where does the conversation most probably take place?
7.Why does the woman want to go to the Art Gallery?
8.When are the Markets open?
9.Why should they go to the Cathedral today?
10.Which of the following is free of charge?
选项
A、Because it will rain tomorrow.
B、Because it will not be free tomorrow.
C、Because it might be harder to enter tomorrow.
D、Because it’ll be closed during the church services.
答案
C
解析
①选项都是because引导的表示原因的从句,由此可以推断题目与原因有关。②男士建议今天去大教堂。因为明天是星期天,由于教堂的礼拜活动,他们会很难进去,因此本题选C。harder to enter是录音中more difficult to get in的同义替换。③A“因为明天会下雨”、B“因为教堂明天不免费开放”都未在对话中提到。D“因为它会在礼拜期间关闭”利用church services作干扰,对话中只提及到教堂在礼拜期间会更难进入,并未说不开放。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xcDK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
BasketballOrganizedbasketball【T1】______twoteamsoffiveplayerseach.Theplayersscorepointsby【T2】______intoaraised
RainbowArainbowisacircleofcolorsthatappearsintheskywhensunlightshinesonraindrops./Thesunlightandwater
IslandAnislandisabodyoflandsurroundedbywater./Continentsarealsosurroundedbywater,/butbecausetheyareso
BecauseImarriedaphotographer,oncewehadchildren,ourholidaycardsofcoursebecamevehiclesfortheircutenessandhisc
A、Itiscompetitiveinthemarket.B、Itisrisinggradually.C、Itcouldn’tbeloweredatall.D、Itmakesagoodprofit.C本题考查事物特
Little______aboutherownsafety,thoughsheherselfwasingreatdanger.
Muchofthelanguageusedtodescribemonetarypolicy,suchas"steeringtheeconomytoasoftlanding"or"atouchonthebrak
A、Heexceededthespeedlimit.B、Hedrankthewinebeforedriving.C、Hedidn’tyieldtochildrencrossingtheroad.D、Heparked
A、Oncollegecampuses.B、Inmiddleschools.C、Inprimaryschools.D、IntheKindergartens.A①选项都是介词短语,问题应与地点场所有关。②James博士提到,很多人沉迷
Health&FitnessCentre1.LocationLocatedatthe【T1】______ofMarionStreetandGilesStreet.【T1】______2.BusinesshoursMon
随机试题
下列公式中,正确的有()。
中国历史上首开人为造山之先河的是()。
A.丙酮酸B.谷氨酸C.α-酮戊二酸D.草酰乙酸E.甘氨酸(1995年)体内最广泛存在,活性最高的转氨酶是将氨基转移给
属于我国《刑事诉讼法》特有的基本原则之一的是()。
单击“演示文稿”按钮,然后按照题目要求完成下面的操作。注意:以下的文件必须保存在考生文件夹下。“天河二号超级计算机”是我国独立自主研制的超级计算机系统,2014年6月再登“全球超算500强”榜首,为祖国再次争得荣誉。作为北京市第××中学
Mergethefollowingtwoshortsentencesintoonenewsentence.
美国在1940年代崛起为军事和经济强国,他们在各个领域的卓越成就让东方人为之神往。话虽如此,美国人却又一次转向中国文化,以丰富他们的生活。这个趋势方兴未艾。
A、Indifference.B、Criticism.C、Hatred.D、Conservatism.B根据句(9)可知,自从快餐出现以来就饱受人们的诟病。因此答案为[B]。
Itdoesn’tcomeasasurprisetoyoutorealizethatitmakesnodifferencewhatyoureadorstudyifyoucan’trememberit.You
Onthenightoftheplay,Albertwasalreadymade-upand【B1】______inhispoliceman’suniformlongbeforetheendofthefirsta
最新回复
(
0
)