首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
With today’s advancements in communications combined with computers and handhold devices, we now have multiple ways to connect a
With today’s advancements in communications combined with computers and handhold devices, we now have multiple ways to connect a
admin
2013-06-02
63
问题
With today’s advancements in communications combined with computers and handhold devices, we now have multiple ways to connect and socialize regardless of the distance. However, the communication method of choice is often dictated by one’s age, and each age group bas gravitated (受吸引) to that method with which they have become most familiar and comfortable.
For example, most of those in our young generation have embraced email and cell phones. We use email to communicate with our friends or business associates because it’s easy and convenient, especially for spanning times zones. Email also allows us time to work out our thoughts as we create the message and is less intrusive than a phone call. Most of us also own cell phones, although the primary reason is often to have a means of contacting others in the event of an emergency. Also growing in popularity are services such as Skype that enable us to make free or low-cost phone calls from our computers.
But many in my generation are also caught between the resistance of our parents’ older generation to new technology and the lightening-fast adoption to instant ways of connecting exhibited by our children and others of younger generations. Many older adults in our lives would rather keep in touch by means of their land-line house phone. This creates a dilemma for those of us who have become accustomed to more modern forms of communication. As our parents and grandparents age, we encourage them to take advantage of modern technology and carry a cell phone or use email so we can easily keep in touch, but they often resist bemuse of the cost and complexity.
Fortunately there are some modern conveniences that do a better job of bridging the gap between today’s technology and yesterday’s comfort level. The Jitterbug cell phone, for example, was designed for seniors and is much easier to use than most other cell phones. It also offers that familiar feel of the traditional phone with its use of a dial tone and access to a friendly operator when you dial zero. And if the older adults in your life can’t afford or are overwhelmed by a computer, there are products like MyCelery (a two-way communication method using familiar fax hardware) and Presto (a communication service offering one-way delivery of photos and letters) that can help them be connected enough to enjoy the instant gratification (满意) of receiving digital pictures or a quick e-note. The younger generation is less into using email and more into instant connections using SMS (Short Message Service) ,also known as text messaging or texting, on their cell phones. One way to win brownie (核仁巧克力饼) points with your grandkids is to flex your thumbs on your cell phone keypad and send them text messages, According to a recent poll by Cingular Wireless, the majority of parents who text their children felt that it improved communications with their kids and made them easier to reach.
Compared with traditional phone call, using email can ______.
选项
A、help us communicate with our friends easily living in the long distance
B、inspire our thoughts and face fewer interruptions in the communication
C、help grandparents communicate with their grandchildren easily
D、spend less time to establish the communication with your family members
答案
B
解析
细节题。本题问与传统的电话相比,使用电邮的好处。文章的第二段详细讲述了电子邮件这一流行的现代通信方式,第二、三句指出了与电话相比它更加容易、方便,也允许我们在写信时有时间表达出我们的想法,很少受到干扰。B中inspire our thoughts and face fewer interruptions是对work out our thoughts as we create the message and is less intrusive than a phone call的同义转述。A具干扰性,使用电
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xeB7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Theyhaveagreateffectoneveryone’sintelligence.B、Theyhavesomeeffectonmanypeople’sintelligence.C、Theyhavesomee
Motorwaysarenodoubtthesafestroadsinthecountry.Mileformile,vehicleforvehicleyouaremuchlesslikelytobekilled
Ahappymarriageapparentlyisgoodmedicine,buthostilespousesmaybeharmfultooneanother’shealth.Couplesin【B1】_____m
What’syourearliestchildhoodmemory?Canyourememberlearningtowalk?Ortalk?Thefirsttimeyou【C1】______thunderorw
A、Averypopularfoodplant.B、Aplantwithlimiteduses.C、Afoodplantwhichhasbeenused.D、Aplantusedasamainfood.D文中
A、Attheman’shome.B、Attheairlinereservationagency.C、Atthewoman’shouse.D、Attheman’soffice.D选项表明,本题考查地点场所,需要快速浏览各个
Nowadays,incominggenerationsreallyrelyonthepowerofthe"Internet"whenitcomestosearchingforinformation.Justtype
A、Themanandthewomanwillfliparoundtofindaprogram.B、ThemanandthewomanwilllookthroughtheTVGuidefirst,C、The
Ingeneral,Americanpeopleconsidertheannualtaxseasonaterribleyetimportantperiod.Althoughthetaxsystemoccurstom
A、Forhiswedding.B、Forameal.C、Tohisnewhouse.D、Tohisgirlfriend’shome.BForwhatCollininvitedAllenandBob?
随机试题
下列关于硬脑膜外血肿手术指征的叙述,不正确的是()
若估价报告在其有效期内未付诸使用,则估价责任随之终止。()
图示一弹簧质量系统,置于光滑的斜面上,斜面的倾角α可以在0~90°间改变,则随α的增大,系统振动的固有频率()。
背景:某土方支护工程,基坑挖土深度为一12m,基坑上口标高为0.5m,基坑长宽约为100m×50m,面积约为5000m2,地下承压水位在一15m以下,一8m深处有局部滞水。建设单位就该工程进行了招标,专业承包单位中标后,根据设计的基础图与地
某建筑高度为36m、耐火等级为二级的商场,设有自动喷水灭火系统和火灾自动报警系统,该商场建筑外墙外保温和外墙装饰的下列做法中,不符合现行国家标准的有()。
下列选项中,不实行超额累进税率的是( )。
允许商品流通企业将采购商品过程中发生的金额较小的运杂费直接计入当期损益,体现了会计信息的重要性质量要求。()
形式公正:指个人或权力机关对同样的事件平等对待,以及对所有人按统一标准(而不是根据个人或所从属的特殊集团的立场)施加管束。根据上述定义,下列属于形式公正的是()。
文献综述应放在教育调查报告中的
怎样开展好课外活动?
最新回复
(
0
)