首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
People become quite illogical when they try to【C1】______what can be eaten and what cannot be eaten. If you lived in the Mediterr
People become quite illogical when they try to【C1】______what can be eaten and what cannot be eaten. If you lived in the Mediterr
admin
2015-01-31
35
问题
People become quite illogical when they try to【C1】______what can be eaten and what cannot be eaten. If you lived in the Mediterranean, for【C2】______, you would consider octopus a great delicacy. You would not be able to understand why some people find it repulsive.
The sad truth is that most of us have been【C3】______up to eat certain foods and we【C4】______to them all our lives.
No creature has received more praise and abuse than the common garden snail. Cooked in wine, snails are a great【C5】______in various parts of the world. There are countless people who, ever since their early years, have learned to【C6】______snails with food. My friend, Robert, lives in a country where snails are despised. As his flat is in a large town, he has no garden of his own. For years he has been asking me to【C7】______snails from my garden and take them to him. The idea never appealed to me very much, but one day, after a heavy shower, I happened to be walking in my garden when I noticed a huge number of snails taking a stroll on some of my prize plants. Acting on a sudden impulse, I collected several dozen, put them in a paper bag, and took them to Robert. Robert was【C8】______to see me and equally pleased with my little gift. I left the bag in the hall and Robert and I went into the living-room where we talked for a couple of hours. I had forgotten all about the snails when Robert suddenly said that I must stay to dinner. Snails would, of course, be the main dish. I did not【C9】______the idea and I reluctantly followed Robert out of the room. To our dismay, we saw that there were snails everywhere: they had escaped from the paper bag and had taken complete【C10】______of the hall! I have never been able to look at a snail since then.
A)decide B)escape C)associate D)fancy
E)delighted F)instance G)stick H)realization
I)severe J)lessen K)luxury L)period
M)possession N)collect O)brought
【C6】
选项
答案
C
解析
根据前面的to可以推断这里需要一个动词原形,可以选的有:escape,associate,fancy和collect,再根据空后介词with可知,符合题意的只有associate.意为“将蜗牛和食物联系起来”,associate with意为“把……与……联系起来”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xjq7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Two-thirdsofAmericansareoverweightorobese.Developingcountriesarecatchingup.InChinanearly30%ofadultsaretoowid
HappinessandSadnessHappinessandsadnessaretwomostbasicandfamiliarfeelingsforhumanbeings.Recently,peoplehave
Allstudentsshouldknowthatonlybystudyinghardatschool______(才能拥抱美好的未来).
Allovertheworld,yourchancesofsuccessinschoolandlifedependmoreonyourfamilycircumstancesthanonanyotherfactor
U.S.EducationSecretaryArneDuncanappealedFridayforanewgenerationofextraordinaryteachers,callingeducationthecivil
A、Peoplecaneasilyfightwitheachother.B、Conflictswithothersbecomeinevitable.C、Americansaretooconcernedabouttheir
ThecountriesthathavelefttheUnitedStatesbehindinmathandscienceeducationhaveonethingincommon:Theyofferthesam
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledVocationalEducationorCollegeEducation?followingt
UniversitiesBranchOutA)Asneverbeforeintheirlonghistory,universitieshavebecomeinstrumentsofnationalcompetitiona
随机试题
企业的某台设备原值为110万元,当期及以前期间计税时允许扣除的折旧为40万元,目前该设备尚有6成新,公允价值为45万元,该设备的计税基础是()
Themensetoffinsilence.Pedrowalkedwithhisdogafewpacesbehindtheboys.Whenneighborssawthemwalkingalonginthis
我国修订了韦氏成人智力量表(WAIS—RC)适用于几岁以上的成人
甲、乙夫妇因8岁的儿子严重残疾,生活完全不能自理而非常痛苦。一天.甲给儿子要喝的牛奶里放入“毒鼠强”时被乙看到,乙说:“这是毒药吧,你给他喝呀?”见甲不说活,乙叹了口气后就走开了。毒死儿子后,甲、乙二人一起掩埋尸体并对外人说儿子因病而死。(2008/2/7
下列有关人力资本投资的说法中,正确的是()。
用称量法进行膳食调查的主要优点是省时省力。()
在空间直角坐标下:过点(2,1,一3),且以n=(1,一2,3)为法线方向的平面方程是()。
本文最合适的题目是:根据本文,大钟下方地坑的声学作用是:
“知识就是力量”,对这一命题理解正确的是
Hewasill.Thatis______hedidn’tcomeyesterday.
最新回复
(
0
)