首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The cell phones might be stolen by others. B、It’s very disrespectful to others. C、It will disturb other customers. D、It destro
A、The cell phones might be stolen by others. B、It’s very disrespectful to others. C、It will disturb other customers. D、It destro
admin
2016-03-29
57
问题
It’s become part of the restaurant table setting: knife, fork, napkin and cell phone. Distracted customers constantly text friends, take photos of the meal they’re about to chow down or email the boss. For many smart-phone users, it’s hard just to focus on the meal and their friends at hand. Now,(16)one restaurant in Los Angeles named Eva is giving diners a reason to turn off the digital world by offering customers who are willing to check their phones at the reception desk a 5 percent discount on their bill. Mark Gold, the owner of Eva Restaurant, hopes this will give customers a way to truly sit back and relax, enjoy their meals and actually talk with friends and families in person, rather than sitting silently together with eyes gluing to the cell phones.(17)"For us, it’s really not about people disrupting other guests. We want to create an environment of home and we want people to connect again," he explained. "We’re trying to create an atmosphere where you come in and really enjoy the experience and the food and the company. " Gold said applying this suggestion reminded him to avoid cell phone usage too. "I feel guilty about it as well. When my wife and I go to dinner, it seems that the cell phone is a part of the table setting now. Every table you look at, there are wine glasses, silverwares and cell phones," he joked.(18)Gold said more than half of the customers took advantage of the deal and they didn’t get upset about it. They actually like the idea of truly talking to each other again.
16. What do we know about the Eva Restaurant?
17. Why shouldn’t cell phones be used on dining tables according to Mark Gold?
18. What was the result of the new policy?
选项
A、The cell phones might be stolen by others.
B、It’s very disrespectful to others.
C、It will disturb other customers.
D、It destroys real communication.
答案
D
解析
原因目的题。本题问的是为什么Mark Gold认为吃饭时不应使用手机。短文中提到,MarkGold说:“对于我们来说,这么做并不真的是因为这样会打扰到别的顾客,而是我们想创造一种家的气氛,我们希望人们能再一次沟通。”
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xmL7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Aphysician.B、Apsychologist.C、Adentist.D、Aresidentdoctor.C细节题。由Dentist可知该男士是一名牙医,所以直接选C。
A、Sam’skneeshouldbeallrightbynow.B、ItisnottherightmomentforSamtoquit.C、HecanunderstandSamperfectly.D、Sam
AreTeenagersReallyCarelessAboutOnlinePrivacy?[A]Theyshare,like,everything.Howtheyfeelaboutasong,theirmathshom
WhySustainableBuildingsNeedtoFocusonCommunityAndCollaboration?[A]Accordingtothegovernment,buildingsintheUKacco
TowardstheendofJune,auniquejointexpeditionbeganinthewatersnearIndonesia.Inanareaofremarkablemarinediversity
Since2007,theAmericanPsychologicalAssociation(APA)hasconductedasurveyofdifferentaspectsofstressinAmerica.Thisye
Whywedreamstillremainsoneofthegreatmysteries.Butinanswertothequestionofhowwedream,scientificresearchershav
AVerySpecialDogA)Itis8:15a.m.AflightlandsatMelbourne’sTullamarineInternationalAirport.Severalhundredpiecesof
NBAcentreJasonCollinsrecentlyannouncedhewasgayinacoverstoryforSportsIllustrated.Inotherwords,he"cameoutof
A、Reasonsforincreasedproductivity.B、Howwristwatchesaremanufactured.C、TheindustrializationoftheUnitedStates.D、Thed
随机试题
A.非甾类抗炎药B.合成雌激素代用品C.孕激素类药物D.雄激素类药物E.肾上腺皮质激素类药物黄体酮属于
贮藏中易泛油的药材有
A.腹痛B.黑便C.皮炎D.性功能减退E.便秘枸橼酸铋钾所致的主要不良反应是()。
【背景资料】某群体工程,主楼地下2层,地上8层,总建筑面积26800m2,现浇钢筋混凝土框架结构,建设单位分别与施工单位、监理单位按照《建设工程施工合同(示范文本)》(GF一2013—0201)、《建设工程监理合同(示范文本)》(GF一20
财政直接支付的中请由一级预算单位汇总,填写《财政直接支付申清书》,报财政部同库支付执行机构。()
某酒厂2016年1月份生产一种新的粮食白酒,广告样品使用0.4吨,已知该种白酒无同类产品出厂价,生产成本为每吨42000元,成本利润率为10%,白酒定额税率为每500克0.5元,比例税率为20%。该酒厂当月应缴纳的消费税为()元。
最早提出“什么知识具有价值”的是()。
民法典的编纂模式主要有
已知函数f(x)=在x=0处连续,求未知参数a的值。
Whatisthemainideaofthenewsitem?
最新回复
(
0
)