首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
In spite of the strong opposition to new and strict environmental laws, however, it is still possible to attack the problem of c
In spite of the strong opposition to new and strict environmental laws, however, it is still possible to attack the problem of c
admin
2015-05-14
53
问题
In spite of the strong opposition to new and strict environmental laws, however, it is still possible to attack the problem of chemical pollution; but we must attack it from three directions. First, we need more independent research into the effects of chemicals by scientists who are not paid by the government or by large industrial companies. Second, scientists need to educate the general public and inform them about the dangers of chemicals in the environment. If the public knows that a certain chemical threatens the health of their children, then it will put pressure on politicians local and national governments. If the politicians want to remain in office, they will take action to correct the situation. Third, economists need to educate governments about the long-term economic costs of chemicals. It will be extremely expensive to clean areas of land which are contaminated(污染)by chemicals; it will be even more costly to give medical treatment to people who are suffering from serious illnesses after exposure to dangerous chemicals. If governments realize this, the short-term economic benefits of chemicals will seem much less attractive to them.
If we can put pressure on governments in these three ways, perhaps they will begin to behave more responsibly. They will perhaps pass new laws against pollution and enforce them strictly. Perhaps, then, the chemical producers will begin to behave more responsibly.
Which of the following statements best describes the organization of the passage?
选项
A、Two contrasting views of a problem are presented.
B、A procedure is explained and its importance is emphasized.
C、A general statement is given and possible ways are presented.
D、Recent scientific advancements are outlined in order of importance.
答案
C
解析
推理判断题。本题询问文章的组织模式。文章一开始便提出中心,即要解决化学污染问题,而后从三个方面提出解决方法。所以文章的结构是先提出论点,然后从三个方面进行论证。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xnTC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
HowTelevisionHasChangedYoureallyhavetogetveryoldbeforeyourealizeyou’reold.I’minmymiddlefiftiesandI【1】f
IfHelen______thedoctor’sadvice,shewouldnotbesicknow.
Itiswellknownthatmanyofourproblemsarecausedatleastinpartbyfailuretocommunicate.
IfU.S.softwarecompaniesdon’tpaymoreattentiontoquality,theycouldkisstheirbusinessgood-bye.BothIndiaandBrazil
Inatimeofsocialreform,people’sstatesofmindtendtokeep_____withtherapidchangesofsociety.
Weonlyhaveoneearth,soweneedtotakecareofher.That’swhatSenatorGaylordNelsonofWisconsinbelieved.Hewasdisturb
Hersenseofinferiority______herunfortunatefamilybackground.
ItishardtoimaginelifewithoutArabicnumbers(数字).Noothernumbersystermeverinventedhasasimplewaytowriteanumber
PresidentBanda’sbackgroundasadoctorhasgivenhim______intothemedicalproblemsthatfacethecountry.
Luckily,mostsheep()thefloodlastmonth.
随机试题
《子夜》中的人物活动的舞台是()
关于“与下级往来”账户的说明,正确的是()
若随机变量X的分布律为则q=_____.
张某发出报告的时间应是除张某外,下列哪类人员不可能是责任报告人
下列哪些情形构成走私普通货物物品罪?
设图(a)、(b)、(c)三个质量弹簧系统的固有频率分别为ω1、ω2、ω3,则它们之间的关系是:
甲公司是增值税一般纳税人,发生的有关经济业务如下:(1)2013年1月1日,甲公司向丙银行贷款800万元专门用于已开工的厂房建设,年利率为6%,贷款期限为3年,并已全部用于支付工程款,2014年1月1日甲公司又向丁银行贷款600万元(该借款没有专门用途)
“看看谁是个好哨兵”的游戏应用了移情训练法的教育模式,旨在让幼儿习得哨兵具有的良好行为规范和道德要求。()
为了在今天的社会中成功,你必须有大学文凭。对此持怀疑态度的人认为,有许多人高中都没有上完,但他们却很成功。不过,这种成功只是表面的,因为没有大学文凭,一个人是不会获得真正成功的。以下哪项最能说明上述论证中所存在的漏洞?
设R3的两组基为:α1=(1,1,1)T,α2=(0,1,1)T,α3=(0,0,1)T;β1=(1,0,1)T,β2=(0,1,—1)T,β3=(1,2,0)T,求α1,α2,α3到β1,β2,β3的过渡矩阵C,并求γ=(—1,2,1)T在基β1,
最新回复
(
0
)