首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Who are the poor in the United States? As of 1970, nearly two-thirds of the poor people were white. Although nonwhites make up o
Who are the poor in the United States? As of 1970, nearly two-thirds of the poor people were white. Although nonwhites make up o
admin
2015-12-31
50
问题
Who are the poor in the United States? As of 1970, nearly two-thirds of the poor people were white. Although nonwhites make up only one-third of those classified as poor, this reflects a great overrepresentation (过分代表) of their number because the nonwhites made up less than 16 percent of the total population in 1970.
Other categories (种类,类型) also help to define the poor. There are the aged poor. Almost one-fifth of all poor Americans are aged 65 or older. Another large segment of the poor in the United States is found in rural areas. Nearly one-fourth of all people living on farms in 1970 were classified as poor. Migrant workers and American Indians are included as part of the rural poor. But the greatest number of poor Americans is found in the cities. More than one-half of all single individuals whose income was below $ 3 000 in 1970 lived in urban areas, as did one-half of all four-person families with incomes below $ 6 000.
Government officials have found it important to define who the poor are because each group has different needs. Different approaches are needed to help solve the problems of the poor.
As it is used in the second paragraph of the passage, the word "migrant" means______.
选项
A、of visiting as a tourist
B、of moving officially from one place, job, thing, etc. to another
C、of moving from one place to another; changing one’s place of living, esp. for a limited period
D、of going from place to place, esp. to a long distant place; making a journey
答案
C
解析
可根据本文的主题和句子结构并通过排除法确定该词含义。本文主要讲的是对美国穷人的不同分类方法。在第二段第六句中,“Migrant workers”与“American Indians”并列为主语,我们可以推断出“Migrant workers”一定是在美国工作的一类工人。选项A和D说的都是旅游方面,故不符合在美国的穷人划分的主题,应排除;选项B说的是由于工作、事情等原因从一个地方到另一个地方的正式迁居,与此句的意思发生冲突。唯有选项C符合文章内容。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xoPO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Workforceisdefinedasthetotalnumberofpeoplewhoareavailabletoworkandearnincomes.Thedefinitionincludeseveryone
Investorsseemtobelosing______inthecarindustry.
Modernliberalopinionissensitivetoproblemsofrestrictionoffreedomandabuseofpower.Indeed,manyholdthatamancanb
Manycriticsofthecurrentwelfaresystemarguethatexistingwelfareregulationsfosterfamilyinstability.Theymaintainthat
Itisallverywelltoblametrafficjams,thecostofpetrolandthequickpaceofmodernlife,butmannersontheroadsarebe
Beingagoodparentishardernowthanithaseverbeenbefore.Inpressurisedmodernlives,demandstobeafulfilledindividua
WearrangedthatKissingerwouldflytoVietnamfortalksearlyinJulyandthenstopinPakistanonthewayback.Therehewoul
WearrangedthatKissingerwouldflytoVietnamfortalksearlyinJulyandthenstopinPakistanonthewayback.Therehewoul
WearrangedthatKissingerwouldflytoVietnamfortalksearlyinJulyandthenstopinPakistanonthewayback.Therehewoul
WearrangedthatKissingerwouldflytoVietnamfortalksearlyinJulyandthenstopinPakistanonthewayback.Therehewoul
随机试题
医院的任务不包括
生物科技和医疗技术的不断发展,使器官移植成为延续人的生命的一种手段。近年来,我国一些专,家呼吁对器官移植进行立法,对器官捐献和移植进行规范。对此,下列哪种说法是正确的?
开放式基金的注册登记业务指()
企业处置一项以公允价值模式计量的投资性房地产,实际收到的金额为1000万元,投资性房地产的账面余额为800万元,其中成本为700万元,公允价值变动为100万元。该项投资性房地产是由自用房地产转换的,转换日公允价值大于账面价值的差额为200万元。假设不考虑相
“教育了集体,团结了集体,加强了集体,以后,集体自身就能成为很大的教育力量了”这是苏联教育家________的德育观点。
群体的心理效应包含有()。
货币政策是政府调控宏观经济的基本手段之一,当通货膨胀较为严重时,应该采取的货币政策是()。
学校开展读好书活动,小华读一本共有n页的故事书,若第一天她读了全书页数的,第二天读了余下页数的,则还没有读完的有()页.[img][/img]
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcenturyandthediffusionofprintinginthe15thand1
若位置4为空位,则下列哪一个一定正确?()若J=11,下列哪一个是8和9可能的安排?()
最新回复
(
0
)