首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Who Decides? Whether you are a harried parent fighting with a 14-year-old about an objectionable video or a member of the S
Who Decides? Whether you are a harried parent fighting with a 14-year-old about an objectionable video or a member of the S
admin
2014-09-18
45
问题
Who Decides?
Whether you are a harried parent fighting with a 14-year-old about an objectionable video or a member of the Supreme Court assessing nuanced arguments about obscenity, the task of deciding what someone else can or cannot see, read, or listen to, is always challenging. Although few of us make cultural decisions for a large number of people in our daily lives -- as librarians or television programmers do -- most of us at least occasionally must wear the censor’s hat. There is always something at stake in such decisions, and they can only become more frequent in our media-saturated era.
Consider this scenario: You are in your living room watching a rented video with your 14-year-old son. A scene you are unprepared for unfolds in the film, containing material that makes you uncomfortable enough that you do not wish your child to see it.
So who has made decisions that allow the display of this video?
The Child -- Requested this film rather than another on your visit to the video store.
The Parent -- Consented to renting it for family viewing.
The Video Store Clerk -- who rents the film without comment, knowing that his 14-year-old brother loved the film, but that some parents have already complained about it.
The Newspaper Movie Reviewer -- who watches films for a living, and found this one good, but makes a point of not flagging potentially offensive content in films. Instead she declines to review films which she finds truly objectionable so as to not give them more publicity.
The Marketers of the Film -- who selected the public images to represent and sell the film both in movie theaters and in video and highlighted the scene in question in a trailer the 14-year-old, but not you, his parent, saw.
The Distributor of the Film -- who based the decision to carry this film based on its potential profitability alone.
The Motion Picture Association of America -- which has rated the film "R" in accordance with content guidelines, which while subject to debate, provide some information for all involved.
The Creative Team for the Film-- writers, actors, designers, director, etc., who argued ferociously about the scene in question, which was first proposed by the director. Because of this controversy, it was shot in three radically different ways and heavily edited as well.
The Novelist -- who wrote the original story on which the film was based. The scene in question does not appear in the novel at all, and when she sees the film, she considers it unnecessary, but entirely unobjectionable.
These decision-makers work in the larger context of the protection of artistic expression in the First Amendment to the U. S. Constitution. But this protection is not absolute. Law enforcement agencies, courts, and legislatures all have a role to play in regulating the objectionable when it falls in the category of obscenity.
Which of the following statements is true, according to the passage?
选项
A、Most of the people concerned should go to buy and wear censors’ hats.
B、There are a lot of people who are to make cultural decisions for others.
C、The author seems to be a playwright because he talks about the scenario.
D、It is the lawmakers, law enforcement agents who are to make the decision.
答案
D
解析
根据短文的内容,选项A是针对第一段里的“人们有时不得不戴一下检察官的帽子”意思是“人们有时不得不充当一下检察官”,而不是去买帽子戴。选项B只有少数人如图书管理员或者电视节目制片人能够为大多数人做出文化的抉择。没有迹象表明作者是剧作家,虽然他提到了剧情梗概一词。而真正应该做出正确抉择的是那些立法者和执法者。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xqTK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
JazzisAmerica’scontributiontopopularmusic.(1)______classicalmusic,whichfollowsformalEuropeantraditions,jazzis(2)_
Nowcustomhasnotbeencommonlyregardedasasubjectofanygreatimportance.Theinnerworkingsofourownbrainswefeelto
TVissooftenaparent’sgoodfriend,keepingkidshappilyoccupiedsothegrownupscancookdinner,answerthephone,ortake
Incertaincountriesthelaw______parentstosendtheirchildrentoschool.
Cultureinfluencesanindividual’shealthbeliefs,behaviours,activitiesandmedicaltreatmentoutcomes.(1)______thesignifica
Jameshasjustarrived,butIdidn’tknowhe______untilyesterday.[2005]
Almost60%offive-year-oldsinsomeofBritain’spoorestareasdonotreacha"goodlevel"ofbehaviourandunderstanding—doubl
DearKind-Trustee-Who-Sends-Orphans-to-College,HereIam!Itravelledyesterdayforfourhoursinatrain.It’safunnysen
It’shightimewe______cuttingdowntherainforests.
Therenewableenergyindustryhasdismissedas"trumped-upnonsense"anattackbyDonaldTrumponScottishwindenergyprojects.
随机试题
A.立即停止接种B.组织接种单位销毁C.立即组织疾病预防控制机构和接种单位采取必要的应急处置措施D.查封、扣押假劣或者质量可疑的疫苗E.依法移交公安部门依照《疫苗流通和预防接种管理条例》的规定接到质量可疑疫苗报告的卫生主管部门应
下列关于化工消防技术的说法中,正确的是()。
根据以下资料,回答下列题目:张先生今年40岁,妻35岁,单薪家庭,有一小孩10岁,现在住的房子价值40万元,无贷款。张先生有10万元存款,计划换房总价100万元,但是换房的结果,将花光这笔存款,并且以又背上50万元的负债,想要60岁退休的梦想可能不易实现
交通事故在中国由________管理和查处。
《论语》中反映孔子教育公平思想的名言是()。
下列哪项不属于讲授的基本形式?()
随着科技的发展.转基因技术正在从挑战自然和违背自然的方向转变到尊重自然和顺应自然的方向。与第一代转基因作物的设计思路截然不同,新一代转基因作物采用的是基因沉默技术,它标志着转基因技术里程碑式的突破。作者接下来最有可能谈论的是:
DearHilda,I’vejustheardofmymotherhassuddenlybeen【M1】______takenill,andI’dliketogoands
IsEarthGettingWarmer?TheNationalAcademyofSciencesclaimedrecentlythatpeopleshouldcautionratherthanpanicaboutth
Scienceisadominantthemeinourculture.Sinceittouchesalmosteveryfacetofourlife,educatedpeopleneedatleastsome
最新回复
(
0
)