首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
When a New Yorker was hiking in Europe, his Swiss friends kept saying " Listen to that!" But he didn’ t hear anything. His ears
When a New Yorker was hiking in Europe, his Swiss friends kept saying " Listen to that!" But he didn’ t hear anything. His ears
admin
2019-03-27
38
问题
When a New Yorker was hiking in Europe, his Swiss friends kept saying " Listen to that!" But he didn’ t hear anything. His ears were accustomed to loud city noises and it was days before he was able to notice the sound of a bird. For most of us, silence has become a rare experience. There is background music in restaurants, bars, stores, rest rooms, elevators, and when you are waiting on the telephone. Russell Baker blames "society’s determination to entertain you whether you like it or not.
People may say they yearn for quiet, but in practice they avoid it. They drive with the car radio turned up, switch on the television when they get home, and exercise while listening to music on headphones. The noise suggests that people have a spiritual problem. They can buy things in stores, but they do not have enough human contact. So they fill their lives with sound.
Sometimes the reason for the noise is primitive. Young men play their car stereos loudly in order to create a personal environment around them. Like animals, they are marking a territory to warn rivals away and to attract a mate.
It may also be true that the brain itself wants excitement just as the stomach insists on food. Unlike in the past, we now have modem technology to supply a constant flood of sounds. This seems extreme. Perhaps we would be better off if we sought periods of silence to provide balance.
Why can’t city people hear very well?
选项
A、They are accustomed to loud sounds.
B、They rarely hear the birds.
C、They spend too much time in the gyms.
D、They are determined to be entertained.
答案
A
解析
根据文章第一段第三句“His ears were accustomed to loud city noises…before he was able to notice the sound of a bird.”可知,人们习惯了大城市的喧嚣,所以听不到自然界的声音。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xuaC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Therewasariverwithasmalltownoneithersideofit.Thetownswerelinkedbyabridge.Oneday,aholeappearedinthebri
Theytook______measurestopreventpoisonousgasesfromescaping.
A.IenjoyP.E.atschoolB.IlikebasketballC.Whatkindofmoviesdoyoulike,thenD.Becauseit’sexcitingE.It’sanac
Itiscustomaryforadultstoforgethowhardanddullandlongschoolis.Thelearningbymemoryofallthebasicthingsonemu
OneBritishschoolisfindingthatallowingchildrentolistentomusicoreventohavetheTVonwhilestudyingishelpingimpr
OneBritishschoolisfindingthatallowingchildrentolistentomusicoreventohavetheTVonwhilestudyingishelpingimpr
OneBritishschoolisfindingthatallowingchildrentolistentomusicoreventohavetheTVonwhilestudyingishelpingimpr
Knowledgeispower.Butthereisanotherthingwemustremember.Anintelligentmindneedsastrongbodytomakeitmostuseful.
Asprotectorofherfamily’shealth,thepioneerwomanconfrontedsituationssheneverimaginedbeforecrossingtheMississipp
Itisdifficulttoimaginewhatlifewouldbelikewithoutmemory.Themeaningsofthousandsofeverydayperceptions,thebases
随机试题
A.平肝潜阳,清肝明目B.平肝潜阳,清肝明目,镇惊安神C.平肝潜阳,软坚散结,收敛固涩D.平肝潜阳,镇静安神,化痰软坚石决明的功效是
关于渗出性体腔积液细胞分类的意义,正确的是
高位小肠梗阻患者除腹痛外,主要症状是
其中不属于纳米粒的制备方法的有
[2009年第8题]等于()。
球罐焊接完成后应立即进行焊后热处理。焊后热处理的主要目的有()。
罗杰斯认为,人类精神世界中两个不可分割的有机组成部分是()。
某项调查研究表明,80后和90后的年轻人更喜欢通俗唱法的歌曲,而对美声、民族等唱法不感兴趣。美声、民族等唱法正逐渐被时代所淘汰。下列哪个正确,最能对以上结论构成有效的反驳?()
公民自觉履行法定义务就应该做到()。
(1)利用快捷菜单设计器创建一个弹出式菜单one,菜单有两个选项:“增加”和“删除”,两个选项之间用分组线分隔。(2)创建一个快速报表app_report,报表中包含了“评委表”中的所有字段。(3)建立一个数据库文件“大奖赛.dbc”,并将“歌手表”、
最新回复
(
0
)