首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Low-carbon Future: We Can Afford to Go Green [A] Tackling climate change will cost consumers the earth. Those who campaign for a
Low-carbon Future: We Can Afford to Go Green [A] Tackling climate change will cost consumers the earth. Those who campaign for a
admin
2017-06-27
46
问题
Low-carbon Future: We Can Afford to Go Green
[A] Tackling climate change will cost consumers the earth. Those who campaign for a green revolution are out to destroy our western lifestyles. Such are the cries of opponents of emissions cuts, and their message has political impact: a number of surveys have found that the enthusiasm of voters for policies to reduce climate change falls off as the price tag increases. However, a new modelling (模型化) exercise suggests that these fears are largely unfounded. It projects that radical cuts to the UK’s emissions will cause barely noticeable increases in the price of food, drink and most other goods by 2050. Electricity and petrol costs will rise significantly, but with the right policies in place, say the modellers, this need not lead to big changes in our lifestyle.
[B] "These results show that the global project to fight climate change is feasible," says Alex Bowen, a climate policy expert at the London School of Economics. "It’s not such a big ask as people are making out." Although it is impossible to precisely predict prices four decades from now, the exercise is one of the most detailed examinations yet of the impact of climate change policies on UK consumers. It provides a useful rough guide to our economic future.
[C] Though its results speak directly to the UK consumer, previous research has come to similar conclusions for the US. In June, one study found that if the US were to cut emissions by 50 per cent by 2050, prices of most consumer goods would increase by less than 5 per cent. The findings are also consistent with analyses by the Pew Center on Global Climate Change in Washington DC. "Even cutting emissions by 80 per cent over four decades has a very small effect on consumers in most areas," says Manik Roy of the Pew Center. "The challenge is now to convince consumers and policy-makers that this is the case."
[D] The Intergovernmental Panel on Climate Change recommends that wealthy nations cut their emissions to between 80 and 95 per cent below 1990 levels by 2050 in order to avoid the worst effects of climate change. The UK government aims to reduce its contribution by 80 per cent and leaders of the other G8 nations have discussed following suit. To meet this goal, industries will have to cut down fossil fuel consumption, and low-carbon power sources will have to massively expand. Companies will have to pay increasingly higher prices for the right to emit greenhouse gases.
[E] How will this affect the average citizen’s wallet? To measure the impact of the 80 per cent target on the UK population, New Scientist approached Cambridge Econometrics, a firm known for its modelling of the European economy. The firm used historic economic data to predict the impact of emissions reductions on prices in over 40 categories of goods and services. It compared the impact of the 80 per cent cut with a baseline situation in which the government takes no action other than the limited emissions restrictions already in place as a result of the Kyoto protocol (京都议定书).
[F] Most of the price increases are a consequence of rising energy costs, in part because coal and gas are replaced by more expensive low-carbon sources. The price of electricity is projected to be 15 per cent higher in 2050 compared with the baseline. In today’s prices, that would add around £5 onto typical monthly household electricity bills. It will also result in higher prices elsewhere, as every industrial sector uses electricity. But electricity and other forms of energy make up only a small part of the price of most goods. Other factors—raw materials, labour and taxes—are far more important. The energy that goes into producing food, alcoholic drinks and tobacco, for example, makes up just 2 per cent of the consumer price. For motor vehicle purchases and hotel stays, the figure is 1 per cent. Only for energy-intensive industries does the contribution climb above 3 per cent.
[G] As a result, most products cost just a few per cent more by 2050. At current prices, going low-carbon is forecast to add around 5 pence to the price of a slice of bread or a pint of beer. The price of household appliances such as washing machines rises by a few pounds. There is one major exception to the pattern. Airlines do not currently have a low-carbon alternative to jet fuel. Unless one is found, they will bear the full burden of carbon pricing, and average fares will rise by at least 140 per cent— raising the cost of a typical London to New York return trip from around £350 to £840.
[H] Achieving the overall picture of low prices does require government action. The model forecasts that by 2050 natural gas and petrol will cost 160 per cent and 32 per cent more respectively. To avoid large price rises in home heating and road transport while still hitting the 80 per cent target, the Cambridge researchers had to build two major policies into their analysis. They assumed that future governments will provide grants to help switch all domestic heating and cooking to electricity, and invest in the basic facilities needed for electric cars to almost completely replace petroleum-fuelled vehicles. Both policies have been discussed in recent UK government strategy documents, though the detail of how they would be implemented still needs further discussion. Firm policies must follow if ambitious emissions cuts are going to be made, says Chris Thoung of Cambridge Econometrics.
[I] So is tackling climate change going to be easier than expected, in terms of consumer costs? While the Cambridge Econometrics model is widely respected and regularly used by the UK government’s climate change advisers, any attempt to forecast four decades ahead can be diverted from its intended course by unforeseen events. That leads some economists to question the model’s results. [J] For example, companies could move to countries with less strict carbon regulations, points out Richard Tol of the Economic and Social Research Institute in Dublin, Ireland. Incomes in the UK would fall, making goods relatively more expensive. Tol also questions whether it is reasonable to use historical prices as a basis for projecting beyond 2020. Despite this, the Cambridge Econometrics results, together with other recent studies, do provide a useful guide for governments, says Michael Grubb of the University of Cambridge. They suggest that the overall challenge is conquerable, even if many of the details will only become clear in years to come.
As the cost of a green revolution rises, the enthusiasm of the policy-makers to lessen climate change decreases.
选项
答案
A
解析
根据the cost of a green revolution,enthusiasm和lessen climate change等词定位至A段第3句冒号后的内容。本题中的cost of a green revolution rises与文中price tag increases对应,lessen与reduce对应,decreases则与falls off对应,这两句句意一致,A段为本题出处。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xvi7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Infact,evenwithouthumans,theEarth’sclimatechanges.Someclimatechangeis【C1】______.But,asgreenhousegasesareadded
Ifyouareayoungcollegestudent,mostofyour【B1】______aboutyourhealthandhappinessinlifeareprobably【B2】______thepr
受经济发展的推动,到国外度假已成为中国人的一种休闲方式。去年,中国出境游客(outboundtourist)已高达8300万人次。中国家庭已经逐渐习惯了去国外度假。父母通常在暑期休年假,以便和孩子一同出游。世界旅游组织(WorldTourismOrg
A、Itisonemilelong.B、Itcost32milliondollars.C、Itisthelargestintheworld.D、Itwascompletedin1936.B短文最后提到兴建金门大桥
Officialhealthadvicethatsaidhouseholdchoreshelpkeepyouactivehasbeenprovedwrongbytheresearch,whichshowsthatt
Sincewearesocialbeings,thequalityofourlivesdependsinlargemeasureonourinterpersonal(人与人之间的)relationships.Onestr
ThenumberofspeakersofEnglishinShakespeare’stimeisestimatedtohavebeenaboutfivemillion.Todayitisestimatedthat
A、Twenty-ninedays.B、Twoandahalfmonths.C、Severalminutes.D、Fourteenhours.B细节题。Herbert缺氧达好几分钟,处于昏迷状态长达两个半月,因此选项B正确。
A、Itisunhelpfultostudents’learning.B、Itisunhealthytostudents’upbringing.C、Itisbeneficialtoindependentchildren.
随机试题
公安机关实施下列查封行为,符合《行政强制法》规定的是()。
DDN采用()模式的数字复用技术。
既能祛风通络,又能治经闭、乳房胀痛、乳汁不下的药是
甲、乙、丙合作创作一首歌曲。甲欲将该作品交某音乐期刊发表。乙以该期刊发表过批评其作品的文章为由表示反对。丙未置可否。下列有关该事件的表述中正确的是哪项?()
企业发行股票支付的手续费,如果是溢价发行股票的,应从溢价中抵扣,冲减资本公积(股本溢价),无溢价或溢价金额不足以抵扣的,应将不足抵扣的部分冲减盈余公积和未分配利润。()
已知函数φ(x)=5x2+5x+1(x∈R),函数y=f(37)的图像与φ(x)的图像关于点中心对称.求函数y=f(x)的解析式;
2017年2月,中美科学家联合开发出一种新型结构的硫化锑基负极材料,使硫化锑基钠离子电池寿命几乎可媲美锂电池。关于钠离子电池与锂离子电池的异同,下列说法错误的是:
列宁指出,马克思主义产生以前一切旧历史观的两大主要缺陷是( )
设X1,X2是取自正态总体X的简单随机样本,X服从N(0,σ2),求。
设f(x)=计算∫02f(x-1)dx.
最新回复
(
0
)