首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
It seems obvious that you don’t give away your product for free but this is exactly what indie rock group The Crimea did earlier
It seems obvious that you don’t give away your product for free but this is exactly what indie rock group The Crimea did earlier
admin
2017-04-21
65
问题
It seems obvious that you don’t give away your product for free but this is exactly what indie rock group The Crimea did earlier this year. The band’s reasoning goes like this: more people will download the free album than would pay for it. Therefore more people will hear The Crimea’s music. These people will then pay money for concerts by the band and perhaps buy a T-shirt or other merchandise. If the band play regular concerts to crowds of 200 or 300 people they can make more money than they would from sales of a CD. There will always be some people who want something they can hold in their hands so they will release the CD into the shops too—but making money through sales of their music isn’t the top priority.
The story illustrates the creative thinking going on in the music business in response to dramatic changes over the last few years in the way that people buy music. Sales of music digitally—to computer, phones and MP 3 players rose to $ 2 billion in 2006—an increase of almost 100 percent on the previous year—yet overall record company sales are down. People are simply not buying CDs in record shops in anything like the numbers they used to.
This trend looks set to continue so the big question for the music industry is whether they can successfully manage the move to being primarily a digital industry without profits falling to unacceptable levels.
There are both positive and negative signs. On the plus side, more and more people are buying music on mobile phones, which allows people to make impulse purchases—they can buy a song as soon as they hear it. Research by the UK mobile operator 3 suggested that 75 percent of 16 to 24-year-olds wanted to buy a track they liked as soon as they heard it. With so much competition for people’s disposable income, a product that you can sell immediately is a big advantage.
The bad news for record companies, however, is the amount of music that is downloaded illegally. Piracy—usually in the form of cheaply copied CD—has long been an issue for the music business but the Internet means music can be copied and distributed freely through file-sharing sites on a large scale than ever before.
It is this situation that leads bands to start giving away their music for free and promises to make the next few years a very interesting time in the music business.
The Crimea also released CDs for sale in shops because_________.
选项
A、people who attend their concerts need them
B、they want to make extra money
C、there are still people who prefer CDs to other formats
D、people who fail to attend their concerts need them
答案
C
解析
推理判断题。题干的大意是:The Crimea仍然在商店销售CD因为______。从文中第一段最后一句“There will always be some people who want something they can hold in their hands so they will release the CD into the shops too”中的some people who want something they can hold in their hands可推断出选项C正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/y5XC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Socialchangeismorelikelytooccurinsocietieswherethereisamixtureofdifferentkindsofpeoplethaninsocietieswhere
Whenyoungpeoplegettheirfirstrealjobs,theyfacealotofnew,confusingsituations.Theymayfindthateverythingisdiff
Methodsofstudyingvary;whatworks【C1】______forsomestudentsdoesn’tworkatallforothers.Theonlythingyoucandoisex
Formyownpart,Ishouldcertainlyhesitatetohireaclerkonhisfacealone.Appearancesarealltoooftendeceptive.Forins
Great()thedifficultiesare,wemustdoourbesttosucceed.
People’stastesinrecreationdifferwidely.Atarecentfestivalofpop-musicintheIsleofWight,crowdsofteenagersflocked
Mybrother’splansarevery______:hewantstomasterEnglish.FrenchandSpanishbeforeheissixteen.
StudiesshowthatoneoutoffiveAmericanfamiliesmovefrequently.Americansdevelopfriendshipquickly,andtheymaychangeju
A、Thewomanisgoingtoholdabigpartytomorrow.B、Themanhasnoideawhattherightthingtodois.C、Thewomandoesn’tknow
Theprofessorcouldhardlyfindsufficientgrounds_______hisargumentsinfavorofthenewtheory.
随机试题
关系中每一个属性都有一个取值范围,称为属性的________。
一住店客人未付房钱即要离开旅馆去车站,旅馆服务员见状揪住他不让走,并打报警电话。客人说:“你不让我走还限制我自由,我要告你们旅馆,耽误了乘火车要你们赔偿。”旅馆这样做的性质应如何认定?
()属于后生动物。
在对标书详细评审中,技术评审的主要内容包括投标书的技术方案、技术措施、组织机构、进度及()等进行分析评价。
某企业以8%的年利率借得100000元,投资于某个寿命为5年的项目上,为使该项目有利可图,每年至少应收回的现金数额为()元。
剧烈运动时血浆的pH值()。
读某“科学园区开发成功的区位因素表”和“技术城结构示意图”,分析回答下列问题。该科学园为新兴工业区。据表说明该类工业区的交通运输特点。
全国法院坚持问题导向,梳理原因,对症施策,精准执行,形成了一个“党委领导、人大监督、政府支持、政法委协调、法院主办、部门配合、社会各界参与”的执行工作大格局,______________了一套完善的执行工作体制机制,______________了一批完备的
已知α1=(1,0,0)T,α2=(1,2,-1)T,α3=(-1,1,0)T,且Aα1=(2,1)T,Aα2=(-1,1)T,Aα3=(3,-4)T,则A=_______.
A、Itwasmadebyawell-knownartist.B、Itishand-painted.C、Itisfromanothercountry.D、Itisrare.B细节题。女士想要买那个瓷盘(potteryp
最新回复
(
0
)