首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、There is a greater demand of clean water. B、More water sources are polluted or disappearing. C、Developed countries consume too
A、There is a greater demand of clean water. B、More water sources are polluted or disappearing. C、Developed countries consume too
admin
2010-09-25
32
问题
If you live in a city in North America or Europe, you have probably never thought much about water. Whenever you need some, you turn on the tap and there it is. Millions of people in other parts of the world are not so lucky. (29)They have trouble getting enough clean water tot their basic needs. This situation may. soon become common all around the world, scientists believe. In fact, they say that the lack of clean water may be one of the biggest issues in the twenty-first century.
The reasons for this are clear. (30)On the one hand, people are using more water than ever before. Over the last fifty years, the population of the world has more than doubled. So has the demand for water, for home use, for farming, and for industry. (30)On the other hand, supplies of clean water are disappearing. Many sources of surface water such as rivers, lakes, and streams—are too polluted and unhealthy for use as drinking water. This has forced more and more people to drill wells so they can get water from underground.
There are enormous amounts of water deep underground in lakes called aquifers. Until recently, scientists believed this groundwater was safe from pollution. Then, in 1980s, people in the United States began to find chemicals in their well water, and scientists took a closer look at what was happening. Weldon Spring, Missouri, for example, was the site of a bomb factory during World War Ⅱ. The factory was destroyed after the war, but poisonous chemicals remained on the ground. Very slowly, (31) theses chemicals dripped down through the ground and into the aquifer. Once they did, however, the water from that aquifer was no longer drinkable.
选项
A、There is a greater demand of clean water.
B、More water sources are polluted or disappearing.
C、Developed countries consume too much water.
D、More water is ruined and developed countries consume too much.
答案
D
解析
缺水有两方面的原因:一是人口的增长使得用水量大增,二是现有水源遭到了污染或者消失“On the one hand, people are using more water than ever before...On the other hand, supplies of clean water are disappearing”。故正确答案应为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/yGz7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Ithassomethingtodowiththetemper-controlofplayers.B、Theyshowthreateningattitudeandfrightentheiropponents.C、Th
AmetalwithabuiltinmemoryisoneoftheveryusefuldiscoveriesmadeduringAmerica’sspaceprogram.Nitinolwasdiscovered
Americansocietyisnotnap-friendly.Infact,saysDavidDinges,asleep【B1】______attheUniversityofPennsylvaniaSchoolof
Youcan【B1】_______tothesightoftheworld’sski【B2】_______【B3】_______—youcan【B4】_______attheskillandgreatofexperti
A、ABritishdoll.B、Herbestwhitedress.C、Herson.D、ApictureofGeorgeWashington.D事实细节题对话中明确提到白宫被烧时JamesMadison,总统的妻子救出了
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledShouldHighSchoolStudentsStudyAbroad?
A、Shewantstoquitherjobinthechemistrylab.B、Shewantstogetpracticalexperience.C、She’sinterestedinbecomingapsyc
A、90%copperand10%silver.B、90%silverand10%copper.C、90%silver,9%copper,and1%lead.D、Noneofthese.B数字细节题文章明确说明了当
Smallcarsarenothingnew.Buthowaboutonesotinyyoucanparkitheadfirstagainst,notparallelto,thecurb?Justimagine
Hereamidthesteelandconcretecanyons,greengrassgrows.Ahawthorntree(山楂树)standsinnewsoil,andfreshlydugplantsbe
随机试题
某出版社与一畅销书作者正在洽淡新作出版的事宜。预计出版该书的固定成本总额为70万元,单位变动成本为10元/册;同时与作者约定,一次性支付稿酬100万元,另按销售量给予售价10%的提成。若预计该书的销售量为40万册,为实现税前目标利润150万元。该书的售价应
商号
太阳看似是天空中最亮的天体,但__________把它放在其他恒星的位置上,那也只是一颗不太显眼的小星星,__________肉眼完全看不见了。可见,在广阔无垠的宇宙空间,一定有数不清的“太阳”,__________它们发出十分强烈的光辉,但_______
低碳低合金调质钢的焊条烘干保温时间不超过()。
以“仁”为中心的儒家思想转化而来的我国秘书的传统美德包括【】
某公司今年年底的所有者权益总额为9000万元,普通股6000万股。目前的资本结构为长期负债占55%,所有者权益占45%,没有需要付息的流动负债。该公司的所得税税率为25%。预计继续增加长期债务不会改变目前11%的税前债务资本成本水平。董事会在讨论明年资金安
国务院某部委出台一部行政规章,规定对某种行政违法行为不仅要处罚该单位,还要给予直接责任人罚款的处罚。但有关规定这一违法行为处罚的行政法规并没有规定对直接责任人给予行政处罚。以下表述错误的是()。
关于我国的兵役制度,下列说法不正确的是()。
评述清的地方自治。
Thepersonneldepartmentwill______allmaterialsneededfornextweek’seventwithoutanyadditionalfees,butregistrationisr
最新回复
(
0
)