首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Over the past decade, the environmental movement has exploded onto the mind of mainstream consumers, a fact not lost on marketer
Over the past decade, the environmental movement has exploded onto the mind of mainstream consumers, a fact not lost on marketer
admin
2019-01-10
23
问题
Over the past decade, the environmental movement has exploded onto the mind of mainstream consumers, a fact not lost on marketers and advertisers. Green advertising started in the mid-1980s when issues of the environment muscled their way to the forefront of marketing. Advertisers saw the consumer desire for environmentally safe products and tried to meet the demand as quickly as possible. Not surprisingly, this first wave suffered from rough and poorly conceived marketing efforts.
Many advertisers embraced a genuine concern for the environment. But consumers realized that some companies made false claims and exploited the movement, using such nebulous(模糊的)terms as "environmentally friendly" and "green." Consumers grew wary of environmental appeals, and advertisers reacted by reducing its emphasis. To avoid future trouble, many companies waited for state and federal governments to define terms and provide legal guidelines, which paved the road to a second wave. In 1992 the Federal Trade Commission established guidelines for green marketing, followed shortly by state governments. California passed particularly strict laws, setting definitions for terms like "ozone friendly, " "biodegradable, " and "recycled."According to the state’s court, "California seeks to guard against potentially specious: claims or ecological puffery(吹捧)about products with minimal environmental attributes. "Texas, Massachusetts, Minnesota, Tennessee, Connecticut, and Washington soon followed the Golden State’ s lead. The rigid regulations have left a number of advertisers confused and frustrated, although some feel that environmental claims have already peaked and are on their way out. Some believe that we’ ve now entered green advertising’ s third wave, where environmental concern is now part of the mainstream.
When did the green third wave come?
选项
A、When environmental concern rises.
B、When advertisers are self-regulating themselves.
C、When advertisements become very regulated.
D、When the mainstream also becomes concerned about it.
答案
D
解析
细节题。短文最后一句指出we’ve now entered green advertising’s third wave,where environmental concern is now part of the mainstream.故可知正确答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/yM47777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
WhatIfYouCouldLearnEverything?[A]Imagineeverystudenthasatirelesspersonaltutor,anartificiallyintelligentandine
A、Sydney.B、Paris.C、Tokyo.D、NewYorkCity.C短文提到,新加坡取代去年位于榜首的东京,成为生活成本最高的城市,故选C。
A、Happymoods.B、Goodmemory.C、Properreasoning.D、Sometraining.D短文开头提到,心智技能会随着人变老而自然减弱,然而研究似乎表明,通过一些训练可以增强这些(心智)技能。故选D。
Forthispart,youareallowed30minutestowritealetterofappealcallingforstudentparticipationinanaid-educationproj
Before1978,China’seconomyhadaweakfoundationinagriculture,andtheratiobetweenlightandheavyindustrieswasquiteun
SavingNature,ButOnlyManEnvironmentalNecessitiesandEnvironmentalLuxuriesA)Environmentalsensitivityisnowasrequired
A、ConveniencesbroughttoconsumersthroughtheuseoftheInternet.B、ImplicationsoftheincreasingcommercialuseoftheInte
Inrecentyears,agrowingbodyofresearchhasshownthatourappetiteandfoodintakeareinfluencedbyalargenumberoffact
WhenMomandDadGrowOldA)Theprospectoftalkingtoincreasinglyfragileparentsabouttheirfuturecanbe"oneofthemostd
A、Histelephonewentoutoforder.B、Thebuyershadtoleavesoon.C、Hebegantoworkat8a.m.D、Hehadmadeanappointmentwit
随机试题
下列属于商业银行负债管理的是()。
颅内压增高头痛的特点是
"阴在内,阳之守也"的含义是
下列关于综合财务分析说法正确的有()。
企业人力资源规划从内容上看,可以区分为()。
关汉卿是元曲四大家之首,下列哪部作品是他的代表?()
两相比较,白话文在通俗易懂的同时,往往在韵律上缺少节奏感,篇幅冗长,而文言文能用___________传达出深层或多层意思,其凝练之美、韵律之美和意境之美是白话文___________的。依次填入划横线部分最恰当的一项是:
Aftertheyear1958.amoremodernSupremeCourtagreedwithJusticeHelen.Inahistoricdecisionin1954itheldthatlawstha
Parentswhosmokeoftenopenawindoworturnonafantocleartheairfortheirchildren,butexpertsnowhaveidentifiedare
FreeSchoolMealsMillionsofAmericanschoolchildrenarereceivingfreeorlow-costmealsforthefirsttimeastheirparen
最新回复
(
0
)