首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Greg Woodburn, a sophomore at the University of Southern California, spends a lot of time cleaning sneakers. Some of them once b
Greg Woodburn, a sophomore at the University of Southern California, spends a lot of time cleaning sneakers. Some of them once b
admin
2013-09-23
51
问题
Greg Woodburn, a sophomore at the University of Southern California, spends a lot of time cleaning sneakers. Some of them once belonged to him; some belonged to his friends. But soon the shoes will have new owners; underprivileged children in the United States and 20 other countries, thanks to Woodburn’s Share Our Soles(S. O. S.)charity.
"I started thinking about all the things I got from running—the health benefits, the friendships, the confidence, " he says. "And I realized there are children who don’t even have shoes. " Woodburn gathered up his own stash of slightly worn sneakers, then put out a call to teammates and the town. His goal was to have 100 pairs by this Christmas. When the count climbed to more than 500 pairs, he decided to turn the shoe drive into a year-round endeavor.
Back then, the sneakers came from donation boxes at the YMCA(Young Men’s Christian Association)and the local sporting goods store and from door-to-door pickups. Wood-burn has now set up collection boxes at two high schools, USC’s gym and recreation center, and area races, and he has started accepting adult sizes and sandals. To date, S. O. S. has collected and donated more than 3, 000 pairs.
And Woodburn has cleaned almost all of them(his parents and trackmates help at exam time). " People think of it as dirty work, " he says. " But I like doing it. It’s inspiring. It’s not work I want to pass off to someone else. " After sorting the shoes by size, Woodburn selects the sturdiest pairs for the washing machine and the threadbare ones for recycling. The rest he piles up by the kitchen sink at his family home in Ventura, and using a scrub brush and dishwashing liquid, he gets in the zone. "As I work, I imagine who will get each pair, " he says. It takes three to five minutes to clean one pair, he estimates, and he’ll do up to 100 pairs at a time. "I try to set aside a good amount of time. "
To ship the footwear, Woodburn teamed with Sports Gift, a non-profit organization that provides soccer and baseball equipment to children around the world. Keven Baxter, founder and president, says, " We’d send kids shin guards(护腿,护胫), balls, and shoes, and I’d hear that for many of these kids, the cleats(防滑鞋)were the only pair of shoes they had. They’d wear them to school and to do their chores. So Greg’s running shoes were a nice addition for us. "
In just under three years, Woodburn has started three chapters of Share Our Soles: the original in Ventura, another at USC, and one at the College of the Holy Cross in Massachusetts last January, when a student there wrote asking to get involved.
For many recipients, the shoes represent opportunity. Two young boys in Southern California attended school on alternate days because they shared a pair of shoes, held together with duct tape(胶带). They were too big for one boy and too small for the other. Thanks to S. O. S. , each brother received his own pair of shoes. The boys now attend school every day. When they graduate, they say, they will help a stranger, just as Woodburn helped them.
Why did Greg Woodburn gather worn shoes?
选项
A、Because he believed running can bring good health, friendships and confidence.
B、Because he thought it was a waste of money to get rid of worn shoes.
C、Because he wanted to help the poor children who don’t even have shoes.
D、Because he hoped more children would like to help strangers as him.
答案
C
解析
推理题。题干问的是Greg Woodburn收集旧鞋子的原因,文章第二段讲述了他想到自己从跑步中获益很多,并且同时意识到还有很多贫困的孩子根本就没有跑步鞋穿,所以他开始募集旧鞋。由此可知,[C]“他想帮助那些甚至无鞋可穿的贫穷孩子们”是他做这件事的直接原因,故选[C]。[A]”他认为跑步能带来健康、交友和自信心方面的益处”只能算是间接原因,排除;[B]”他认为丢掉旧鞋是在浪费钱”在文中并未提及,也排除;[D]“他希望更多孩子像他一样愿意帮助陌生人”在文中也没有提到,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/yPLK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Technologydevelopedyearsago,backinthe1990s-issimplybeing【C1】______in2012,inasortof【C2】______mode—sayexperts;
WhichoneofthefollowingwasNOTamongtheconditionsofthemanseveralyearsago?
Advertisingmedialikedirectmail,radio,televisionandnewspapers______toincreasethesalesofindustrialproducts.
What’syourearliestchildhoodmemory?Canyourememberlearningtowalk?Ortalk?Thefirsttimeyou【C1】______thunderor
What’syourearliestchildhoodmemory?Canyourememberlearningtowalk?Ortalk?Thefirsttimeyou【C1】______thunderor
Barbecuinghasbecomean【C1】______partofAmericanlife,asbarbecuegrillsarefoundinthemajorityofAmericanhomes.P
WhichofthefollowingisNOTaconditionforthereductionofdebts?
Toaccompanythesongs,NativeAmericansused_______.
Inthedigitalrealm,thingsseemalwaystohappenthewrongwayround.WhereasGooglehashurriedtoscanbooksintoitsdigita
Haveyoueverwonderedwheresoapcamefrom?/Weuseiteverydayforallkindsofthings./Cleaningourselves,washingclothes,
随机试题
下列关于仲裁时效的说法,错误的是()
灵活的工作安排是否对你具有吸引力?请予以解释。
从政策的社会效果看,利益与代价的对应关系存在的基本类型有()
湿邪头痛的临床表现是
李爱国系某村的村委会成员,李爱国和村委会其他成员合伙承包某林用地。他分工负责采办种子化肥,每次采购时都以报高采购价格的手段5年来截留了数额共计5万元。李爱国的行为:()
下面片段选自某高中英语课堂教学实录。T:We’relearningModule5——somethingaboutthemetalandasimplescientificexperiment.Nowlet’swatch
故槐里令朱云上书求见,公卿在前,云曰:“今朝廷大臣,上不能匡①主,下无以益民,皆尸位素餐②。臣愿赐尚方斩马剑,断佞臣一人头以厉③其余。”上④问:“谁也?”对曰:“安昌侯张禹⑤!”上大怒曰:“小臣居下讪上,廷辱师傅,罪死不赦。”御史将⑥云下,云攀殿栏,栏折。
介绍几种新生儿反射的类型(不少于5种)。
设f(x)在x0处n阶可导,且f(m)(x0)=0(m=1,2,…,n一1),f(n)(x0)≠0(n>2).证明:当n为奇数时,(x,f(x0))为拐点.
RIP是一种基于(1)算法的路由协议,一个通路上最大跳数是(2),更新路由表的原则是到各个目标网络的(3)。(1)
最新回复
(
0
)