首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Telephone, television, radio, and the Internet help people communicate with each other. Because of these devices, ideas and news
Telephone, television, radio, and the Internet help people communicate with each other. Because of these devices, ideas and news
admin
2020-02-11
39
问题
Telephone, television, radio, and the Internet help people communicate with each other. Because of these devices, ideas and news of events spread quickly all over the world. For example, within seconds, people can know the results of an election in another country. An international football match comes into the homes of everyone with a television set. News of a disaster, such as a flood, can bring help from distant countries. Within hours, help is on the way. Because of modern technology, information travels fast.
How has this speed of communication changed the world? To many people, the world has become smaller. Of course, this does not mean that the world is actually smaller. It means that the world seems smaller. Two hundred years ago, communication between continents took a long time. All news was carried on ships that needed weeks or even months to cross the oceans. In the seventeenth and eighteenth centuries, up to six weeks would be needed for news from Europe to reach America. This time difference influenced people’ s actions. For example, a few battles in the War of 1812 between England and the United States could have been avoided. A peace agreement had already been signed. Peace was made in England, but the news of peace did not reach America until after six weeks. During the six weeks, the large and serious Battle of New Orleans was fought. Many people lost their lives after the peace treaty (条约) had been signed. They would not have died if the news had come in time. In the past, communication needed much more time than it does now. There is a good reason why the world seemed so much larger than it does today.
Some battles in the war between England and America could have been avoided if______.
选项
A、people had signed the peace agreement sooner
B、the peace agreement had reached America earlier
C、the peace agreement had not been lost on the way
D、people of the two countries had taken some action
答案
B
解析
根据第二段倒数第三、四、五句“During the six weeks…Many people lost their lives after the peace treaty had been signed.They would not have died if the news had come in time.”可知,英美签署和平条约的消息通过海运传送到美国大约需要六周的时间,在这期间爆发了大规模的、激烈的新奥尔良战役,许多人因此而丧命。如果消息及时到达,他们就不会死了。由此可推知,如果签署和平协议的消息早点儿传到美国,英美之间的战争就可以避免了。B项中的earlier是文中in time(及时)的同义替换。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/yQxC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Whenyoustayinaforeigncountryforsometime,youwillgetusedtothelocalpeople’s_____oflife.
A.Acultureofharmonyprovidesimportantintellectualsupportfortheunityandprogressofallourpeople.B.Wewillalsost
A.Acultureofharmonyprovidesimportantintellectualsupportfortheunityandprogressofallourpeople.B.Wewillalsost
A、Becauseshelikesit.B、Becauseit’susuallyrelatedtomarketing.C、Becausesomeoneelsehelpsherwithit.D、Becauseherbo
A、Askhermother.B、Buytheingredients.C、Readtherecipe.D、Cookthesoup.C
A.TheChinesepeople,onceinadequatelyfedandclad,aregenerallyleadingafairlycomfortablelife.B.Today,anewsocialis
ManyvisitorsfindthefastpaceatwhichAmericanpeoplemoveverytroubling.One’sfirstimpressionislikelytobethatever
Itisnaturalforyoungpeopletobecriticaloftheirparentsattimesandtoblamethemformostofthemisunderstandingsbetw
随机试题
游客被()刺伤后一般有红肿热痛现象,可能发生淋巴管炎和淋巴结炎。
《答司马谏议书》中,作者用“盘庚之迁”的典故,主要是为驳斥( )
挥发油在水中常加入的增溶剂是
我国《民法通则》第七条规定:“民事活动应当尊重社会公德,不得损害社会公共利益,破坏国家经济计划,扰乱社会经济秩序。”下列行为中不违反该条规定的是()。
2007年末甲公司的一项专有技术账面成本为300万元,已摊销金额为225万元,已计提减值准备为10万元,该专有技术已被其他新的技术所代替,其为企业创造经济利益的能力受到重大不利影响。公司经分析,该无形资产公允价值总额为50万元;直接归属于该无形资产的处置费
加强改革顶层设计和总体规划,重点解决体制性障碍和深层次矛盾,全面协调推进经济、政治、文化、社会等体制创新。从哲学角度看,以上论述()。①运用了科学的系统化方法②把握了矛盾主次方面的辩证的统一③坚持了重点论和两点论的统一④强调了整体功能是部分功能
企业内部报告的证据表明资产的经济绩效已经低于或者将低于预期,要确定是否确认减值损失。()
已于十年前被判处死刑并立即执行的胡某,在近期启动的再审程序中被认定为无罪,则胡某的家属可以向()提出国家赔偿申请。
设求f(x)的原函数F(x).
Whatdoesthewomanadvisethemantodo?
最新回复
(
0
)