首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、1943. B、1945 C、1940 D、1948 D短文说:所以他在1947年回到了纽约。其后的4年被认为是他最辉煌的岁月。因此本题选D。
A、1943. B、1945 C、1940 D、1948 D短文说:所以他在1947年回到了纽约。其后的4年被认为是他最辉煌的岁月。因此本题选D。
admin
2013-07-10
70
问题
Charlie Parker is one of America’s greatest jazz musicians. He influenced the direction of jazz music during his short lifetime. He developed a new style of jazz called bebop. Performers of bebop left the traditional musical melody and played a song freely, with the music and rhythm that was felt at the time. So, the same song could be played in a different way each time it was performed. Charlie Parker was born in 1920 and had his first saxophone in 1933. Charlie developed as a musician by playing with different groups in public eating and drinking places called nightclubs. Meanwhile, Charlie developed serious problems that were to affect him the rest of his life. He became dependent on alcohol and the illegal drug, heroin. In 1939, Charlie went to New York City, where he began to develop his own style of jazz. Charlie Parker’s name first appeared in the press reports about music in 1940. During the next five years, he joined different bands. He apparently did not feel at ease playing with a big band,[34]so he returned to New York City in 1947. The following four years are considered his most successful. He formed his own small bands and played with other groups. He visited Europe three times, where he recorded about half of the albums he ever made. His last public appearance was on March 5th, 1955, at Birdland. It was not a success. He died seven days later of a heart attack.
32. What is the passage mainly about?
33. Which of the following is true about Charlie’s music style?
34. Which of the following is considered one of Charlie’s most successful years?
35. Where did he record about half of the albums he ever made?
选项
A、1943.
B、1945
C、1940
D、1948
答案
D
解析
短文说:所以他在1947年回到了纽约。其后的4年被认为是他最辉煌的岁月。因此本题选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/yT07777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Bydiggingsite.B、Byreconstructingskeletons.C、Byobservingthemclosely.D、Bylivingwiththem.B文章中提到通过重组骨架,科学家能获知恐龙的生活条件
Dolphinshavethepowertomakepeoplefeelbetterjustbytheirpresence,accordingtoaleadingmarinebiologist."Icanno
Dolphinshavethepowertomakepeoplefeelbetterjustbytheirpresence,accordingtoaleadingmarinebiologist."Icanno
Issuesofprice,place,promotion,andproductare______concernsinplanningmarketingstrategies.
A、Intheyellowpages.B、Intheredpages.C、Inthewhitepages.D、Inthebluepages.D细节题。本文介绍美国的电话情况。通过浏览选项可知,听短文时要关注颜色的词,并在选项
Societieschangeovertimewhiletheirreputations【C1】______behind.Manythingswhichareoftenregardedas【C2】______Britishder
Oneday,drought(干旱)maybeathingofthepastatleastincoastalcities.Vastareasofdesertthroughouttheworldmayforthe
Oneday,drought(干旱)maybeathingofthepastatleastincoastalcities.Vastareasofdesertthroughouttheworldmayforthe
A、Gocamping.B、Decoratehishouse.C、Rentatent.D、Organizeaparty.A男士询问女士这里是否出售露营装备,女士给出肯定的回答,并列出了她所能提供的用品。由此可以推断,男士可能会去露营。
NewEnergySourcestotheRescueAspetrolpricesrise,policymakersandventurecapitalistsaresuddenlyembracingalterna
随机试题
由周围健康组织分裂增生来完成修补的过程称为
CT在膀胱癌诊断上的主要作用是
A.宫颈已达处女膜缘,但未超出B.宫颈及宫体全部脱出阴道口外C.宫颈外口距处女膜缘小于4cm,但未达处女膜缘D.宫颈已脱出阴道口,但宫体仍在阴道内E.宫颈及部分宫体脱出阴道口
急性弥散性血管内凝血高凝期应及时应用
营盘市某商标代理机构,发现本市甲公司长期制造销售“实耐”牌汽车轮胎,但一直未注册商标,该机构建议甲公司进行商标注册,甲公司负责人鄢某未置可否。后鄢某辞职新创立了乙公司,鄢某委托该商标代理机构为乙公司进行轮胎类产品的商标注册。关于该商标代理机构的行为,下列哪
下列哪些货物必须在卸货口岸或入境口岸实施检疫?( )
公文具有其他任何文献形式无法替代的功能是()。
科学家:已经证明,采用新耕作方法可以使一些经营管理良好的农场在不明显降低产量、甚至在提高产量的前提下,减少化肥、杀虫剂和抗生素的使用量。批评家:并非如此。你们选择的农场是使用这些新方法最有可能取得成功的农场。为什么不提那些尝试了新方法却最终失败了
小蒋是一位中学教师,在教务处负责初一年级学生的成绩管理。由于学校地处偏远地区,缺乏必要的教学设施,只有一台配置不太高的PC可以使用。他在这台电脑中安装了MicrosoftOffice,决定通过Excel来管理学生成绩,以弥补学校缺少数据库管理系统的不足。
•Youwillhearamangivingsomeinformationaboutaconference.•Foreachquestion(9-15),fillintilemissinginformationi
最新回复
(
0
)