首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Sue the government. B、Sue the individual. C、Close down the company. D、Sentence the individual to death. B短文谈到,任何人不付钱就使用某种专利,该专
A、Sue the government. B、Sue the individual. C、Close down the company. D、Sentence the individual to death. B短文谈到,任何人不付钱就使用某种专利,该专
admin
2015-06-07
45
问题
The American patent system, provided for in the Constitution, was designed to encourage the creation and use of new technology. An inventor would describe an invention, both in writing and with drawings, and submit the description with a model to a government official. This was a big im provement from the past when patents were submitted directly to the Secretary of State! Now, if the invention was judged to be new and useful, the official would give the inventor a patent. The patent meant that for 14 years, later changed to 17 years, the inventor owned the new invention. Inventors could license their ideas to manufacturers or just use them themselves.The government would not issue any other patent for the same idea, and the inventor could sue anyone who used the patented idea without paying the owner of the patent for permission to use it! A useful patent meant that the inventor could make a lot of money. In exchange for this governmental protection, the government published the patent specifications, which provide enough information so that other people could un derstand the invention—thus adding to the general available technological knowledge. And at the end of the 14 years, anyone could use the invention for free,The idea behind the patent system was twofold: it would increase the amount of technology, by providing a way for people to make money out of new ideas, and it would make new technology widely available, by publicizing ideas that might otherwise be kept as trade secrets.
16. What is the speaker mainly talking about?
17. What could the inventor do if the idea was used by someone without paying money?
18. What could the owner of the patent do to protect his patent after 14 years?
19. How did the patent system increase the amount of technology?
选项
A、Sue the government.
B、Sue the individual.
C、Close down the company.
D、Sentence the individual to death.
答案
B
解析
短文谈到,任何人不付钱就使用某种专利,该专利的发明者可以起诉他,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/yTQ7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Theapartmentisbetterfurnished.B、Thewomanpreferstoliveinaquietplace.C、It’slessexpensivetoliveinthenewapar
A、Gotothedesignatedareas.B、Askfortheconductor’spermission.C、Sharewithotherpassengers.D、Havesomethingelseinstead
A、Shocked.B、Acceptable.C、Incredible.D、Indifferent.B女十提醒男士,每周的工作时间要超过50小时.压力大。男士欣然接受,并表示自己愿意接受挑战。故B是男士的态度。
Whenstudyinghumantalent,thetemptationisusuallytoconcentrateontheupperreaches.Understandablyso:wealladmirethe
Recentreportssuggestthatteacancausebrittlebones—butyou’llprobablybesafeifyoudrinklessthanagallonaday.D
[A]Weapplyforcreditformanyreasons—maybeit’stobuyanewcar,house,computer,orgetastudentloan.However,thatthere
A、Alcoholuse.B、Childhoodabuse.C、Unsafedriving.D、Badeatinghabit.A短文最后指出,酒精饮用是世界第三大致病因素,仅位于儿童营养不良和不安全性行为之后,故答案为A)。
UniversityofYorkbiologistPeterMayhewrecentlyfoundthatglobalwarmingmightactuallyincreasethenumberofspeciesonth
A、Themanseemstoberesponsibleforhimself.B、Thewomancan’tstandtheman’shabitofsmoking.C、Themanisaddictedtosmok
A、Tryingtocallforamechanic.B、Tryingtomakeabudget.C、Tryingtofixthecarbyhimself.D、Tryingtopersuadehisfriend.
随机试题
可逆转慢性胃炎病人胃黏膜之肠化生和非典型性增生的药物是
A秋水仙碱B糖皮质激素CA和B均有效DA和B均无效EA有效,B无效非甾体抗炎药不能耐受的急性痛风
甲因与女青年丙通奸而曾向其妻乙提出离婚。某日,甲与乙发生争吵扭打,被人劝开后,乙当着甲的面服下慢性毒药。甲见状不理不睬,当晚外出看电影至深夜12时许,又到附近的小酒店喝酒,尔后去另屋睡觉。次日上午,乙终因毒性发作死亡。 甲的行为是否构成犯罪?如构成犯罪
某公路工程土方工程中,承包商没有在合同标明有松软石的地方遇到松软石,因此,工期提前1个月。但在另一合同中未标明坚硬岩石的地方遇到更多的坚硬岩石,开挖工作变得更加困难,工期因此拖延了5个月。由于工期拖延,使得施工不得不在雨季进行,按一般公认标准推算,影响工期
最早对班级授课制进行研究,确定了班级授课制基本轮廓的是()。
以下不属于安全测试方法的是()。
打开文档WORD.DOCX,按照要求完成下列操作并以该文件名(WORD.DOCX)保存文档。将文中所有错词“连想”替换为“联想”。
OnPublicSpeakingI.People’sfrequentresponsetogivingtheirfirstspeech:feel【T1】________【T1】________II.Th
A、No,thanks.B、Yeah,letmeshowyou.C、Mypleasure.D、Hereyouare.B本题考查询问别人是否具有某种能力的一般疑问句及回答。回答分为肯定和否定两种情况:肯定回答一般有Sure/Certa
LanceArmstrongisthirty-threeyearsoldandisoneofthebestathletesintheworld.Scientistssayhisbodyoperatesbetter
最新回复
(
0
)