首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Calcium is taken away from the cells to ensure bone growth. B、Organs release enough calcium to sustain bodily functions. C、The
A、Calcium is taken away from the cells to ensure bone growth. B、Organs release enough calcium to sustain bodily functions. C、The
admin
2012-07-11
50
问题
You probably heard "drink your milk" all the time from your parents when you were a kid,and you knew it was good for you. But now you may choose sodas or sports drinks, you don’t give much thought to milk. But your parents were right to make you drink milk when you were little. (32) It’s loaded with calcium, a mineral vital for building strong bones and teeth. Bones grow rapidly during adolescence, and teens need enough calcium to build strong bones and fight bone loss later in life. But many don’t get the recommended daily amount of calcium. (33) In addition,people who smoke or drink soda,coffee,or alcohol may get even less calcium because those substances interfere with the way the body absorbs and uses calcium. Bone calcium begins to decrease in young adulthood and people gradually lose bone density as they age—particularly women. (34) Teens, especially girls, whose diets don’t provide the nutrients to build bones to their maximum potential are at greater risk of developing bone diseases. Calcium also plays an important role in muscle contraction, transmitting messages through the nerves, and the release of hormones. (35) If people aren’t getting enough calcium in their diet, the body takes calcium from the bones to ensure normal cell function, which can lead to weakened bones. If you got enough calcium and physical activity when you were a kid and continue to do so as a teen,you’ll enter your adult years with the strongest bones possible.
32. What do we learn from the passage?
33. Why is drinking coffee bad for the health according to the passage?
34. What are teenage girls with calcium deficiency likely to develop?
35. How does the body work if there’s not enough calcium in the diet?
选项
A、Calcium is taken away from the cells to ensure bone growth.
B、Organs release enough calcium to sustain bodily functions.
C、The body takes calcium from the bones to ensure cell function.
D、Bones produce enough calcium to keep normal cell function.
答案
C
解析
文中提到,如果身体里的钙不足,那么身体就会从骨骼里把钙提取出来,保证细胞的正常功能。因此,答案为C)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/yYE7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
PartⅡReadingComprehension(SkimmingandScanning)Self-esteem:theMythofFeelingGoodAboutOneselfDirections:Inthispar
Accordingtoamuch-reportedsurveycarriedoutin2002,Britainthenhad4.3millionclosed-circuittelevisioncameras(CCTV)--
LocatedtothenorthwestofLondon,OxfordUniversity_____________________(以其学术成就而闻名遐迩)。
A、Thequickeritvibrates,thegreaterthefrequencyofsounditproduces.B、Thesloweritvibrates,thehigherthefrequencyof
WiththereleaseofThePiano,apowerfullyemotionalstorysetinnineteenth-centuryNewZealandaboutawoman’ssexualawakeni
A、Atie.B、Apetfrog.C、Aleatherbag.D、Apipe.C对话中,女士先后否决了男士送领带、宠物青蛙的建议,男士随后又提议送一个上等的皮包,女士认为是个好主意。故本题答案为C。
A、Fromadrugdealer.B、Withoutthedoctor’sprescription.C、Legallyfromthedoctor.D、Fromthewoman.C女士问男士是怎样得到止痛药的,是否有医生的处方
A、Thebirthrates.B、Thedeathrates.C、Thedivorcerates.D、Thewidowrates.B细节辨认题。文中提到,通过出生、死亡以及婚姻记录,Fart分析了不同年龄三种人的死亡率。因此“死亡
A、Shethinkstheyareimpractical.B、Shethinkstheyareusefulbuttooexpensive.C、Shethinkstheyarefeasible.D、Shethinks
Auto-Tune:WhyPopMusicSoundsPerfectIfyouhaven’tbeenlisteningtopopradiointhepastfewmonths,you’vemissedthe
随机试题
具体行政行为认定事实不清的,证据不足的,行政复议机关可以调查补正后作出维持决定。()
房地产法律的调整对象中,()是指房地产行政主管部门依据法律规定对房地产市场实施管理、监督、检查时发生的法律关系。
过点(1,2,4)且与两平面x+2z+1=0,y一3z+3=0平行的直线方程为()。
海关在查验时认为必要,可以径行开验、复验或者提取货样,货物保管人员应当到场作为见证人。()
产业资本从不同的角度可以做出不同的划分,若将其分为货币资本、生产资本、商品资本,则这种划分的依据是资本各个部分()。
下列关于我国爱国统一战线的表述,不正确的是()(2013年一综一第18题)
执行者与用例之间的关系是()。
SSL主要用于WWW客户与服务器之间传送数据进行(1),它位于(2)层之上,发送方接收(3)的数据进行加密,然后将加密数据送往(4)。(5)是专为在因特网上进行安全信用卡交易的协议。
利用计算机进行指纹识别、图像和声音处理属于下列哪一种应用领域?()。
A、$800.B、$850.C、$1000.D、$1050.D
最新回复
(
0
)