首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Less than a year ago, a new generation of diet pills seemed to offer the long-sought answer to our chronic weight problems. Hund
Less than a year ago, a new generation of diet pills seemed to offer the long-sought answer to our chronic weight problems. Hund
admin
2014-09-18
52
问题
Less than a year ago, a new generation of diet pills seemed to offer the long-sought answer to our chronic weight problems. Hundreds of thousands of pound-conscious Americans had discovered that a drug combination known as "fen-phen" could shut off voracious appetites. like magic, and the FDA had just approved a new drug, Redux, that did the same with fewer side ’ effects. Redux would attract hundreds of thousands of new pill poppers within a few months.
But now the diet-drug revolution is facing a backlash. Some of the nation’s largest HMOs, including Aetna U. S. Healthcare and Prudential Healthcare, have begun cutting back or eliminating reimbursement for both pills. Diet chains like Jenny Craig and Nutri/System are backing away from them too. Several states, meanwhile, have restricted the use of fen-phen. Last week the Florida legislature banned new prescriptions entirely and called on doctors to wean current patients from the drug within 30 days; it also put a 90-day limit on Redux prescriptions. Even. New Jersey doctor Sheldon Levine, who touted (鼓吹) Redux last year on TV and in his book The Redux Revolution, has stopped giving it to all but his most obese patients.
The reason for ail the retrenchment: potentially lethal side effects. Over the summer, the FDA revealed that 82 patients had developed defects in their heart valves while on fen-phen, and that seven patients had come down with the same condition on Redux.
As if that weren’t bad enough, physicians reported that a woman who had been taking fen- phen for less than a month died of primary pulmonary hypertension, a sometimes fatal lung condition already associated with Redux. And an article in the Journal of the American Medical Association last month confirmed earlier reports that both fen-phen and Redux can cause brain damage in lab animals.
These findings led the New England Journal to publish an editorial admonishing doctors to prescribe the drugs only for patients with severe obesity. Meanwhile, FDA asked drugmakers to put more explicit warnings on fen-phen and Redux labels. Since mid-July, prescriptions for fen- phen have dropped 56%, and those for Redux 36%, according to IMS America, a pharmaceutical-market research firm.
All that really does, however, is bring the numbers down to where they should have been all along. Manufacturers said from the start that their pills offered a short-term therapy for the obese, not for people looking to fit into a smaller bathing suit. FDA approved Redux with just such a caveat, and when limited to these patients, the drugs may still make sense — despite the risks — because morbid obesity carries its own dangers, including heart disease, diabetes and stroke. Too often, however, Redux and fen-phen were peddled to all comers, almost like candy. The current backlash, says Levine, is a "roller coaster that never should have happened."
The worst case that revealed the fatal dark side of the diet pills is ______.
选项
A、82 patients on fen-phen and seven on Redux had developed heart defects
B、a woman patient on fen-phen had died of abnormally high blood pressure
C、a woman patient on fen-phen had died of a lung disease
D、both diet pills cause brain damage
答案
C
解析
文章第四段提到,可好像那不够糟糕似的,据医生们报道说,一位服用fen-phen的妇女不到一个月就死于肺压高病,由此可知答案为C 。本句话中提到了“pulmonary hypertension”,但它与“高血压”不同,故排除B ;文中虽然也提到了A 的内容,但此病例不是最严重的,故排除此项。至于D ,曲解了原文的意思,不是答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/yYTK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
SputnikIwasthefirstartificialsatellite.Itcanbedescribedasanaluminum(1)______withadiameterof58centimetersand
Asthemanagerwasawayonabusinesstrip,Iwasaskedto______theweeklystaffmeeting.[2001]
Itwassuggestedthatallgovernmentministersshould______informationontheirfinancialinterests.[2004]
CreditCardsManybusinesses,suchasdepartmentstores,hotelsandairlinecompanies,useacreditsystemforsellingthe
Asthegreatlowebbofhightechsweepsthroughtheworldofonlinecommerce,twokindsofsitesareweatheringthestorm.The
Thefirespreadthroughthehotelveryquicklybuteveryone______getout.
Itisoftensaidthatpolitenesscostsnothing.Infact,itseemsthatalittlemorecourtesycould(1)______businesses£5billi
Shehasrecentlyleftajobandhadhelpedherselftocopiesofthecompany’sclientdata,whichsheintendedto______instart
Wehadagoodtimethere,andthefoodwasplentifuland______.
I______tohimbecausehephonedmeshortlyafterwards.
随机试题
国防建设的基本依托是()
患者,男,66岁,因胸骨后疼痛2d,出冷汗,皮肤凉1h来院就诊。测BP10.6/6.6kPa(80/50mmHg)。ECG示V1-6,I、aVL导联的ST段明显抬高,并有深而宽的Q波。血清CK-MB峰高出正常的12倍。对该患者最有效的治疗是
申请人自发明或者实用新型在外国第一次提出专利申请之日起______,或者自外观设计在外国第一次提出专利申请之日起______,又在中国就相同主题提出专利申请的,依照该外国同中国签订的协议或者共同参加的国际条约,或者依照相互承认优先权的原则,可以享有优先权
MnO2+HCl=MnCl2+Cl2+H2O将反应配平后,MnCl2的系数为()。
根据《金融机构协助查询、冻结、扣划工作管理规定》,办理协助冻结业务时,金融机构经办人员应当核实的证件和法律文书不包括()。
设f(x)是偶函数,若曲线y=f(x)在点(1,f(1))处的切线的斜率为1,则该曲线在点(-1,f(-1))处的切线的斜率为__________.
1938年5、6月间,毛泽东发表《论持久战》的讲演,指出抗日战争是持久的,最后的胜利是中国的,全部问题的根据是()
下面是关于计算机病毒的4条叙述,其中正确的一条是______。
Whichofthefollowingcanbeusedasastativeverb(静态动词)?
TheAncientGreekOlympicsToday’sOlympicGamesarebasedonwhattookplaceatOlympia,inGreece,nearlythreemillennia
最新回复
(
0
)