首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because they may not be fashionable. B、Because they may not be worth the money. C、Because they may be too tight. D、Because the
A、Because they may not be fashionable. B、Because they may not be worth the money. C、Because they may be too tight. D、Because the
admin
2008-11-29
43
问题
Shopping in a foreign country can be a lot of fun-trying to decide what size of your feet are in Britain, or just guessing what the funny cheese tastes like. Shopping can also be disappointing, uncomfortable, and expensive business if you don’t know exactly what your rights are in British shops.
Here are some simple facts that should make sure your shopping trips are enjoyable.
Before you buy anything, be sure that you look at it carefully to check that there are no faults. It may be difficult to convince the shop after you have bought something and taken it home, that it was faulty when you bought.
If you are buying clothes, try them on whenever possible. Most stores have changing rooms-either individual rooms or large ones for common use. If a shop does not have a changing room, you should be able to take the goods back if they don’t fit-but you must check this with the assistant before you buy something, or you may find that you have bought a pair of trousers that you can never wear!
选项
A、Because they may not be fashionable.
B、Because they may not be worth the money.
C、Because they may be too tight.
D、Because they may not fit.
答案
D
解析
短文最后一段提到:购买服装时一定要试穿。商店如果有试衣间,那就在商店试;如果没有,那就要确认拿回家试了如果不合适,可以拿回来退换,否则你会发现买了一条你永远不会穿的裤子。由此可以看出:试穿的目的就是看是否合适。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/yYfK777K
本试题收录于:
浙江省大学英语三级题库大学英语三级分类
0
浙江省大学英语三级
大学英语三级
相关试题推荐
ITAIPUDAM:VitalstatisticsLocation:BrazilandParaguayCompletiondate:【D1】______Purpose:Hydro-electricpowerCost:【D2】___
WhatkindofpeopledidTinachoosetowriteaboutinherfirstcolumn?
HowtoGrowOldByBertrandRussellSomeoldpeoplealeoppressedbythefearofdeath.Intheyou
Mostworksofartarekeptindoors,inagallery,privatehome,officebuilding,ormuseum.Onecategoryofartwork,fashionedt
Manynewsmallbusinesses【C1】f______becausetheytrytobeeverythingtoeverybody.Suchastrategyleadstoadiffusionofcrit
【T1】中国作为一个发展中围家而临着发展经济和保护环境的双重任务。然而,我国人口众多,资源相对不足,经济规模越来越大,经济发展与资源和环境之间的矛盾日益突出。【T2】环境污染严重,生态状况恶化、资源耗费巨大而导致环境破坏等问题,已成为中国经济保持可持续发展
A、Achurch.B、Ashop.C、Amuseum.D、Apark.C
A、AtafurniturestoreB、Atatheater.C、Atarestaurant.D、Onaplane.C女士问这张桌子是否已被占用,男士说没有.因为刚刚在这里的那个人吃完午饭离开了.由此可见,本对话发生在餐馆.
A、8hoursaweek.B、20hoursaweek.C、24hoursaweek.D、28hoursaweek.D短文中明确提到,冬季看电视的平均时间已经达到了一周28小时。
A、Yes,Iam.B、Yes,Ido.C、I’msorry.D、It’smypleasure.AAreyougoingtobuyahouse?本题问的是“你要买房子吗?”,由于问句中有be动问,所以回答只能是Yes,
随机试题
以下关于收养关系解除的说法,错误的是()。
元代讲史话本的创作特点是【】
男性,35岁,发热伴颈部和腹股沟淋巴结肿大1个月余,经右颈部淋巴结活检确诊为中高度恶性NHL。该患者首选的化疗方案是
A.苍术B.斑蝥C.白术D.马钱子E.枳壳炮制后增强健胃止泻作用,多用于脾虚泄泻的药物是()。
施工企业在施工过程出现质量问题,由于监理单位失职未曾发现,在竣工验收过程中,建设单位经抽查发现了该质量问题,则下列说法中正确的是()。
下列关于固定资产清查的会计表述正确的有()。
南方航空公司目前开始为旅行者提供网上订票服务。然而,在近期内,电话订票并不会因此减少。以下选项不能解释上述现象的是()。
生态效率,指能逐步降低产品或服务生命周期中的生态影响和资源的消耗强度,并提供有价格竞争优势的、满足人类需求和保证生活质量的产品或服务。根据上述定义,下列不属于生态效率的是()。
Whomcanyoutrustthesedays?ItisaquestionposedbyDavidHalpernofCambridgeUniversity,andtheresearchersattheDow
【B1】【B16】
最新回复
(
0
)