首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Many now have been breathing hot flames at our industry and so I thought it would be time to say my piece this week, after all,
Many now have been breathing hot flames at our industry and so I thought it would be time to say my piece this week, after all,
admin
2009-04-23
52
问题
Many now have been breathing hot flames at our industry and so I thought it would be time to say my piece this week, after all, we in the business cannot deny that it has been a rough spring for newspaper editors and reporters. Ethical scandals great and small have soiled news- rooms from coast to coast. Everyone knows about the profound deceits of Jayson Blair at The New York Times, and the "Writergate" controversy involving Rick Bragg, which led to the departure of the two top editors at the paper. Other misdeeds have ranged from two reporters at The Salt Lake Tribune selling information to The National Enquirer, to a food writer for The Hartford Courant fired for plagiarizing recipes. Are newspaper standards going to pot?
Some say ethics are worse than ever—or are they? The past is filled with people running photos of wrestlers in the sports section in exchange for money. In fact, ethical breaches may be less of a problem than 20 years ago. A lot of newspapers are cutting corners, but the standards in the business have improved. There were things going on in the past such as reporters writing speeches for politicians they covered and taking bribes from lobbyists but people back then were quietly moved out or they left on their own. There was no public display.
The industry as a whole is in trouble because, due to media concentration, people at the top are taking out too much money and driving the profits up. The perception is that the real customers are not those who read the paper but those who buy the stock, which damages the profession. Some of this is about resource pressure. Copydesks are overloaded and there is not enough time and more reporters are having to report by phone. The larger the size of news- papers, the less communication between divisions there tends to be. Reporters don’t climb the Stairs anymore, they are highly trained people who sit in their offices and write term papers and won’t sully themselves going to a greasy housing project or stand out in the rain for a few hours. The economics of journalism along with technological changes has created an atmosphere of trying to get enormous amounts of information as rapidly as possible. The important thing is to make sure the ownership understands the value of a news organization with integrity and every paper needs to slow down and remind ourselves that we have nothing to sell if the readers don’t believe us.
选项
A、newsrooms are suffering from a decline in standards
B、there a. re too many ethical scandals going on in newspapers
C、there is a perception that newspapers should do more to correct mistakes
D、this has been a rough time for newspapers and many are wondering what is wrong
答案
D
解析
文章第一段第一句后半句指出,我们不能否认,对于报刊的编辑和记者们来说,报刊行业已经到了艰难的时期;而该段最后一句又提出问题,是报刊的标准衰落了吗?由此可以推断,第一段主要是讲,报刊行业面临艰难时期,人们想知道问题出在哪里,故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ybpK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
TherearesomeproblemareasforinternationalstudentsandimmigrantsstudyingintheUnitedStates.Makingfriendsisachalle
A、Husbandandwife.B、Waitressandguest.C、Bossandsecretary.D、Doctorandpatient.B题目问的是这两个说话人之间可能是什么关系。女士说:“先生,您好。现在可以点菜了吗?
Before(ask)______forapromotion,trytofindouthowthedecisionmakersinyourcompanyfeelaboutyou.
Mostpeopleweregreatlyshockedbythenews______theITcompanyhadgonebankrupt.
NowyouandyourfamilyareeligibleforABSOLUTELYFREEpharmacysavingcards.Neverpayfullpriceatthepharmacyagain.Y
Lifeexpectancyisrisinginmuchoftheworld.Butdoctorsareseeinganothertrendthatisdisturbing.Somepeoplearechoosin
Thisisthedictionary______IdependalotwheneverIhaveproblemswithnewwords.
Owningamobilephonedefinitelymakeslifemoreconvenient,butyou’dbetterlimityourconversationstourgentonesandsaveth
A、Children.B、Family.C、Parents.D、ASPCACAccordingtothespeakerwhowasreallyresponsibleforthedog’swelfare?
A、Developmentofindustry.B、Healthylife.C、Thefutureofchildren.D、Cleanair.AAccordingtothepassage,whichofthefollowi
随机试题
正常8岁儿童腕部骨化中心数目为
男性,49岁。右侧胸痛、干咳2周就医。体检:气管居中,右胸叩浊,呼吸音消失。x线胸片示右侧大量胸腔积液,胸水为血性,找到癌细胞,大致为腺癌。本例最有价值的组织学定性诊断技术是
在双缝干涉实验中,波长为λ的单色光垂直入射到缝间距为a的双缝上,屏到双缝的距离为D,则某一条明纹与其相邻的暗纹的间距为()。
《规划环境影响评价条例》要求,规划审批机关在审批专项规划草案时,应将环境影响报告书结论以及审查意见作为决策的()
某投标人向招标人行贿15万元人民币,从而谋取中标。则该行为造成的法律后果应当是()。
入境货物需对外索赔出证的,应在索赔有效期前不少于( )内向到货口岸或货物到达地的检验检疫机构报检。
公司一般都确定了占销售额一定比例的研究开发费用,这一比例的高低往往能决定公司的新产品开发能力。()
(2014年)市场营销宏观环境包括()。
某商业企业从国外进口一批应税消费品,关税完税价格为90万元,消费税税率为10%,关税税率为20%。有关进口该批应税消费品应缴纳的消费税,下列计算列式正确的是()。
A、No,Idon’t.B、Yes,Idon’t.C、No,Ido.D、Idon’tlikeher.AYoudon’tlikeyourEnglishteacher,doyou?
最新回复
(
0
)