首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It helps students explore their hobbies. B、It provides students with opportunities to do field practice. C、It offers position
A、It helps students explore their hobbies. B、It provides students with opportunities to do field practice. C、It offers position
admin
2013-11-21
54
问题
In Britain and other countries, young people sometimes take a "gap year", a year off between high school and college. This idea never gained a big following in the United States. Recent news reports have suggested that interest may be growing, though there are no official numbers. Mr. Deacon says the most common reason is to have a chance to travel. But he says international students may take a gap year to meet requirements at home for military duty. Some high school graduates see a year off as a chance to recover after twelve years of required education.
But it can also give students a chance to explore their interests. Many colleges and universities support gap-year projects by permitting students to delay their admission. Experts say students can grow emotionally and intellectually as they work at something they enjoy. Of course, a gap year is not for everyone. Students might miss their friends who go on directly to college. And parents might worry that their children will decide not to go to college once they take time off. Another concern is money. A year off, away from home, can be costly. Holly Bull is the president of the Center for Interim Programs. Her company specializes in helping students plan their gap year. She notes that several books have been written about this subject. She says these books along with media attention and the availability of information on the Internet have increased interest in the idea of a year off.
22. What is the meaning of "gap year"?
23. According to Mr. Deacon, why do international students take a gap year?
24. What are parents usually worried about if their children take a gap year?
25. What does Miss Holly Bull’s company do?
选项
A、It helps students explore their hobbies.
B、It provides students with opportunities to do field practice.
C、It offers position to students in her company.
D、It aims to help students plan the year they take off.
答案
D
解析
细节题。文章最后部分提到Miss Holly Bull开了一家名为the Center for Interim Programs的公司,其后的“Her company specializes in helping students plan their gap year.”表明该公司的业务是帮助学生规划休学的这一年。故答案选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/yfS7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Abalanceddietprovidesanadequateintakeofnutrientsformaintenanceofthebodyandthereforegoodhealth.Adietcaneasil
Languageislearnedprimarilythroughcommunicationwithotherpeople.Researchshowsthatthemorecommunicationchildren【S1】__
Asaphysicianwhotravelsquitealot,Ispendalotoftimeonplaneslisteningforthatdreaded"Isthereadoctoronboard?"
A、In1875.B、In1895.C、In1881.D、In1818.C信息明示题。本题关键句为“TheAmericanRedCrosswassetupbyClaraBartonin1881.”美国红十字会组织由Cl
Thereisnodenyingthatstudentsshouldlearnsomethingabouthowcomputerswork,justasweexpectthematleasttounderstan
A、Itturnedouttobequitedifferentfromallofficialreports.B、Itwasnotconfirmedbythefactuntilmanyyearslater.C、It
Weallmakepromisesinourdailyinteractionswithothers.Onthe【C1】_____hand,promisessuchas"I’llreturnyourbooknextwe
A、Airtrafficconditions.B、Trafficjamsonhighways.C、Roadconditions.D、Newtrafficrules.A短文中提到,在未来几年,不是有关道路和高速公路交通状况的电台报道,
A、Writinganarticle.B、Readinganarticle.C、Readinganovel.D、Watchingamovie.B
随机试题
少阴寒化证可见
下列对肺部叩诊呈浊鼓音的叙述,正确的是()
羟基蒽醌的UV吸收峰波长与羟基数目有关,而与羟基所在位置无关的是羟基蒽醌的UV吸收峰波长和强度均与β-OH有关的是
根据我国刑法的规定,走私普通货物、物品的,以走私货物、物品所偷逃应缴税款大小划分罪与非罪,单位走私货物、物品偷逃应缴税款达下列多少万元以上的,认定为走私罪。
根据有关规定,所有境外投资者对单个上市公司A股的持股比例总和,不超过该上市公司股份总数的()。
认为幼儿教师首先是幼儿学习环境的创设者,是幼儿学习的支持者、观察者和研究者的理论流派是()。
社区建设的功能包括()。
下列事件最能体现对苏联民主制造成重大破坏的是()。
我国×省人大常委会制定了《×省食品卫生管理条例》。对此,下列说法错误的是()
I’dlikesome______(milk)and______(egg).
最新回复
(
0
)