首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Kazuko Nakane’ s history of the early Japanese immigrants to central California’s Pajaro Valley focuses on the development of fa
Kazuko Nakane’ s history of the early Japanese immigrants to central California’s Pajaro Valley focuses on the development of fa
admin
2014-09-18
68
问题
Kazuko Nakane’ s history of the early Japanese immigrants to central California’s Pajaro Valley focuses on the development of farming communities there from 1890 to 1940. The Issei(first-generation immigrants)were brought into the Pajaro Valley to raise sugar beets. Like Issei laborers in American cities, Japanese men in rural areas sought employment via the "boss" system. The system comprised three elements: immigrant wage laborers; Issei boardinghouses where laborers stayed; and labor contractors, who gathered workers for a particular job and then negotiated a contract between workers and employer. This same system was originally utilized by the Chinese laborers who had preceded the Japanese. A re- lated institution was the "labor club," which provided job information and negotiated employment contracts and other legal matters, such as the rental of land, for Issei who chose to belong and paid an annual fee to the cooperative for membership.
When the local sugar beet industry collapsed in 1902, the Issei began to lease land from the valley’ s strawberry farmers. The Japanese provided the labor and the crop was divided between laborers and landowners. The Issei thus moved quickly from wage-labor employment to sharecropping agreements. A limited amount of economic progress was made as some Issei were able to rent or buy farmland directly, while others joined together to form farming corporation. As the Issei began to operate farms, they began to marry and start families, forming an established Japanese American community. Unfortunately, the Issei’s efforts to attain a-gricultural independence were hampered by government restrictions, such as the Alien Land Law of 1913. But immigrants could circumvent such exclusionary laws by leasing or purchasing land in their American-born children’s names. Nakane’ s case study of one rural Japanese American community provides valuable information about the lives and experiences of the Issei. It is, however, too particularistic. This limitation de- rives from Nakane’ s methodology that of oral history which cannot substitute for a broader theoretical or comparative perspective. Future research might well consider two issues raised by her study: were the Issei of the Pajaro Valley similar to or different from Issei in urban settings, and what variations existed between rural Japanese American communities?
The passage suggests that which of the following was an indirect consequence of the collapse of the sugar beet industry in the Pajaro Valley?
选项
A、The Issei formed a permanent, family-based community.
B、Boardinghouses were built to accommodate the Issei.
C、The Issei began to lease land in their children’s names.
D、The Issei adopted a labor contract system similar to that used by Chinese immigrants.
E、The Issei suffered a massive dislocation caused by unemployment.
答案
A
解析
从原文推断,以下哪一个是P山谷中甜菜工业衰落的间接后果?原文L27这种衰落发生在1902年,间接后果应是在这之后发生的事。∴A正确。第一代移民组成了永久性的、以家庭为基础的社会。这是文中第二段叙述,显然在1902年以后。B、D两选项所说事物全在原文第一段,时间不符。C.用孩子们的名义买地。这确是1902年以后的事,可这和甜菜工业衰落毫无关系,是美国政府的政策造成的。E.“suffered a massive dislocation”原文无。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ygtO777K
本试题收录于:
GMAT VERBAL题库GMAT分类
0
GMAT VERBAL
GMAT
相关试题推荐
Normallyastudentmustattendanumberofcoursesinordertograduate,andeachcoursewhichheattendsgiveshimagradewhic
LifeonEarthis______variedandcomplex.
SpeakerA:I’dlovetocometoyourbarbecueonSaturdaybutmycousinisarrivingfromCaliforniathatday.SpeakerB:That’sn
Packagingisaveryimportantformofadvertising.Apackagecansometimesmotivatepeopletobuyproducts.Forexample,alittl
Waterprobleminthefuturewillbecomemoreintenseandmorecomplex.Ourincreasingpopulationwilltremendouslyincreaseurba
Toronto’sthirdCityHall,nowknownasOldCityHall,wasdesignedbyEdwardJamesLennoxanddeclaredopenonSept.18,1899.
Ahundredyearsagoitwasassumedandscientifically"proved"byeconomiststhatthelawsofsocietymakeitnecessarytohave
Itwaswhileshewassleepinginherbedroom______athiefbrokeintothehouse.
It______measanuphillbattle,simplybecauseitisanawkwardandtime-consumingprocess.
随机试题
计算机网络通信的一个显著特点是()。
某注水井油层中部深度为980m,油层静压为7.5MPa,井口注水压力为5.0MPa。求该井注水井底压力、注水压差。
慢性肾炎晚期肾小球最主要的变化是
第一代CT有几个探测器
某上市公司2007年度财务会计报告批准报出日为2008年4月20日。公司在2008年1月1日至4月20日发生的下列事项中,属于资产负债表日后调整事项的是()。
标准成本按其制定所依据的生产技术和经营管理水平的分类包括()。
S.S.Stevens根据()将量表分为四种水平。
阿克姆厂的审计员:上周在阿克姆面包厂的夜班中,烤制的点心有6%发现有问题,而在白班中却没有发现有问题的点心。点心在被烤制的同一天接受检查,所以,夜班监控质量的质检员明显地比白天的质检员更警觉,尽管他们在夜间工作。上述论证依赖于以下哪项假设?
广域网中采用的交换技术大多是()。
Wehadapartylastmonth,anditwasalotoffun,so___________(让我们再举行一次吧)thismonth.
最新回复
(
0
)