首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Their streets are narrow. B、They are mostly crowded. C、Each one has a unique character. D、Life can be tedious in some places.
A、Their streets are narrow. B、They are mostly crowded. C、Each one has a unique character. D、Life can be tedious in some places.
admin
2021-01-06
38
问题
M: And where is this?
W: These photos are from the Taj Mahal in India. (12) We went there about ten years ago for our honeymoon.
M: Was it romantic?
W: Yeah. The Taj Mahal was a very romantic place. The guide told us there is a famous love story behind this building that all Indians learn in school. I think it was during the 1600s and the princess at that time died while giving birth to her 14th child. (13) The emperor loved the princess so much and was so sad when she died that he ordered the palace to be built in her honor. M: Wow! That sounds very romantic. It looks amazing.
W: Yes, it’ s gorgeous. It’ s also larger in real life than it looks in the photos. The building is very tall and there are gardens in a wall around it all. (14) It’ s all built in this white stone and some walls of the building are decorated with jewels.
M: It must have been very crowded when you were there.
W: Yes, it’ s a very famous tourist destination. So there are thousands of visitors every day.
M: Was the rest of India crowded?
W: (15) Yes, very crowded in many cities. It was sometimes so crowded that it was difficult to walk along the streets, especially through busy markets. And there are so many cars. Traffic was terrible but the people were friendly. The culture is amazing and we had a great time.
M: What about the food?
W: Indian food is great. There are lots of different dishes to try and every region has its own special food.
Questions 12 to 15 are based on the conversation you have just heard.
12. For what purpose did the woman go to India?
13. Why was the Taj Mahal built?
14. What does the woman say about the Taj Mahal?
15. What is the woman’s impression of Indian cities?
选项
A、Their streets are narrow.
B、They are mostly crowded.
C、Each one has a unique character.
D、Life can be tedious in some places.
答案
B
解析
题干问的是女士对印度城市的印象。对话中女士提到了许多城市都非常拥挤,交通不便,故答案为B(通常都很拥挤)。A项(街道很窄)、C项(每个城市有自己的特色)和D项(有些地方的生活很无趣)对话中均未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/yjO7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、4.B、2.C、6.D、8.C文中共出现4和2这两个相关数字。文章开头提到有4名持枪分子被击毙,2名士兵丧生,二者相加即可得出交战双方丧生的人数。故答案是C项。
A、Thereisabunchofcoffee.B、Itisfullofmisplacedmemos.C、Thesecretaryworksbesideit.D、Thingsgetpiledupthere.D男士
A、Alifetimeofcommitmentandmoreresponsibility.B、Mutualloveandbettercare.C、Moreresponsibilityandconsideration.D、Mu
A、Happymoods.B、Goodmemory.C、Properreasoning.D、Sometraining.D短文开头提到,心智技能会随着人变老而自然减弱,然而研究似乎表明,通过一些训练可以增强这些(心智)技能。故选D。
Walking,ifyoudoitvigorouslyenough,istheoverallbestexerciseforregularphysicalactivity.Itrequiresnoequipment,e
A"memorypill"thatcouldaidexamrevisionandhelptopreventpeopleforgettingimportantanniversariesmaysoonbeavailable
苏州街原称买卖街(MerchantsStreet),乾隆时(EmperorQianlong’sreign)仿江南水乡(SouthChinatowns)而建,是专供清代帝后逛市游览的一条水街,1860年被英法联军(Anglo-FrenchAlli
A、Atestontherulesoftheroad.B、Amotorraceonstreetsaroundtown.C、Aridefromhishometohisoffice.D、Hisroadtest
A、Heistryingtorenthishouse.B、Heistryingtogetsomenicepicturesofhishouse.C、Heisaskingabouthowtodecoratehi
A、AllacrossEurope.B、Throughouttheworld.C、MostlyinBucharest.D、InRomaniaonly.A题干问的是萨米诺公司的产品卖到什么地方。对话后面部分女士说他们的市场突然扩大了,
随机试题
根据电子控制悬架是否包含动力源,将其分为_______。
尊重病人的自主权,下述提法中错误的是
企事业单位的内部监督是指形成内外部约束机制,防范舞弊和经营风险,支持并督促会计人员遵循会计职业道德,依法开展会计工作。()
一对夫妻欲离婚,下列各项属于他们夫妻共同财产的是()。
下列关于建设项目财务评价的说法中,正确的是()。
已知某投资项目的项目计算期是8年,资金于建设起点一次投入,当年完工并投产,若投产后每年的现金净流量相等,经预计该项目包括建设期的静态投资回收期是2.5年,则按内含报酬率确定的年金现值系数是()。
下列有关可供出售金融资产会计处理的表述中,正确的有()。
税务机关需要将空白发票调出查验时,应当开具收据;经查无问题的,应当及时返还。()
自我提问是由学习者自己提出问题,促使自己来思考和回忆的一种方法。()
Onemorning,Iwaswaitingatthebusstop,worriedabout【K1】______(be)lateforschool.Thereweremanypeoplewaitingatthe
最新回复
(
0
)