首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
If you were told that a particularly delicious-looking ice-cream cone(圆筒)contained dangerous chemicals, then told soon after tha
If you were told that a particularly delicious-looking ice-cream cone(圆筒)contained dangerous chemicals, then told soon after tha
admin
2013-10-22
65
问题
If you were told that a particularly delicious-looking ice-cream cone(圆筒)contained dangerous chemicals, then told soon after that it was safe to eat after all, would you still choose it for dessert? So far, studies by behavioural economists have suggested that people have a hard time unlearning(忘记)what they have previously been told, even after being ordered to do so. But Uri Simonsohn, a professor of marketing at the University of Pennsylvania, has a forthcoming paper suggesting that some consumers, at least, are indeed capable of letting go of wrong information.
Mr. Simonsohn started by having to dismiss wrong information himself. In early 2007, shortly after he and his wife had bought a car seat for their first child, Consumer Reports magazine published a ranking of car seats according to safety. Unfortunately, the magazine had messed up its usually thorough testing procedure, with cars being crashed at much higher speeds than advertised. At a 35-mph side-impact crash, the structure of the car seat can make a difference; at 70 mph, the infant’s safety depends much more on the structure of the car. Two weeks later, Consumer Reports issued a retraction(收回声明): several car seat brands(including the Simonsohns’)were safer than the original rankings suggested. Mr. Simonsohn tracked online auctions of car seats after both the initial rankings and the retractions, to see how prices were affected. The car seats falsely charged with poor performance saw their prices drop, then rebound quickly. By contrast, one seat, which failed both Consumer Reports’ original and revised tests, continued to sell more cheaply after the retraction was issued. The car-seat buyers were apparently able to disregard the flawed rankings and pay attention to the correct information.
It helps, Mr. Simonsohn admits, that both the original rankings and the retraction were widely publicised: child-safety issues attract headlines. That the retraction was made swiftly may also have focussed consumers’ attention: a time lapse of months or more might have affected sales more profoundly.
What was Uri Simonsohn’s idea?
选项
A、Some consumers can unlearn the wrong information.
B、Everyone can be able to dismiss the wrong information.
C、Car scats for children are unsafe.
D、People should not believe Consumer Reports magazine.
答案
A
解析
事实细节题。根据定位句可知,Simonsohn教授的观点是一些消费者确实能够忘掉那些有误的信息,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ysS7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Inthe1960s,manypeopleinNorthAmericaturnedtheirattentiontoenvironmentalproblems,andnewsteel-and-glassskyscrapers
Inthe1960s,manypeopleinNorthAmericaturnedtheirattentiontoenvironmentalproblems,andnewsteel-and-glassskyscrapers
RecentstudiesbytheCouncilofEuropeshowthat______.Althoughitisdifficultnowadaystoconvincethepublicoftheimpor
Thewordconservationhasathriftymeaning.Toconserveistosaveandprotect,toleavewhatweourselvesenjoyinsuchgoodc
In1963,formerSenatorGaylordNelsonbegantoworryaboutourplanet.SenatorNelsonknewthatourworldwasgetting【S1】______
A、Therewereallkindsoffoodattheparty.B、Thepartydidn’tlastlongenough.C、Themanreallyenjoyedtheparty.D、Therewe
Wecommonlythinkofsportsmanshipinconnectionwithathleticcontests,butitalsoappliestoindividualoutdoorsports.Note
A、Potentialoftheschool.B、Makingmoremoneyinthefuture.C、Popularityoftheschool.D、Theirownstateofmind.B信息明示题。短文开篇
Forthispart,youareallowed30minutestowritealettertothemayorofthecityaboutHowtosolvethetrafficproblemint
Thestoryofthe【S1】______Titaniccontinuesto【S2】______peopletodaypartlybecauseofthe1998Hollywoodmovies,Titanic.Peopl
随机试题
女孩,8岁,半月前有发热,体温38.6℃~39.8℃,稀水便,7~8次/H,一周后自愈。近2天感疲乏、头晕,晕厥一次。入院查面色苍白,脉缓而规则,血压65/40mmHg,心界扩大,心率50次/分,有大炮音。该患儿ECG检查的结果最有可能是
下列哪一项不是小肠吸收功能试验?
A.引吐法B.泻下法C.排出法D.油疗法E.平息法将腹内疾病尤其是赤巴病排出体外常用的方法是
一次支付复利系数可表示为( )。
建筑安装工程施工中生产工人的流动施工津贴属于()。【2007年考试真题】
2017年1月1日,A公司以每股10元的价格购入B上市公司(以下简称“B公司”)股票100万股,并由此持有B公司2%股权。投资前A公司与B公司不存在关联方关系。A公司将对B公司的该项投资作为以公允价值计量且其变动计入当期损益的金融资产核算。2018年1月1
递延年金具有如下特点()。
深化党和国家机构改革,是贯彻落实党的十九大决策部署的一个重要举措,是全面深化改革的一个重大动作,是推进国家治理体系和治理能力现代化的一次集中行动。短短一年多时间,十九届三中全会部署的改革任务总体完成,取得一系列重要理论成果、制度成果、实践成果。继续深化党和
会社に
InChina,whenyoumeetafriendinthestreet,youwouldsay,"Whereareyougoing?"or"Haveyoueatenyet?"ButinEnglandpeopled
最新回复
(
0
)