首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For an increasing number of students at American universities, Old is suddenly in. The reason is obvious: the graying of America
For an increasing number of students at American universities, Old is suddenly in. The reason is obvious: the graying of America
admin
2013-09-28
54
问题
For an increasing number of students at American universities, Old is suddenly in. The reason is obvious: the graying of America means jobs. Coupled with the aging of the babyboom generation, a longer life span means that the nation’s elderly population is bound to expand significantly over the next 50 years. By 2050, 25 percent of all Americans will be older than 65, up from 14 percent in 1995. The change poses profound questions for government and society, of course. But it also creates career opportunities in medicine and health professions, and in law and business as well. "In addition to the doctors, we’re going to need more sociologists, biologists, urban planners and specialized lawyers," says Professor Edward Schneider of the University of Southern California’s (USC) School of Gerontology.
Lawyers can specialize in "elder law," which covers everything from trusts and estates to nursing-home abuse and age discrimination. Businessmen see huge opportunities in the elder market because the baby boomers, 74 million strong, are likely to be the wealthiest group of retirees in human history. "Any student who combines an expert knowledge in gerontology with, say, an MBA or law degree will have a license to print money," one professor says.
Margarite Santos is a 21-year-old senior at USC. She began college as a biology major but found she was "really bored with bacteria." So she took a class in gerontology and discovered that she liked it. She says, "I did volunteer work in retirement homes and it was very satisfying."
"…Old is suddenly in" (Line 1, Para.1) most probably means" ______ ".
选项
A、America has suddenly become a nation of old people
B、gerontology has suddenly become popular
C、more elderly professors are found on American campuses
D、American colleges have realized the need of enrolling older students
答案
B
解析
综观全文我们可以看出,本文主要讲述的是老年学话题,又根据第二段的"Any student who combines an expert knowledge in gerontology with,say,an MBA or law degree will have a license to print money”以及第三段女大学生对"gerontology"表现出的兴趣可以推测“Old is suddenly in"意思是指老年学突然流行起来。所以,B 是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ywLK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Thefactthatblindpeoplecan"see"thingsusingotherpartsoftheirbodies【C1】______theireyesmayhelpustounderstandou
Thefactthatblindpeoplecan"see"thingsusingotherpartsoftheirbodies【C1】______theireyesmayhelpustounderstandou
Whatisthewomantryingtodo?
Itisunfortunatethat,owingtolackofmoney,theseexperimentsmustnowbe______beforetheobjectivehasbeenachieved.
ItispossibleforstudentstoobtainadvanceddegreeinEnglishwhileknowinglittleornothingabouttraditionalscholarlymet
ItispossibleforstudentstoobtainadvanceddegreeinEnglishwhileknowinglittleornothingabouttraditionalscholarlymet
SevenExcusesNottoGotoCollegeThinkcollegeisforotherkids,andnotforyou?Wrong.Don’tgiveuponcollegebefore
HowdidThaksinaddresshissupportersinthecountry?
Whichofthefollowingstockindexesgotthehighestrisingpercentage,morethan1%?
Milascribbledtheaddressonalittle______ofpaper.
随机试题
中间均衡模型
下列哪种疾病可导致前负荷增加?
肝细胞癌的肿瘤标记物是
下列哪项属于语言交流
在Word中,当选择“文件”菜单中的“另存为”命令后,输入的文件名是一个已经存在的文件,Word会()。
股权投资基金收益分配主体包括()。I.投资者Ⅱ.管理人Ⅲ.服务机构Ⅳ.自律组织Ⅴ.监管部门
银行业执业人员应当了解客户,但不得()。
历史题材作品妇孺皆悦、老少咸宜,自古以来为民众____________________。其优势在于能提供给观众和读者以民族认同、文化认同,其故事和人物往往深深根植于民族精神传统,犹如____________________的大树,每片叶子的纹理都向你诉说一
Treesareusefultomaninthreeveryimportantways:theysupplyhimwithwoodandotherproducts;theygivehimshade;andthe
Itisgenerallyacknowledgedthatyoungpeoplefrompoorersocioeconomicbackgroundstendtodolesswellinoureducationsyste
最新回复
(
0
)