首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The interests of the loans will be lowered. B、People can pay back less every month. C、The income tax will be cut down. D、The t
A、The interests of the loans will be lowered. B、People can pay back less every month. C、The income tax will be cut down. D、The t
admin
2012-07-05
64
问题
When she graduates from Columbia University next year with a master’s degree in public health, Erin Wheeler is hoping to get a job in health care. The 26-year-old postgraduate has always wanted to work in public service. (29)But public service doesn’t pay much, and her two-year program at Columbia costs about $ 50 000 a year with living expenses. She has a scholarship from Columbia that covers just $ 4 000 a year and has taken out loans to pay for the rest. She worries that she will spend years paying back her student loans and not have money left over for her retirement. (30)The good news is that in 2007, Congress recognized that there were so many students in Wheeler’s position that it passed the College Cost Reduction and Access Act. There were two programs established by this act that Wheeler should look into. (31) The first is the income-based repayment plan, which allows lower-income graduates with a lot of debt to reduce their monthly payments. Depending on a graduate’s income and level of debt, the program could limit his or her annual educational loan debt repayment to 15% of the income. The second is the public service loan forgiveness plan. If a borrower is working full time in public-service jobs and making 10-year loan payments, the federal government will forgive the remaining debt. In Wheeler’s case, she could end up with about $ 75 000 of her debt forgiven.
29. How much debt will Erin Wheeler be probably in when she graduates?
30. Who made the proposition of issuing the College Cost Reduction and Access Act?
31. How can people benefit from the first plan mentioned in the passage?
32. What does the author want to tell us?
选项
A、The interests of the loans will be lowered.
B、People can pay back less every month.
C、The income tax will be cut down.
D、The total amount of debt could be reduced.
答案
B
解析
推理判断题。短文中提到,方案一允许低收入而且负债高的学生降低每月还款的额度。因此,借贷人从该方案中获得的好处是减少了每个月的还款额度。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/yz57777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Inhisyouth,KnuteAxelbrodwantedtolearnmanylanguages,toknoweverythingabouthumanhistory,to【C1】______wisebyreading
A、InNewYork.B、Onthetelephone.C、Intheofficeofarestaurant.D、Inthekitchenofarestaurant.C场景判断题。男士说:不好意思,把你从厨房拉了出来,
Areyoudesiringforapromotion,abetterjobtitleorjustachangeofpace?Ifso,thinkaboutwhat’smissingfromyourprese
A、Callthehousingoffice.B、Repairholesinroomwalls.C、Removepersonalproperty.D、Registerforsummerschool.C细节题。题目问的是在离开
Therearemany【B1】______aboutthebeginningofdramainancientGreece.Theonemostwidelyacceptedtodayisbasedontheassum
InForcesofProduction,DavidNobleexaminesthetransformationofthemachine-toolindustryastheindustrymovedfromrelianc
Mostofthewaiters,waitresses,andcooksinrestaurantsarenotemployedonafull-time【B1】______.Iftheywerefulltimeemplo
FromTaiwantoAlgeria,thousandsofforeigners【S1】______toU.S.universitiestostudy.Thosewhocomepraisethelibrariesand
FromTaiwantoAlgeria,thousandsofforeigners【S1】______toU.S.universitiestostudy.Thosewhocomepraisethelibrariesand
A、blue.B、green.C、white.D、red.D此题考查听特定信息的能力。解题关键在于听到“Iamwellknownforfashiondisasters”,意为“我因不会穿衣而出名”。fashiondisasters为
随机试题
(2020年昌邑)根据遗忘曲线的进程,简述教师要怎样指导学生进行复习。
已知二次积分I=∫01dy∫0yf(x,y)dx,变换积分次序后I=().
ATIMEcolumnistbearswitnesstoanoperationtohelptripletswithcerebralpalsywalklikeotherboys.CindyHickmannearlyb
合成嘌呤、嘧啶的共同原料是
患阻塞性黄疸时尿中胆红素
男,40岁,右上腹胀痛2个月,肝肋下3cm,脾肋下2cm,移动性浊音阳性,B超检查发现肝右叶有一直径5cm占位性病变。最合适的实验室检查是
期货交易保证金只需在开始时缴纳,在平仓前不必再次缴纳。( )
WhichstatementaccuratelydescribesabenefitprovidedbyVTP?
下列代表十六进制整数的是
TestshaveconfirmedthatfourpeopleinWisconsincontractedthemonkeypoxvirusaftercomingintoclosecontactwithpetprair
最新回复
(
0
)