首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Smaller circles. B、Bands of color. C、A large white disc. D、Curved legs of light. C这是一道细节题,在大环的里面是一个大的白色圆盘,正确答案是选项C。
A、Smaller circles. B、Bands of color. C、A large white disc. D、Curved legs of light. C这是一道细节题,在大环的里面是一个大的白色圆盘,正确答案是选项C。
admin
2011-03-05
60
问题
When I was in British Columbia last July working at the department’s archaeological dig, I saw the weirdest rainbow. At first I couldn’t believe my eyes because the bands of color I saw weren’t in a single half circle across the sky. Instead, I saw a full circle of rainbow hues hanging in the sky just above the sea. Inside the circle there was a big white disc and above the circle there was another round band of colors forming a halo. There were curved legs of multicolored light coming off the sides of the circles. It was an incredible sight.
I ran back to our main camp and tried to get our cook to come with me to see my fantastic find before it disappeared. He just laughed at my exciting story and told me that what I saw was nothing special.., just some "sun dogs". He said I’d be sure to see many more before I left. And sure enough, I did. When I got back from the dig I asked Professor Clark about the "sun dogs," and she’s going to tell us more about them.
26. Why was the student in British Columbia?
27.What did the student find so unusual about the "rainbow" he saw?
28.What was inside the large circle?
29.What did the cook say about the phenomenon the student had seen?
30.What did the cook call the phenomenon?
选项
A、Smaller circles.
B、Bands of color.
C、A large white disc.
D、Curved legs of light.
答案
C
解析
这是一道细节题,在大环的里面是一个大的白色圆盘,正确答案是选项C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/z2yK777K
本试题收录于:
A类竞赛(研究生)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
A类竞赛(研究生)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
DictationListentothepassage.Forquestions21-25,fillintheblankswiththeexactwordsorphrasesyouhear.TheAmaz
【T1】意识是一种奇妙地反应、思考和选择的能力,是人类最伟大的进化性成就。(consciousness)但是,再好的东西也不宜过多。【T2】幸运的是,人类也具备了不假思索办事的能力。(performtasks)完成这些复杂行为,像学习如何演奏吉他、说
It’snotalwayseasytodecidewhichsportto【66】t______up.Whenchoosing,itisimportanttorememberthatexcellenceinsport
It’snotalwayseasytodecidewhichsportto【66】t______up.Whenchoosing,itisimportanttorememberthatexcellenceinsport
It’snotalwayseasytodecidewhichsportto【66】t______up.Whenchoosing,itisimportanttorememberthatexcellenceinsport
Forecastingwhatlifeisgoingtobelikeyearsdownthelineisariskybusiness.Eventheexpertsdon’talwaysgetitright.T
Researchhasshownthatcollegestudentscanlearnasmuch,ormore,frompeersastheydofrominstructorsandtextbooks.When
【T1】我希望这个新学年成为对我的学生们有益的一年。(want…tobe)他们会在新学年学习很多东西,包括微积分、莎士比亚和失败。没错,就是失败。根据多种流传的说法,梭罗是个失败者。这位哈佛毕业生似乎把自己的大部分时间都用来在瓦尔登湖畔家
一天只有24小时,而睡眠通常占1/3。【T1】因此,有些人一直在问:能否把睡眠时间利用起来,学个新技能,甚至学一门外语?(makeuseof)换句话说,边睡边学,可能吗?【T2】答案是:既可能,又不可能,关键看“学”指的是什么?(dep
Collisionbetweenanaircraftandoneormorebirdsistermedabird-strike.Pilotssometimesrecordabirdstrikewhileatcruis
随机试题
Itriedtocatchtheballbutitwas______myreach.
在不破坏红细胞的前提下,下列哪个因素的变化对红细胞凝集强度影响不大
A.www.cfdn.ComB.www.sfda.gov.CnC.www.cpa.org.CnD.www.elp.gov.CnE.www.bonedak.com国家卫生部的网址是
在定期寿险合同中通常规定一定时期为保险有效期间,如果被保险人在保险期限届满时仍然生存,则保险合同( )。
下列关于销售与收款的内部控制中,恰当的有()。
【2014年山东烟台.单选】在阅读时有人能够“一目十行”,这种现象反映的注意品质是()。
一位热情而热爱教育工作的教师为使学生更好地学习,新学年开始后,他对教室进行了一番精心的布置,为学生提供了一个更有情趣的学习环境。教室的墙上张贴了各种各样、生动有趣的图画。窗台上还摆上了花草、盆景,教室充满了生机。一名教师达到下列哪个阶段就标志着其的成熟
下列有关计算机结构的叙述中,错误的是()。
YouwillhearDr.MarvinCheung,IndependentNon-executiveDirectorofHangSengBank,givingalectureaboutthequalitiesofl
______herinexperience,shehasdonequiteagoodjob.
最新回复
(
0
)