首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Television can be a wonderful learning tool. Thirty-odd years ago, "Sesame Street," "The Electric Company" and "Mr. Rogers’ Neig
Television can be a wonderful learning tool. Thirty-odd years ago, "Sesame Street," "The Electric Company" and "Mr. Rogers’ Neig
admin
2016-12-06
53
问题
Television can be a wonderful learning tool. Thirty-odd years ago, "Sesame Street," "The Electric Company" and "Mr. Rogers’ Neighbourhood" helped my sons learn to read, count, socialize and cope with feelings. Nature programs on public television taught them an enormous respect for the world at large and the creatures within it.
Not until the boys were old enough to understand how commercials tried to promote consumption were they allowed to watch sports programs on commercial television. The basic motto of the household was, "When it’s light out, you’re out"—that is, playing outdoors.
With little TV, they were two lean, strong, athletic children who grew up in a home without junk food, did not pester their parents to buy things they saw advertised, never smoked or drank alcohol and knew more about wildlife than the leader of a trip to Kenya.
Unfortunately, our experience with television is rarely duplicated these days. Sitting passively in front of the tube for hours is taking its toll on the bodies and minds of the nation’s children. Studies have documented unhealthy effects on weight, attention span, reading skills and socialization among children who spend hours a day watching television or playing video games.
The average young child in this country watches about four hours of television a day and each year sees tens of thousands of commercials, often for high-fat, high-sugar or high-salt snacks and foods; thousands of episodes of violence; and countless instances of alcohol use and inappropriate sexual activity. By the time American children finish high school, they have spent nearly twice as many hours in front of the television set as in the classroom.
Which statement is CORRECT according to the passage?
选项
A、In the past TV programs had positive effects on children’s socialization.
B、The author hasn’t many likes or dislikes of TV itself.
C、Now the author’s attitude towards TV is worried.
D、TV stations should be responsible for children’s troubled condition.
答案
B
解析
纵观全文,作者虽然为目前孩子看电视引起的负面影响担忧,但是,正如文章开头所述,电视本身可以是很好的学习工具或途径。并且,作者强调了自己对孩子的要求与现在家长的态度形成对比。因此,可以判断,作者对电视本身并没有表现出任何好恶。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/z3JK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Fortheadvertisedposition,thecompanyoffersa(n)______salaryandbenefitspackage.
Acompanyhaslaunchedrevolutionarysoftwarefortrackingstolenmobilephonesthatisimpossibletoremovefromthedevice—eve
Acompanyhaslaunchedrevolutionarysoftwarefortrackingstolenmobilephonesthatisimpossibletoremovefromthedevice—eve
Acompanyhaslaunchedrevolutionarysoftwarefortrackingstolenmobilephonesthatisimpossibletoremovefromthedevice—eve
Acompanyhaslaunchedrevolutionarysoftwarefortrackingstolenmobilephonesthatisimpossibletoremovefromthedevice—eve
Acompanyhaslaunchedrevolutionarysoftwarefortrackingstolenmobilephonesthatisimpossibletoremovefromthedevice—eve
随机试题
Youmusthavesaidsomethingto______her,asshewascryingaftertalkingwithyou.
Agreenhouseisabuildingmadeofglasswhichisusedforkeepingplantswarmwhentheoutsidetemperatureislow.Inasimilar
两侧瞳孔大小不一提示()
施工单位必须接受水利工程()对其施工资质等级以及质量保证体系的监督检查。
国家质检总局指定的检验检疫机构负责食品标签的审核、批准、发证工作。
下列选项中属于加工贸易禁止类商品的有()。
下列各项中,不宜作为企业价值评估中折现率的经济参数包括()。
“教育对人的肉体和精神都要关心,但主要关心的应当是灵魂,教育应当建立在精神实质占优势的基础上”,这一观点是()教育目的论。
设A为m×n矩阵.证明:对任意m维列向量b,非齐次线性方程组Ax=b恒有解的充分必要条件是r(A)=m.
Likemanyhighschoolheads,MikeWarbelhadaplanreadywhenthebadnewscame.Itproveduseful,yet【C1】______madehimfeela
最新回复
(
0
)